Dilara Doğan Türk blogger'lar Paris Moda Haftası'nda
HABERİ PAYLAŞ

Türk blogger'lar Paris Moda Haftası'nda

28 Şubat’ta başlayıp 8 Mart’a kadar devam edecek olan Paris Moda Haftası’na bu sene Türkiye’den ilgi epey fazla. Moda blogger’ları Paris sokaklarında stilleriyle Türk rüzgarı estirdi.

COOL

Sibil Çetinkaya, Jacquemus markasına ait oversize ceketiyle sokak stiline cool bir imza attı. Ceketi kombinleme tarzı örnek alınası.

Türk bloggerlar Paris Moda Haftasında

ÇOK RENKLİ

Yonca Çallı, son dönemde iddialı stiliyle sosyal medyanın ilgi çeken isimlerinden. Renklerden ve desenlerden korkmuyor. Paris’te başarılı sokak stillerine imza attı.

Türk bloggerlar Paris Moda Haftasında

İDDİALI

Haberin Devamı

Mina Ceran, Paris sokaklarında gerçek anlamda stilini konuşturdu. Mavi gömleğinin içine giydiği payetli bluzu ve kırmızı eldivenleriyle çok sayıda övgü aldı.

Türk bloggerlar Paris Moda Haftasında

KLASİK VE ETKİLEYİCİ

Gizem Sarı Tekin, siyah deri tulumu ve parlak çantasıyla Moda Haftası’na klasik ve etkileyici bir giriş yapanlardan...

Türk bloggerlar Paris Moda Haftasında

PARİZYEN

Rachel Araz, parizyen stiliyle Instagram’da 16 bin beğeni aldı. Renkli görmeye alışkın olduğumuz Rachel, moda haftasına siyahlarla “Merhaba” dedi.

Türk bloggerlar Paris Moda Haftasında

YENİ TREND DEKORASYON MERKEZİ

Avrupa’nın çeşitli kentlerinde ve İstanbul’da caddelere yayılan mobilya ve dekorasyon mağazalar İstanbul’da tek bir çatı altında. Skyland HOM, ev-ofis dekorasyonlarında A’dan Z’ye tüm ürünlerle müşteri isteklerine cevap veren yeni nesil bir dekorasyon merkezi.

Artık bir mekanı dekore etmek için oradan oraya sürüklenmek tarih oldu diyebiliriz. Mobilyadan beyaz eşyaya ve elektroniğe, yer döşemesinden perdeye, aydınlatmadan aksesuara tarz sahibi ev ve ofisler tasarlamak isteyenler HOM Design Center’da buluşturuyor. Bunların yanında mimarlık hizmeti de alabiliyorsunuz.

Türk bloggerlar Paris Moda Haftasında

Sıradaki haber yükleniyor...
holder