Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Haberin Devamı

Kız arkadaşım her gün seks yapmak istiyor

Ben kız arkadaşımdan çok dertliyim. Her gün benimle seks yapmak istiyor, neredeyse her gün birlikte oluyoruz. Bu durumdan çok sıkıldım. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Vallahi arkadaş doğru ben de sıkıldım. Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Eline, beline, diline kuvvet diyeceğim ama bu senin aleyhine. Eline, beline, diline zincir vurasın istiyorum. Tek çıkış yolu bu. ‘İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü kara’.

Burada tam tersi. İsteyenin yüzü kapkara, vermeyenin yüzü ak pak! Yalnız çok merak ediyorum, kız kaç yaşında? Piliç mi, anaç mı? 18-22 arası piliç, 22’den sonrası anaç adayı lokum. Seç seç al. Acemilerle oynama, lokumlara karşı da dikkatli ol. Bir yerlerine yapışıp kalabilirler. Hadi be oğlum, başın derde girmeden sen şu kızı bırak gitsin.

Saatimin pili mi bitti?

35 yaşındayım, yeri ve zamanı geldiğinde çalmayan bir saate sahibim. Acaba saatimin pili mi bitti yoksa zamanı mı şaşırıyor? Zamanında çalışacak bir saate nasıl sahip olacağım? RUMUZ: BOZUK SAAT

CEVAP

Değerli okurum, pili bitmedi, buna kefilim. Çünkü o piller Çin malı, çakma değil. Güvenli fabrikadan çıkmış TM damgalı Türk malı. Bu da her erkeğin gurur kaynağı ve hayat ırmağı. İyiyken sahibi onu köle gibi kullanıyor. İstemediği yemek için “Hadi” diye zorlanıyor. Yine de vefalı. Arada kendine tatil veriyor ama boykota girmiyor. Seninkinin ayarı bozulmuş. Damar sistemi normalse seni evlendirmeye ben aracı olurum.

Şişme kadın yerine erkek gönderdiler

İnternetten şişme kadın siparişi vermiştim. Ama kutusunu açınca şişme erkek gönderdiklerini gördüm. Psikolojim bozuldu. Ne olacak benim halim?

CEVAP

Değerli okurum, durumuna şansın şanssızlığı, aklın iflası derler. Şans kapını çalmış, farkında değilsin. Düşünsene erkek şişme bebek arayan bunca kadın varken senin elindeki bir servet. Erkekler muhtaç olmuş şişme bebeğe. Alsam mı, almasam mı deseler de bir yolunu bulup alıyorlar.

Ama erkek şişme bebek alımı öyle mi? Alan da yürek, mahalleye de dedikodu gerek. İşte zurnanın son deliği bu. Şişme bebeğini internetten açık arttırmaya çıkar. Koy cebine paraları. Git şişme bebekçiye. Bir erkek, bir kadın al. Biri sende kalsın, ötekini müşteri çayırına sal.

Kız beni eve kapattı

Kız arkadaşım beni eve kapattı, sürekli ilişkiye giriyoruz. Artık gücüm kalmadığında yemeğime istek artırıcı ilaçlar katıyor. Onu bırakıp özgürlüğüme koşmak istiyorum. RUMUZ: AŞK KÖLESİ

CEVAP

Kız seni eve kapatırken tabancası var mıydı okurum? Nasıl kapattı yani? Allem etti kallem etti, seni kapıdan içeri itti, sonra kapıyı mı kilitledi? Anahtarı ne yaptı? Yuttu mu, tuvalete mi attı? Pencereler ve camlar ses geçirmez cinsten mi?

Benin merakım, kız yemeğine kattığı istek artırıcı ilaçları nereden buldu? Senden ricam: Kullan erkeklik rolünü, öğren ve bana gönderiver formülünü. Eğer dediğin doğru çıkarsa tam 5 milyon dolar bankadaki hesabına yatacak!!! Ve okurum ve sülalesi bey, paşa yaşayacak. Galiba sen kendine eğlence arıyorsun. Al sana bir eğlence. Kıvır koy çekmeceye.

Aylar geçiyor, kocamın gönlü olmuyor

35 yaşında kadınım, 2 yıldır evliyiz. Bizim ilişkimiz iyi gitmiyor. Çünkü aradan aylar geçiyor ama kocamın cinselliğe gönlü olmuyor. Ne yapacağım, hayatımı böyle geçiremem. Bana yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, adamın kendi cinselliğinin mezarını kazıyor. Mastürbasyon yaptığını tahmin ediyorum. Arabanın 3 tekeri patlak. Kalan tek tekerle bunca yol nasıl alınacak? Hayat engebelidir. Cinsellikte ise bu engebeler boldur. ‘Her taş yerinde ağırdır’ derler. Bu yolda bir çakıl taşı bile bazen bir tona bedeldir.

Çoğu evlilikler gözü kapalı yapılır. Yol karanlık ise, el fenerine muhtaç kalınır. El fenerinin pili bitikse, kişi derdine mum yakar, yeni bir şans için sağa sola bakar. İş böylece çığırından çıkar. Evlilik bir sarmaşık gibidir. Çiçek verirse ne ala. Sadece ağaca sarılıp yükseliyorsa ne beladır.

Sevgilim cinsel organımdan korkuyor

Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. Kız arkadaşım, cinsel organımın büyük olduğunu söylüyor. Ben bundan korkuyorum. Evlendiğim zaman sorun olur mu? RUMUZ: KORKAK

CEVAP

Değerli okurlarım, şu boyut üzerinde anlaşmaya varalım. Buna bilim karar verecek. Dünya çapında bir araştırma yapacak, ölçüyü koyacak. Öyle ya, Çinlilerde 10-12 santim. Afrikalılar da devasa. Arabı, Hintlisi, beyazı, Kızılderilisi ölç, ölç bitmiyor. Devreye bilgisayarlar giriyor. İki milyar erkeğin eteği indiriliyor. Ölçüldü biçildi, toplandı, bölündü, 15 çıktı ortaya. Bu sayıyı da bildirdiler dünyaya.

Bu tüccarlara yetmedi. Araya prezervatifçiler girdi, onlar da ürün satacak. Türkiye’nin de standartları bulundu, illere göre de değişik ölçüler konuldu. Çoğu erkek büyüğünün peşinde. Evlilik de iflasın eşiğinde. Orta ölçülerde kalın, küçüğünü iyi, irisini de idareli kullanın.

Dokunduğum her şey bana vajina gibi geliyor

Askerliğimi bitmesine 5 ay kaldı. Dokunduğum her şey bana vajinayı anımsatıyor. Bu problemden kurtulamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Oğlum, hayırlı tezkereler dilerim. Sen işine bak, şu tezkereni kafayı yemeden sağlam al. Ailene de hemen haber sal. Şimdiden sana bir kız aramaya başlasınlar. Yavrum Mehmedim, sen hiç vajina gördün mü? Ayrıca vajinayı biliyor musun? Çünkü kadının cinsel organının dışarıdan görünen bölümünün adı vulva. Vajina alt çukurdan içeriye uzanan kanaldır. İlk bölüm sevilir, okşanır sana aittir ama vajina penisin malıdır.

Her şeyi o içi karanlık deliğe benzetiyorsan, bu senin ruhunu karartır. Dış görünüşünü de çok hayal etme, çünkü tümü birbirinden farklıdır; etlisi, zayıfı, rengi, duruşu. Neyse uzatmayalım, gel sana çıkar yol bulalım. Şimdilik yukarılarda dolaş, evlendiğinde aşağılara inersin, dünya kaç bucak mı onu da görürsün.

Tavşanım zıplamıyor

42 yaşındayım, yakışıklıyım ama tavşanım zıplamıyor. Tavşanım zıplasın, koşsun diye kendime iyi bakıyorum , olmuyor. RUMUZ: DURGUN TAVŞAN

CEVAP

Okurum, yine bana sezgilerime dayalı bilimsel falını değil, halini okuma kaldı. İlk aklıma gelen gençliğinden beri mastürbasyona bağımlı olduğun. Tavşan havuca alışmış, marul ve lahanayı yemiyor. Cinsel deneyimin ya yok ya da düzenli ve yüz güldürücü olmadı.

Organ seçici davrandı.“Beni yabancı ellere teslim etme. Korkuyor ve istemiyorum” dedi. Zayıf bir ihtimal de her şey önceden dolu dizgin gitti, tavşanın pili bitti. İşte bu aşamada bilimsel varsayımlar değil, tıbbi araştırmalar devreye girer. Oradan sağlam raporunu alırsan tavşanını usta ellere bırakırsan seyreyle onu. Uçanı da kaçanı da yakalar, önüne atar.

ÇOCUĞUMUN BABASINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

19 yaşında, üniversitede okuyan bir kızım. 1.5 ay önce sarhoşken 3 erkek arkadaşımla ilişkiye girmişim. Ben 1.5 aylık hamileyim. Çocuğumun babasını DNA dışında nasıl öğrenirim? RUMUZ: SAHİPSİZ

CEVAP

Sahipsiz, işte ben seni sahiplendim. Gel otur yanıma. Anlat muradını Haydar Dayı’na. Kızım, babayı öğrenince şantaj mı yapacaksın ya da kürtaj için ve de manevi tazminat, para mı alacaksın? Sakın aklında bile geçirme, otur oturduğun yerde, delirme! Onlar aralarında anlaşıp “Bizden değil, dördüncüden” diye söz edecekler.

Yani seni tekmeleyecekler. Diyelim ki babasını öğrendin. Onunla evlenecek misin? Adam, arkadaşlarıyla paylaştığı kadını neylesin? Bak çocuğum, iyi yaş, iyi eğitim sana parlak bir gelecek, sağlam bir diploma dilerim. Ve de bu çıkmaz sokaklara bir daha girme derim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder