Dilara Doğan Pijamaları çıkarma vakti
HABERİ PAYLAŞ

Pijamaları çıkarma vakti

Ev stili diye bir gerçek var. Ve o gerçek ısrarla şöyle diyor: Üzerindeki pijamalardan acilen kurtul. Karantinanın ilk günleri “Tamam” dedik, rahatlama amaçlı birkaç gün geçti pijamayla. Öyle diye diye bugünlere geldik. Şimdi pijamalarımızdan kurtulmamız şart. Hazırsak ev stili önerileri geliyooor.

Takım oyunu

En klasik ama en rahat. Eminim çoğumuzun dolabında kenara atılmış birkaç eşofman takımı vardır. Çizgili olur (Enine değil, boyuna olsun. Enine olunca şişman gösteriyor. Boyuna olunca ince, uzun) düz renk olur, desenli olur... O takımları sahaya çıkarmanın tam vakti. Gittiğimiz en uzak mesafe, koltuktan mutfağa kadar olabilir ama onun da bir adabı olmalı. Giyilsin eşofman takımları, toplansın saçlar havalı havalı!

Haberin Devamı

Spor kıyafetleri çıksın ortaya

Hepimiz sporcu kesildik. Kimimiz online dersler alıyor, kimimiz YouTube’dan videolar açıyor. Bir şekilde yapılıyor o sporlar. Eee tabii yapmayan kesim de pijama, cips, Netflix üçgeninde devam ediyor. İşte “Bir gün kesin spora başlarım” deyip de aldığınız o spor taytı ve spor sütyenine şans vermenin tam zamanı. Yavaş yavaş başlayalım, istediğimiz saatte ve evin en havadar odasında. Güzel olacak inanıyorum!

Haftada iki gün jean giymek şart

Hep bol hep bol nereye kadar? Bacakların biraz sıkışması lazım, rahata fazla alışmaması lazım. Kilo alınmış mı? Anlamak lazım... Sürekli yiyip, içip evde oturunca kilo alıp almadığımızı anlamanın en iyi yolu dar giymek. Haftanın iki günü mutlaka jean’inizle kendinize kilo testi yapın. Sokağa çıkmaya başladığımızda kilolarımız bize eşlik etmesin diye tüm bunlar.

Pijamaları çıkarma vakti

Sevdiğim ikili: Eşofman-tişört

Bu ikili Safiyefaik’ten sonra benim en sevdiğim ikili. Son birkaç aydır zaten üst kısmı bol, bilekten lastikli eşofmanlar çok moda. Uyanır uyanmaz yüzümüzü yıkayıp, dişimizi fırçaladıktan sonra üçüncü iş üzerimizi değiştirmek olsun. Evden çalışan bizler için kusursuz kombin.

Yarışma gibi yarışma

Bu hafta Netflix’te yarışma programlarına taktım. En ilgimi çeken tabii ki modayla ilgili olan ‘Next in fashion’ oldu. Her bölümün finalinde, alanında uzman bir jüri konuk oluyor. Örneğin, konu jean olduğu zaman Tommy Hilfiger konuk olarak geldi. Öğretici bir programdı. Dünyanın dört bir yanından gelen yetenekli tasarımcılar, her bölüm harikalar yarattı. İzlemeye doyamadım. Yarışmacıların tatlı rekabeti gerçekten görülmeye değerdi. Kavga yok, hak yemek yok, içtenlik en üst seviyede. Daha ne olsun!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder