Dilara Doğan Şimdi triko zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Şimdi triko zamanı

Şimdi triko zamanıKimine müjdeli kimine hüzünlü gelecek biliyorum ama kış geldi. Kış, benim için gerçek bir dram. Saçlarım mutsuz çünkü yağmurdan ıslanıp sıçana dönecekler; bedenim mutsuz çünkü ağır, kalın, iç karartıcı kıyafetler onu bekliyor. Ayaklarım mutsuz, terliğe çok alışmıştı; uykularım mutsuz çünkü böyle havalarda gözümü açasım gelmiyor. Yeterince içinizi kararttığıma göre sadede geleyim. Kış sezonunun incisi kalbimin birincisi trikolardan bahsedeceğim bugün.

Beyaz Cumartesi

Dün ‘Black Friday’ yani ‘Kara Cuma’ydı. Bugünse ‘Beyaz Cumartesi’. İndirim çılgınlığı yüzünden paralar suyunu çekince bembeyaz bir cumartesiye uyandık. Eminim çoğunuz triko bir şeyler aldınız. Özellikle hırkalar, elbiseler ve triko eşofman takımları bu sezonun olmazsa olmazı. Trikoların en bayıldığım tarafı hiçbir şekilde kaşındırmaması, dokusunun rahatlığı. Benim gibi kaşıntıdan etiketleri bile alır almaz kesen biriyseniz, doldurun dolabınızı trikolarla. Aldığınız tek bir parça uzun yıllar kombinlerinize eşlik edecek, unutmayın!

Haberin Devamı

KEŞİF KÖŞESİ

Şimdi triko zamanıSayısız renk seçeneği

Triko denince akla gelen ilk isim ‘Miss Dalida.’ Türkiye’de ve Dünya’da 65’e yakın butikten ve online mağazasından sonra ilk perakende mağazası Nişantaşı’nda açıldı. Sayısız renk ve çeşide sahip triko parçaları zamansız şıklık için birebir. İnanılmaz geniş renk paletleri var. “Bu renk bana hiç yakışmaz” deyip de alamadığınız o triko bluzun size yakışan rengini eminim burada bulacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder