Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Haberin Devamı

Sevgilimin fantezileri çok fazla

23 yaşındayım. Bir yıldır kız arkadaşım var. Onu çok seviyorum. Ama kız arkadaşım cinselliğe çok düşkün ve türlü türlü fanteziler üretiyor. İsteklerine elimden geldiğince yerine getiriyorum ama nereye kadar?

CEVAP

İyi yolculuklar değerli okurum. Babana, fakülte mezunu, masterli ve milyoner bir babanın kızını bulmuş gibi rapor yazmışsın. Alan memnun, satan memnun. Yatan da memnun ama acaba yataktan kalkan memnun mu? İşte en önemli sorun bu. Bunu da aşmışsınız, aranızdaki maçın madalyalarını göğsünüze takmışsınız. Sırada vur patlasın, çal oynasın kalmış. Eh, onu da bulmuşsunuz.

Gözler, dudaklar, eller aracılığıyla aşağı mahalle ziyaretlerine de nankörlük yapmamışsınız. Ben bu maili neden yazdın anlamadım. Ama birkaç yıl sonraki durumunuzdan burnuma gelen kokuları da bir peçeteye sildim attım. Gözü olanın kıskançlığına da biz buradan rest çekelim, “Sana ne” diyelim.

Benim kuş susmak bilmiyor

22 yaşındayım, çok beğenilen, yakışıklı biriyim. Benim kuş hiç susmak bilmiyor, günde 3-4 kere ilişkiye girmek istiyor. Onunla nasıl baş edebilirim?

CEVAP

Aslanım senin kuş sınıf değiştirmiş, atmaca olmuş. Arap ülkelerinde atmaca türünden olan şahin beslerler. Çöle salarlar güvercinlerin üzerine. Şahin alır avı pençesine, sahibi 1-2 lokmayla onu ödüllendirir. Genellikle günün geri kalan zamanlarında gözleri maskeli yani kapalıdır tıpkı seninkisi gibi. Sen Arap şeyhinin şahini mi yoksa cıvıl cıvıl neşeli, özellikle kendi türünden dişileri görünce öte öte onlarla diyalog kuran bir kuş mu olmak istersin?

O cıvıl cıvıl muhabbet kuşunu gagalamadan güven sağlamayı mı yoksa güvercin katili gibi onu pençene takıp götürmeyi mi düşünürsün? Sorun bunlar. Yapacağın iş ise kuşunu eğitmen. Kuş oyununu mert, erkek rollerinden şaşmadan oyna ve öğret.

Mastürbasyon bağımlılık yaptı

18 yaşındayım 3-4 günde bir mastürbasyon yapıyorum. Sigara gibi bağımlılık yaptı ve şu anda erken boşalma oluyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Çok gençsin değerli okurum. Mal meydanda, mastürbasyon almış seni koynuna. Kundaktaki bebek gibi pışpış, “hanimiş benim minnoşum” diye diye seni kendine bağlamış. Adını da sen koymuşsun. Evet, bağımlılık yapmış. Bağımlılık batağına saplananlar kolay çıkamazlar.

Örneğin; uyuşturucu, alkol, kumar gibi alışkanlıklardır bunlar. Sen şimdilik bu bataklıkta değilsin. Yolun kaygan, biraz çamurlu olabilir. Sular yani sağduyu ve akıl, nice kirleri temizler. Ancak burada zaman önemlidir. Eğer o çamur kurumuş ve de alçıdan betona dönüşmüş gibi olursa eyvah ki ne eyvah. Mastürbasyonun bugün sana bir zararı yok. Ama takıntını unut, erken boşalmanı evliliğe bırak. Çaresi o zaman bulunacak.

Kızın ağzına pamuk tıkasam susar mı?

18 yaşındayım. Penisim 20 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Kız çok bağırıyor. Ağzına pamuk tıkasam susar mı?

CEVAP

Değerli okurum, durum değerlendirmesi yapalım ve sonuca bakalım. Bir an için sen kızsın, sevgilin de erkek. Maşallah boyu posu yerinde. Bir mızrak var ki elinde, ucu sivri, istikameti cana yönelik. Genç sevgilin ise acemi ve aceleci. Boks ringinde antrenman yapar gibi yerinde duramıyor. Aklına gelince karate ve tekvando yapıyor. Birden atladı üzerine, evirdi, çevirdi.

Hedefi belirledi ve adeta delirdi. Gerisini sen tamamla. Bağırır mıydın yoksa daha kötüsü anırır mıydın? Kimse kimseyi bağırtmasın. Analar bu kızları bağırtasınız diye doğurmadı. Bunca yıldır yazdık, yoksa boşa mı kalem salladık. Pamuktan tıkaç yetmez, ağzına kilit vurmalı, dudaklarını dudaklarınla kapatmalısın. İçindeki bencilliği de bir köşeye atmalı, onu zorlamadan yanında yatmalısın.

Suyu sıkılmış limona döner miyim?

20 yaşındayım, hep kendimden büyük kızlarla birlikte oluyorum. Çok mastürbasyon yapıyorum. Benim halim ileride ne olur? Suyu sıkılmış limona döner miyim?

CEVAP

Yok be okurum. Senin limonun suyu yıllar boyu kurumaz da sorun şu: Çorbaya mı, salataya mı, zeytinyağlı yemeklere mi sıkacaksın? Pastaya, tatlıya sıkmaya heveslenirsen limonun pusulası bozulur. Sen de hedef şaşkınlığına uğrarsın. Olması gereken yerde o bir damla vermez, olmaması gereken yerde ise, sanki limonata yapacakmış gibi dur durak bilmez.

Şu çok mastürbasyona gelelim; kendinden büyük kızlara yönelmende vardır bir hikmet. İleride limondan yana bozukluk olmaz. Eğer iş sahibi olursan yaşam kozları eline geçer, limonu takviye eder. Boş gezenin boş kalfası olursan olacakları yazamıyorum. Çünkü kalemimim ucu kırıldı.

Neden tık yok?

23 yaşındayım, bekarım. Mastürbasyona gelince hiç sorunum yok. Ama kızla aynı odaya girince benim isteğim kaçıyor. Neden bende tık olmuyor??

CEVAP

Olacak okurum. Organı mastürbasyon alıştırmışsın. Onunla adeta nikah kıymış, gece-gündüz her fırsatta organın sırtını sıvazlamışsın. Yani o çorbaya alıştı. Çikolataya, pastaya uzaktan bakıyor. Kızla yakından bir kaçamak. İyi de acelen niye? Hemen gelince odana, ilişki olmalı mı yani? Önünü, sonunu hesaplamamak erkeklerde yaygındır.

Bu nedenle kızlarla ilişkilerde hep cinselliğe odaklanılır. Bu durum aldatıcı ve yaralayıcı bir yöntemdir. Ruh karışmadan, organ da bu ilişkiye şartlanmadan senin beyin frene basar. Etik ve kişiye özel öteki değerler yargılarını önüne koyar. Yani uzun lafın kısası, tık tık da, şak şak da, güm güm de olacak. Nereye koşuyorsun, kendi pişirip kendi yiyen okurum?

12 KEZ İLİŞKİYE GİRDİM AMA VAJİNAMDAN KAN GELMEDİ

18 yaşında kızım. 12 kez ilişkiye girdim ama vajinamdan kan gelmedi. Acaba bir sorun mu var?

CEVAP

Kızım erken boşladın. Bir düzine yumurtayı haşladın. Oturdun başına, bu acele ve iştah Allah aşkına. Çevirdin beni de şaşkına. Acaba bu yaşta senin ne derdin var? Ne olacak bu işler? Kocaman bir ayı, bir armudu dişler de dişler. O koca ayının midesinde bir armut. Hadi oğlum ay, ne var ne yoksa yala yut.

Ülkemizin kimi kızları da açılıma katıldı. Kimileri de bir öpücüğe satıldı. Yani ruhlarının oyununa kurban edildiler, iradesizliğine yenildiler. Kimileri de “Biri yetmez, bir düzine olsun” dediler. Kısaca, bunca olay böyle oluştu. Sorun yok, kan neden gelmedi diye dert çok. Yoruldum kızım, bak ESNEDİM, sana akıl, çabuk karşımdan yıkıl.

65 YAŞINDAYIM, 30’LUK BİR SEVGİLİ BULDUM

65 yaşındayım. 30 yaşında bir sevgili buldum. Sekse çok meraklı olmama rağmen haftada 1 kereden fazla ilişkiye giremiyorum. Sertleşmeyi sağlayan haplardan kullansam zararı olur mu?

CEVAP

‘Ah Dede vah Dede sen neymişsin sen karizmam gitti senin yüzünden.’ 65 yaşında haftada 1 oldu mu ya sevgili Bekir? Kız 30 yaşında. Canlı, diri, sıcak. Her şey yerinde göğüs, kalça, bacak. Bu sevgili haftada 1’e nasıl razı olacak? Var mı elinin altında para? Ya da tapulu tarla? Çünkü bu kadını boş çıkarma.

Senden sonra aç kalmasın, “Ne ettim ben” diye ağlamasın. Sözünü ettiğin haplara gelince; seks sarpa sararsa ince ince, bu haplar sokar bir süre sevince. Haptan yararlanabilirsin. Haftada kaça çıksın istersin? Bunu sen değil, sevgilin belirlesin, sayıyı o versin, Hocanız da son sözünü söylesin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder