Dilara Doğan Zeki ama çalışmıyor
HABERİ PAYLAŞ

Zeki ama çalışmıyor

Yasemin Özilhan, 2017’de İpekyol’la bir koleksiyon çıkarmıştı. O koleksiyonda giydiği ceket kıymaya benzetilmişti. Yasemin Hanım bu hafta aynı kıymanın, pembesini giydi. Bu sefer giydiği, New Arrivals markasına ait ve 2 bin lira. Tasarım harikası değil ama 2017 yılında giydiğinden daha güzel olduğu kesin.

***

Eskisi pişmiş kıyma gibi, bu daha çok çiğ kıyma. Fotoğrafın altındaki bir yorum dikkatimi çekti. “Stiliniz var ama zevkiniz düşük” yazılmış. Zeki ama çalışmıyor gibi bir şey heralde. Kim bilir daha neler yazılırdı da Yasemin Hanım, ‘kıyma’yın bana’ dercesine yorumları kısıtlamış.

Haberin Devamı

Zeki ama çalışmıyor

ŞALVAR VE POŞUYLA TENİS

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde beden eğitimi öğretmenliği yapan Yusuf Avcıbaşı sayesinde, köylüler tenisle tanıştı. Kendi imkanlarıyla korta dönüştürdükleri alanda, yöresel kıyafetleriyle tenis oynuyorlar. COVID-19 nedeniyle köylerinden çıkamayan halk önce voleybola merak sarmış. Sonrasında tenise geçmişler. Genci, yaşlısı demeden şalvar ve poşularıyla tenis oynuyor.

***

Malzeme eksikliği ve zemin bozukluğu umurlarında değil. Keramet tenis kıyafetlerinde ya da havalı kortlarda değilmiş anlayacağınız. İlk başlarda kadınlar oynamaya çekinse de şimdilerde onlar da epey aktifmiş. Sporun birleştirici gücüne bir kez daha hayran oldum. Her koşulda hayattan zevk almasını bilmek işte budur. Helal sana Yusuf Avcıbaşı, helal sana Viranşehir halkı.

Zeki ama çalışmıyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder