Dilara Doğan Sahanda yumurtasına 40 fırın ekmek banması gerek
HABERİ PAYLAŞ

Sahanda yumurtasına 40 fırın ekmek banması gerek

Serenay Sarıkaya, bu hafta bir kafeden, elinde kahvesiyle çıkarken görüldü. Kimilerine göre Serenay değişti, kilo aldı, eski güzelliği yok. Bana göre hep güzel. Uzun saçları, havası, tavrıyla hep cool. Bu fotoğrafta Duygu Özaslan’la benzetilmiş. Siz yeni fark etmişsiniz ama Duygu, bu benzerliğin hep farkındaydı. Bence tek benzerlikleri, ters ışık kurbanı selülitleri. Duygu Özaslan’ın, Serenay Sarıkaya havasına erişebilmesi için sahanda yumurtasına pardon ‘sunny side up’ına 40 fırın ekmek banması gerekir.

Haberin Devamı

Sahanda yumurtasına 40 fırın ekmek banması gerek

ARA BENİ LÜTFEN

Irina Shayk bir iç giyim firmasının modelliğini yapıyor uzun süredir. Bir markanın başına gelebilecek en güzel şey. Bu hafta bu markaya ait bir iç çamaşırla odasının aynasından çektiği fotoğrafını paylaştı. Daha önce aynı iç çamaşırı, markanın profesyonel çekimlerinde giymişti. Evdeki düşük bütçeli çekim beni profesyonel çekimden daha çok etkiledi.

Normalde tam tersi olması gerekirken, doğalında bile bu kadar seksi oluşuna ‘sözün bittiği yer’ olarak yaklaşık 42 saniye kadar baktım. Profesyonel fotoğrafın altına telefon numaralarını yazıp “Please call me” “Lütfen beni ara” diyenler olmuş. Utanmasam aynadan çektiğinin altına aynısını yazacaktım.

Sahanda yumurtasına 40 fırın ekmek banması gerek

EN GÜZEL GÖZ

Begüm Kütük, bu hafta bir ödül töreninde ‘en güzel göz’ ödülüne layık görülmüş. Ödüllere kategori aça aça bir hal olduk. Kabul, Begüm Hanım’ın gözleri güzel de yani böyle bir ödül ne mana? Hem ayrıca ‘en güzel göz’ ödülü varsa ‘en güzel kalça, en güzel sırt, en güzel meme’ de olmalı. Bunu hak eden sayısız kadın var ülkemizde, her sabah düzenli squat’ını yapan. Onların suçu ne? Bu arada Begüm Kütük’ün ödülüyle paylaştığı fotoğrafta dişleri de gözlerimi kamaştırdı. Seneye de gelir artık ‘en güzel diş’ ödülü. Şanslı kadın!

Sahanda yumurtasına 40 fırın ekmek banması gerek

YARATICILIK KÖŞESI

‘Dimba’ kullanıcı adına sahip Japon bir tasarımcı bu hafta gözüme çarptı. Kendisi dünyaca ünlü markalarla küçük oyunlar oynuyor. Özellikle logosuna en aşina olduğumuz markaları kesip biçip yeni ürünler ortaya çıkarıyor. Nike çoraptan cüzdan yapıyor, renkli süngerlerden Prada’nın ikonik çantasını yapıyor ve bunların bazılarının yapılış aşamalarını video’ya çekiyor. Müthiş!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder