Dilara Doğan Tatil bavulunun olmazsa olmazı: Efil efil elbiseler
HABERİ PAYLAŞ

Tatil bavulunun olmazsa olmazı: Efil efil elbiseler

Tatil sevmeyen var mı içimizde bilmem ama bavul hazırlamak çoğumuza göre işkence. Onu alsam çok olur, bunu alsam yeterli olur mu? Rahat olmak istiyorum ama aynı zamanda şık. Bin bir tane soruyla giriyoruz olaya. Başlamadan yoruyor insanı. Ne bavullar yaptım içindekilerin çoğu hiç giyilmeden geri döndü, ne bavullar gördüm içindeki tek parçayla tatili götürdü. Şimdi şairliği bir kenara bırakıp birkaç öneri vereceğim.

Minimal olun ki mutlu olun

Az ve özle de geçiyor o tatil. Minimal olun ki mutlu olun. Ne giysem derdi olmadan, nasıl kombinlesem endişesi olmadan. Tam bu anda imdadınıza hem gündüze, hem akşama uygun efil efil elbiseler yetişiyor. Romantik, bohem ve rahat elbiseler...

Haberin Devamı

Tatil bavulunun olmazsa olmazı: Efil efil elbiseler

Altına bi’sandalet, oldu bitti. Son zamanlarda her yerde bir elbise çılgınlığı var. Çünkü artık yıldık. O buna uyar mı bu onla gider mi? Bırak o onla giderse gitsin, sen elbiseni geçir ve çık. Çiçek desenli, etnik desenli, hayvan baskılı çeşit çok. Bu yüzden her zevke hitap ediyor. Hem bavulunda az yer kaplayacak hem tatilini kurtaracak. Serin geçeceğin düşündüğün akşamlar için bir jean ceketle olayı ve valizinin fermuarını kapayabilirsin.

Tatil bavulunun olmazsa olmazı: Efil efil elbiseler

Ey tatil sever bu trend senin için

“Bana elbise hiç yakışmıyor” diyenler yalan söylüyor. Şu konuda haklısınız, efil efil bol elbiseler olduğunuzdan şişman gösterebilir. O zaman bele bir kemer detayı olayı bitirir. Ki zaten bütün kış kilonu verememişsin, gündüz bikiniyle sahillerdesin, akşam artık elbise kilolu gösterse ne olur. Bunları düşünme artık. Çok kafaya takıyorsan da kemerini yanına al, belini ortaya çıkar ve bileğini kesen sandaletlerle giyme. Beynini sıfırla, dönünce gireceğin tempoya hazırlan, anı yaşa. üç dört elbiseli bavulla eve döneceğin için çamaşır yıkama derdin az olacak, olaya bir de buradan bak. Ey tatil sever, bu elbise trendi senin için. Haydi, harekete geç.

Tatil bavulunun olmazsa olmazı: Efil efil elbiseler

Nasıl kombinlerim?

Her renge uyan bej bir sandalet veya terlik

Hasır bir çanta

Islak görünümlü uğraşılmamış saçlar

Büyük küpeler

Kemer

Bronzlaşan tene yalnızca rimel ve dudak parlatıcısı

Sırta atmak için ince bir triko

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder