Dr. Haydar Dümen Aşkın tadını kaçırmayın
HABERİ PAYLAŞ

Aşkın tadını kaçırmayın

Uzun yıllar süren flört aşkın tadını kaçırıyor. Yıllar geçiyor, cinsellik hep o ilk geceye erteleniyor. Büyü bozulmuş oluyor. Gençler, bu işi uzatmayın, evlilik kararını geciktirmeyin. Hayal kırıklığına uğruyor, yuvayı sağlam zemine oturtamıyorsunuz.

Neden kan gelmedi?

Kız arkadaşımla ilk ilişkide kan gelmedi. Bakire olduğunu söylüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızı cezalandıracak mısın, yoksa kızlık zarı esnek olduğundan kanama olmamışsa namusuyla mı oynayacaksın? Peki senin için namus bu kadar değerliyse neden genç bir kızla ilişkiye girdin? Ve onunla evlenecek misin? Bu soruyu sana soruyorum. Evlenmeyeceksen ne yapman gerektiğini kendi kendine soruyorsan, vicdanının sesini dinle, hem suçlu hem güçlü durumuna düşme.

Haberin Devamı

Nasıl tatmin ederim?

Altı aydır nişanlıyım. Eşimi tatmin etmek ve ilişkinin uzun sürmesi için ilaç ya da benzeri şeyler kullanmak sakıncalı mı?

CEVAP

Okurum, cinsel birleşme sırasında erkeğin vajinada en az 4-5 dakika kalması gerekir. İdeali 10-15 dakikadır. Bu şartlarda bile çoğu kadın orgazmı yakalayamaz. En azından erkekten yana eksikliğin giderilmesi kadının orgazm olmasına bir şans kapısı açar. Bu süre erkeğe sağlanabilir. Erken boşalmanın tedavisi var.

Ayrılmak istiyorum

28 yaşında kızım. Altı yıllık ilişkiden sonra nişanlandık. Biz ilişkiye girmedik. Ben “Evliliği bekleyelim” dedim. Nişanlım şimdi de ilişkiye girmek istiyor, benim tavrım aynı. Ama bir süredir bana kötü davranıyor, öpmüyor, sarılmıyor. Yaza evleneceğiz ama ben ayrılmak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, yıllarca çıkacaksınız. Sevişmeler olacak, yüzeysel ilişkiler olacak ama oyun kuralına göre oynanmayacak. Beyin bilgisayarında cinsellik hattı kapalı. Siz evliliğinin bu yönünü daha başından yok etmişsiniz. Yüz göz olmuşsunuz. Nişanlın o tutkularını gidermek için seni seçmiş. Ve de evleneceksiniz. Yani 5 yıl mastürbasyon yapsa bir türlü, sana ihanet etse bir başka türlü. Bu kadar yıldan sonra kocana cinsel yönden alışamayacaksın. Ben ayrıl diyemem. Ailenle konuş ve şartları yeniden düşün.

Hemen ayrılıyorum

22 yaşında kızım, erkek arkadaşım olduğunda sürekli midem bulanıyor ve onlardan hemen ayrılıyorum. Bu böyle devam ederse ileride evleneceğim kişiyi nasıl bulacağım? Lütfen yardımcı olun.

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, erkeklerin nesinden miden bulanıyor? Herhalde senin beğeneceğin bir erkek karşına çıkmadı. Erkeğin dişleri kirlidir, ağzı kokuyordu vs. Bundan herkesin midesi bulanır. Ama tertemiz aslan gibi bir delikanlıyı beğenirsin ama beğenmeyebilirsin. Ancak onlardan da miden bulanıyorsa hemen psikolojik tedaviye gitmen gerekir.

Kan geldi

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim. Girdikten 5 dakika sonra vajinamdan kan geldi. Çok korktum, acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, evet, bozulmuştur. Ne yazık ki öyle gözüküyor.

Riski var mı?

Kız arkadaşım düzenli adet görüyor. Adet görmesine 1.5 kala ilişkiye girdik. İçine boşaldım, hamile kalma riski var mı?

CEVAP

Okurum, hayır.

Nasıl korunurum?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım birlikte olmak için eve çağırdı. Ama ben gitmedim çünkü utanıyordum. Kızlar erkekler gibi mastürbasyon yapıyor mu? Eğer teklifini kabul edersem nasıl korunmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, kızlar da erkekler gibi mastürbasyon yapar. Cinsel enerjisini deşarj edip rahatlamak için yapar. “Eğer teklifini kabul edersem ne gibi korunma yolları var” diyorsun. Yani kızlık zarını mı koruyacaksın? Başka şeyleri mi? Ya da gebelikten mi korunacaksın? Önce kendi aklını, ruhunu, psikolojini, aile şerefini, sorumluluklarını koru. Sonra sıra eti kemiği korumaya gelsin. Olur olmaz çağrılara katılma lütfen. Son pişmanlık fayda etmez.

Sorun yaratır mı?

18 yaşındayım. Penisim 18-19 santim. Sizce normal mi? İleride bir soruna yol açar mı?

CEVAP

Okurum, ileride yaşayacağın sorunu bilemem. Çünkü bu senin evleneceğin kıza ya da kadına bağlı. Yapılacak da bir şey olmadığına göre, sadece teknik olarak nasıl kullanacağını öğrenmelisin.

Erken boşalıyorum

Üç yıllık bir ilişkim var. Daha önce yoktu ama şimdi erken boşalıyorum. Kız arkadaşım tatmin olmuyor. Ne yapabiliriz?

CEVAP

Okurum, erken boşalmanın tedavisi var. Mutlaka uzmana gideceksin.

Kocam hep yorgun

27 yaşında, yeni evli kadınım. Kocam hep yorgunluğunu bahane ediyor, benimle ancak ayda 1 kez ilişkiye giriyor. Cinsel hayatımızı nasıl düzene sokabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, evliliğiniz yeni. 10-20 yıl sonra ne olacak? Oysa önünüzde 50 yıllık bir cinsel yaşam var. Bu durumda sihirbaz bile olsak düzeltme şansımız zayıf. Evlilik yürüyeceğine göre eğer kocanın senden soğuyup ayrı bir yola girmek istemiyorsan onu ikna et, bir hekime birlikte gidin.

Büyük diye mi?

24 yaşındayım, penisimde eğrilik ama ağrı yapmıyor. Çoğu zaman sertleşme sorunu yaşıyorum. Acaba büyüklük ereksiyon için bir faktör olabilir mi?

CEVAP

Okurum, penis eğrilikleri cinsel birleşmeye engel değilse sorun yoktur. Sertleşme sorunun sınırların ötesine geçip kendini zorlamandan. Penisin büyük. Ama bu sandığın gibi sorun yaratmaz.

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim 7 kere ilişkiye girmek istiyor

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla uzun bir ilişkim var. Sevgilim haftada 7 defa ilişkiye girmek istiyor. Bunun çok olduğunu düşünüyorum. Bu kadar sık olmasını istemiyorum. Artık cinsellikten zevk almaz oldum. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, sen ve sevgilin felaketin göbeğine oturmuşsunuz. Herkes damla damla su ararken, siz muslukları kurutmuşsunuz. Sevgilin suya doymuyor. Sudan başka bir şey içmiyor. Oysa sen hanımın esiri, suya doymuşsun.

Ama yavrum, uyumsuzsun uyumsuz. Mutlaka çözüm mü arıyorsun? Söyleyeyim: “hayır” de yavrum. Bir daha sevgilin susadığını söylediğinde kana kana içeceğine, “şiştim su içmekten, biraz ara verelim” deyiver. Elimden gelen bunlar, çareler tükenmez, çoktur yollar.

GÜNÜN SORULARI

İlk deneyimimi yaşayamadım

20 yaşındayım. Çevremdekiler çekici biri olduğumu söylüyorlar. Kızlar benimle ilişkiye girmek istiyor. Ben tam kabul edecekken aklıma aileleri geliyor, yapamıyorum. İlk cinsel deneyimimi yaşamak için çok fırsatım oldu ama yapamadım.

CEVAP

Değerli genç, ne diyelim gelenek ve göreneklerimize bağlı, düşünceli ve terbiyeli delikanlısın. Bu yolda ilerleyip evlendiğin zaman ilk cinsel deneyimini yaşarsın. Ancak senin “kızlar benimle ilişkiye girmek istiyor” sözüne takıldım. Hangi kızlar? Zavallı kızlarımız, bir de senin yüzünden kederde mi? Galiba aklın, çekici olduğunu sayıklıyor. Karalar bağlamış, kızlar senin için ağlıyor. Vah mahallenin güzel kızlarına. Senin kadar çekici delikanlıyla ilişkiye giremedikleri için ağlıyorlar. Ayıp oluyor, kendini dev aynasında görme.

Kadınlar beni istemez oldu

20 yaşındayım, bekarım. Penisim çok büyük. Çok gururluydum ama başıma sadece dert açıyor, kadınlar beni istemiyor, evden yolluyorlar. Nasıl küçültmem gerekiyor? Ya da başka yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, benden ne istediğini anlayamadım. Ne yazık ki atsan atılmaz, satsan satılmaz. Açık arttırmaya çıkarmaya kalksan, kimse dönüp bakmaz. Neyse sapı, odur yapı. Ancak okurum, üzülme, Haydar Hoca seni yarı yolda bırakmaz, idareli kullan der. Hayat senin, organ senin. Yalan dolanla kimse bir yere varamaz.

GÜNÜN SÖZÜ

Tatlı sözün temelinde tatlı düşünceler yatmıyorsa, o sözler birer tuzaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder