Dilara Doğan Sibel Can'dır
HABERİ PAYLAŞ

Sibel Can'dır

Sibel Can’ın yeni albümü ‘Hayat’ çıktı. “Hayat” demişken, bu hayatta bir ben bir Sibel Can ideal kilomuzu en son 13 yaşımızda görmüşüzdür. 13 yaşından bu yaşımıza kadar her sene, sadece bir kilo verseydik şu an ideal kilomuzdaydık. Tanıdığım en güzel balık etlilerden kendisi. Bir görünüp bir kayboluyor. Dijitalde zayıf, canlıda etine dolgun birisi. Yeni albüm çekimlerinde güzelim kadını, gereksiz photoshop’larla mahvetmişler. Gerçi o halinden memnun gibi, tüm fotoğraflarını tek tek paylaşmış Instagram hesabında. Nihan Peker tasarımı elbise ne kadar asilse, Sibel Can ne kadar duru güzelse, fotoğrafı edit’leyenler de bir o kadar kötü. “Yapmayın” demiyoruz ama biraz akla mantığa sığar şekilde yapın. Her şeyi geçtim en azından iki tarafı eşit daraltın.

Haberin Devamı

Sibel Candır

TIPKISININ AYNISI

Emanuele Ferrari, İtalyan bir fotoğrafçı. Kendine ait eğlenceli bir Instagram hesabının dışında ünlü isimlerin moda çekimleriyle dalga geçtiği 1.4 milyonluk bir hesabı daha var. Özellikle Kim Kardashian’a fena takmış durumda. Poposuna koyduğu tencerelerle bile, Kim’in poposunun büyüklüğüne ulaşamaması konusunda epey sinirli.

Aynı formata sahip birkaç Instagram hesabı gördüm ama hiçbiri bu tadı vermiyor. Güzel düşünüyor ve güncel şekilde harekete geçiyor. Güldürürken düşündürmüyor, direkt güldürüyor. Hatta dünyaca ünlü birçok isim, bu hesabı takip ediyor ve kendisiyle dalga geçilen pozları like’lıyor.

Sibel Candır

BENİ BAĞRINA BAS

Mercedes Benz Fashion Week İstanbul, bu yıl dijital ortamda gerçekleşiyor. Tasarımcı Emre Erdemoğlu’nun tasarımlarını hep çok beğenmişimdir. Gram kopyalama ve özentilik kokmuyor. Tamamen kendine has. Her sene tasarımlarının çok etkileyici bir teması var. Bu senenin teması ‘Beni bağrına bas’. Şarkıcı Murat Dalkılıç, bu defileye model olarak teşrif etti.

Sosyal medya timi, bu hafta Dalkılıç’ı sağlam eleştirdi. Kimse, Murat Bey’i bu görünümüyle ‘bağrına basmadı’ anlayacağınız. Eleştirenlere bunun bir defile olduğunu hatırlatmakta fayda var. Sıradan olsaydı zaten o defilede olmazdı. Eleştirinize sebep olan tek nokta boynundaki fular diye düşünüyorum. Olmasaydı olurdu tabii ama olsundu. Renkler süperdi ve her şeyden önce Murat Bey’e yakışmıştı. Eser Yenenler falan giyseydi Allah korusun. Şükretmeyi bilin, bilin.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder