Dilara Doğan Sezon Trend'i 'Baba pantolonu' nasıl kombinlenir?
HABERİ PAYLAŞ

Sezon Trend'i 'Baba pantolonu' nasıl kombinlenir?

Dede süveteri, dede ceketi, ninelerimizin basma etekleri derken yepyeni bir trend daha bizimle ‘dad pants’ yani baba pantolonları. Babamızın giydiği gri, bej, kahve tonlarında kumaş pantolonlar, işte tam olarak onlar. Ben, bu pantolonlara alıştım bile. Şimdi sizlere beş dede pantolonlu, kombin önerisi vereceğim.

Üst tercihleri dar olmalı

Pantolon yeterince bol olduğu için üzerine daha dar tişörtler ya da kısa, belden bağlamalı bluzlar tercih etmelisiniz. Alt ve üst bol kombinler kişiyi olduğundan daha kilolu gösteriyor. Baba pantolonu ve deri üst eşleşmesi vazgeçilmeziniz olabilir.

Haberin Devamı

Sezon Trendi Baba pantolonu nasıl kombinlenir

Aynı renkleri birleştirin

Kumaşından dolayı hep şık kombinler yapmanız gerektiğini düşünmeyin. Harika bir sokak stili için çantanızdan ceketinize, içinizdeki kazaktan pantolonunuza kadar aynı renk giymekten çekinmeyin. Kombinlediğiniz renk, her ne olursa olsun altına beyaz spor ayakkabınız çok yakışacak.

Sezon Trendi Baba pantolonu nasıl kombinlenir

Kazak mevsimi

Eğlenceli desenli kazaklar bu sezon çok sevildi. Özellikle bulut, papatya, fiyonk desenlerine her mağazada rastlamak mümkün. Bu pantolonlarla uzun değil de kısa kazaklar daha hoş duruyor. İkili hırka takımlarına da bir göz atın.

Sezon Trendi Baba pantolonu nasıl kombinlenir

Kısa ceket beyaz gömlek ikilisi

Kısa kumaş ceketlere şans vermenin tam sırası. İçinize giydiğiniz keskin yakalı beyaz gömleğinizin üzerine attığınız kısa ceketinizle baba pantolonunuzu göklere çıkaracaksınız. Instagram bu ikiliyle dolu.

Sezon Trendi Baba pantolonu nasıl kombinlenir

Dede ceketi ve baba pantolonunun eşsiz uyumu

Baba pantolonunuzu dede ceketinizle eşleştirmeye ne dersiniz? Pantolon ceket takımlarına son dönemde birçok kişi hayran. Salaş, havalı ve fazlasıyla cool bu ikili.

Sezon Trendi Baba pantolonu nasıl kombinlenir

HAFTANIN KEŞİFLERİ

ANLAMLI KOLEKSİYON

Kumaş kalitesi ve zamansız tasarımlarına hayran olduğum ‘Beauty Omelette’ anlamlı bir işe imza attı. Ne yazık ki okyanuslarımıza her yıl 12 milyon ton plastik dökülüyor. Markanın kurucusu Nur Bilen Yavuzer, bunun bilinciyle çıkardığı koleksiyonuna ‘Planet B’ adını verdi. Koleksiyonlarının kumaşını, okyanuslara atılan pet şişelerden dönüştürülen giyilebilir polyester ve organik pamuk karışımlı kumaş ile tasarlamışlar. Koleksiyonun geliri ise UNICEF ile tüm dünyadaki çocuklar için temiz suya dönüşüyor. Bu tarz projelerin artarak çoğalması dileğiyle...

Haberin Devamı

ALTI YAŞ GENÇLEŞMEK Mİ?

Bu hafta iddialı bir yazı okudum. İsmini dünyaca ünlü dermatolog Dr. Zein Obagi’den alan cilt sağlığı ürünleri markası, ZO Skin Health hafif ve orta yoğun yaşlılık belirtileri için yepyeni bir serum üretmiş. Yaşsız ünlülerimizin gözdesi olmuş şimdiden. Etkisi klinik olarak kanıtlanan Growth Factor Serum, 12 hafta düzenli kullanıldığında cilt görünümünde 6,44 yıl gerileme sağlıyor. İfade çizgilerinin görünümünü azaltmak isteyenler ve cilt elastikiyetini geri kazanmak isteyenleri buraya alalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder