Dilara Doğan Tanımamak ne mümkün
HABERİ PAYLAŞ

Tanımamak ne mümkün

Özge Ulusoy’un korona önlemlerinden daha sağlam bir önlem görmedim henüz. Yalnızca görüş mesafesini ayarlamak için gözlerini açıkta bırakmış. Geride bıraktığımız hafta, yiyecek alışverişi yaparken görüntülenen Özge, bu şekilde bile kendisini tanıyan magazin muhabirlerini tebrik etti. Tanımamak ne mümkün! Bu bacak ölçülerine sahip, fizik kurallarını yıkıp geçen kaç kişi var dünyada? Bir Özge Ulusoy, bir Kendall Jenner, bir de Irina Shayk... Ee korona sebebiyle onları Nişantaşı’nda görmemiz mümkün olmayacağı için gayet belli kim olduğu. Özge Ulusoy’u örnek teşkil eden bu korunaklı tutumundan dolayı kutluyor, poşetlerindeki tüm yiyecekleri evine gider gitmez tek bir öğünde tüketmesini diliyoruz.

Haberin Devamı

Tanımamak ne mümkün

Kasım indirimleri büyüktür kasım kadını

Gökçe Bahadır’ın bu hafta bir Instagram paylaşımı dikkatimi çekti. Fotoğrafın altına yazdığı sözlerine, Kasım kadını olduğunu belirterek başlamış. Kasım ayı indirimleriyle noktalamış. Kasım ayında giyinmeyi de bir ayrı seviyormuş. Diğer aylar zorla giydiriyoruz sanki.

Doğal reklam yapayım derken insanların şirazesi kaydı. Reklamın iyisi kötü olmaz cümlesine doğalı da olmaz eklemesi yapmak şart oldu artık. Gökçe Bahadır’ı şiirsel başladığı cümlelerini “Reklaaamlaaar” diyerek bitirdiği için kutluyorum. Fotoğrafı beğenen 72 bin 300 kişinin de çok umurundaydı indirim. Bu Kasım’ın tüm Kasımlardan farklı olduğunu unutmuş Gökçe Hanım...

Çirkin erkek yoktur az photoshop vardır

Oyuncu Nesrin Cavadzade, “Çirkin erkek seviyorum. Yakışıklılar beni korkuyor. Erkek dediğin maymundan hallice olur” demişti. Kendisi bu hafta rol arkadaşı Gökhan Alkan’ı öperken fotoğraf paylaştı. Aynı pozu Gökhan Alkan da paylaştı. İkisi de kalp emojisi koyduğu için arkadaşlıkları aşka dönüştü diye düşünmeden edemedik. Bir dert oldu içimize anlatamam. Nesrin Hanım, öpücüklü fotoğrafları sever ama bu aşk öpücüğü...

Fotoğraftan bile belli 10 gün sürecek bir aşk olduğu ama neyse. Hadi sizin hatırınıza 14 olsun. İlk üç gün tanışma, dört gün öpüşme koklaşma, aileleri tanıştırma, iki gün kavga, üç gün soğuma ve kapanış... En komik ayrıntı da çirkin erkek seven Nesrin Hanım’ın fotoğrafı photoshopsuz, Gökhan Bey’in photoshop’lu koyması. Nereden mi anladım? Gökhan Bey’in diş boşluğundan. Yeni dişleriniz hayırlı olsun. Hahahaha!

Haberin Devamı

Tanımamak ne mümkün

Kına gecesi gözlüğü

Dolce & Gabbana’nın 2020 Sonbahar-Kış gözlük koleksiyonu gözlerimi müthiş yordu. Yenilikçi şekiller ve ikonik tasarımlar başlığı altında sunulan gözlüklerin içinde öyle bir tanesi var ki bakan bir daha bakamıyor. Tam olarak kına gecesinde ağlayan geline takılması gereken bir gözlük modeli. Korona olmasaydı, kına geceleri yapılsaydı ‘Yüksek yüksek tepelere’ şarkısına eşlik edebilirdi bu gözlük.

Takipçileri azken DM’den yazın

Bir zamanların en çok izlenen Amerikan gençlik dizisi 'Gossip Girl’ün yeni versiyonu, sekiz yıl sonra günümüze uyarlanarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Olaylar bu kez farklı karakterler etrafında şekillenecek. Dizinin yeni bölümlerini izlerken, sosyal medyanın New York manzarasını nasıl değiştirdiğini hep birlikte göreceğiz. Yeni başrollerimizin bazılarını hiç tanımıyoruz. Yeni kadrodan Jordan Alexander’ın şu an 7 bin 500 takipçisi var. Dizi başladıktan sonra milyon takipçisi olacak.

Haberin Devamı

Tanımamak ne mümkün

Kendisine bir şey demek istiyorsanız şimdiden yazın. Sonra sizi duyamayacak. Aksiyonları, lüks markalarla yarattıkları şıklıkları, dedikoduları, gerilimleri, hırsları, aşkları her şeyleriyle özledim Gossip Girl’ü. Aynı hafta kalbimizin en baş köşesinde yer edinen Sihirli Annem dizisinin yeni kadrosu da açıklandı. Güzel şeyler de oluyor. Seçin, beğenin izleyin...

Tanımamak ne mümkün

Sıradaki haber yükleniyor...
holder