Dilara Doğan Sokağın beş demirbaşı
HABERİ PAYLAŞ

Sokağın beş demirbaşı

SEVİLEN KOMBİN

Yüksek bel şort, gömlek, çizme ve blazer hiç şüphesiz sonbaharın en başarılı kombinleri arasında. Kışın da hasta olma pahasına bile olsa sokaklar bu görünümle dolacak.

Sokağın beş demirbaşı

GERİ DÖNDÜ

Adidas’ın vazgeçilmez modeli Gazelle hayatımızın merkezine bomba gibi düştü. Şimdilerde herkes bu ayakkabıların peşinde.

Sokağın beş demirbaşı

ANNE ÖRGÜSÜ

Anne örgüsü ömürlüktür. Hele bir de dev kollu bir kazaksa bu, modası hiç geçmez. Kocaman, salaş kazaklardan bir tane ördürmenin tam sırası.

Sokağın beş demirbaşı

ÇİZGİLİ HIRKALAR

Hırkanın her türlüsü trend. Bir de çizgiliyse daha da trend. Büyük, altın rengi düğmeli bu hırkalar sokağın ilgi odağı.

Haberin Devamı

Sokağın beş demirbaşı

BANDAJ ÜSTLER

Bedene tam oturan, yer yer nefes daraltan üstler sokağa indi. Gece şıklığının vazgeçilmezi şimdilerde sokakları kendine hayran bırakıyor.

Sokağın beş demirbaşı

HAFTANIN KONUŞULAN DAVETİ

Bu hafta şehirde erken yeni yıl coşkusu yaşandı. Springandkos markasının kurucusu Bahar Atay, çay saati etkinliğinde adeta görsel bir şölen yaşattı. Ev sahipliğini Ayşe Burcu Kaya ve Rüya Büyüktetik’in yaptığı davette misafirler peri masalında gibiydi. Porselenden oluşan sofra ürünleri, ev dekorasyonu, hediyelik eşya, parti malzemeleri ve yılbaşı süslerinden oluşan ürün yelpazesiyle Springandkos, yeni yıl akşamında sofraları şenlendirmeye hazır.

Sokağın beş demirbaşı

HAFTANIN STİL SAHİBİ

Zeynep Sever Demirel, özel bir davet için seçtiği takımıyla muhteşem görünüyor. Pantolondaki pencereleri, omuzlardaki hacimli vatkaları sıkça göreceğiz.

Sokağın beş demirbaşı

HAFTANIN TREND KEŞFİ

Selma Çilek’in 2022-2023 sonbahar-kış koleksiyonu haftanın en trend tasarımları arasında yerini aldı. Bu kış birçok ismin üzerinde bu zamansız ve stil sahibi parçaları göreceğimize eminim.

Sokağın beş demirbaşı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder