Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Haberin Devamı

Her yerde orgazm oluyorum ne olacak benim halim?

21 yaşında kızım. Düzenli bir ilişkim yok, ilgi duyduğum birkaç kişi var. Ama onlar beni istemiyorlar. Çünkü benim orgazm sorunum var. Onların yanında, okulda, yemek yerken bile orgazmı yaşıyorum. Kendime hakim olamıyorum. Bu yüzden benden uzaklaşıyorlar. Bu hastalık mı?

CEVAP

Doyumsuz kızım, bir ayda 1 yaşıma daha girdim. 80 yılda edindiğim tecrübeye bir yenisini daha ekledim. Ya ben ki neler, neler gördüm. Ülkenin cinsel haritacıbaşısı, gençlerin bilgi, olgunların mutluluk aşısı. Ben seni bilmiyordum. Nasıl oluyor böyle orgazm? Okulda, yemekte, odada şakır şakır orgazm mı oluyorsun?

Herkes alkışlayıp “Bir daha bir daha” diye tempo mu tutuyor? Yemekte anan, otobüste yanında oturan adam, okulda hocan anlayınca, kızımız krizde. Acilen hastaneye mi kaldıralım yoksa bu kızı evlendirelim mi diyorlar. Ama tümümün de derdi, bulunan fedai, 6 ay içinde mum gibi erirse? 15 kocalık bir evlilik de olmayacağına göre geriye kalan tek seçenek; güzel kızım sana ciddi bir tedavi gerek.

Karımdan kaçar oldum

Yedi yıllık evliyiz. Karım son 2 yıldır orgazmı öğrendi. Ama beni çok yıpratıyor. 30 yaşındayım. Karım sevişmeyi o kadar uzatıyor ki artık onunla ilişkiden kaçıyorum. Erken boşalıyorum, sertleşme olmuyor. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, yine de şanslısın. Geç de olsa kadının orgazm olmayı öğrenmiş. Acemi aşık usta olunca yemekler sofraya gelene kadar üstünden karnını doyurur. ‘Acemi çaylak ne direk olur ne bayrak’ misali geçmiş yılların açgözlülüğünü doyurmak için önündeki nimeti kokluyor, okşuyor, hayal kuruyor.

Hayali kabardıkça coşuyor, coştukça ateşleniyor ve sana “Haydi erkeğim, demir tavında dövülür” deyince sen de “Karıcığım demirin tavı geçeli yarım saat oldu, soğudu. Çekiç değil, balyozla da vursan nafile” diyorsun. Sorununuz haplık değil. Doğrusu ve yanlışıyla hesaplık.

Ben 3, arkadaşım ise 14 kez ilişkiye giriyor

Ben en fazla 3 kez cinsel ilişkiye girebiliyorum. Bir arkadaşım 14 bazen de 15 kez ilişkiye giriyormuş. Psikolojim bozuldu. Acaba bu mümkün mü? Doğruysa ben ne yapmalıyım? RUMUZ: DERTLİ KAHVECİ

CEVAP

Oğlum kahveci, yap bana bir orta şekerli. Kahvesi bol ve yeni çekilmiş olsun. Mis gibi koksun. Otur bakayım karşıma. Bir tane de kendine yap. Sonunda kahve falına bakacağım. İşler nasıl? Anan, baban iyiler mi? Evde doğal gaz var mı? Bırakalım bunları, asıl derde bakalım.

Demek günde 10-15 kere ilişkiye giremiyorsun ha? Ee bu memleketin meselelerinden, deprem sorunlarından daha büyük bir dert. O 3 kere ilişki nerede, kiminle, nasıl? Bunları da boşverelim, her ilişkiye yarım saat ayıralım. 10 ilişki 5 saat, 15 olursa 7.5 saat. Ver fincanı bakayım falına. Allaaah neler görüyorum. İçin hem kararmış hem de kabarmış. Önünde yolun var, sıkıntılı.

Yukarıdan bir el uzanıyor, büyük birinin eli. Seni sıkıntılardan kurtaracak. Elin sahibi ak saçlı doktor. Senin kurtuluşun onun elinde. Diyor ki: “Üç gramlık aklını kahve şekeri gibi eritmesin. Günde 3 ilişkiyi de 1’e indirsin. El alemle de ilgilenmesin. Benden söylemesi.”

Bereketli toprakları süremiyorum

Üniversitede öğrenciyim. Genç ve yakışıklı olmama rağmen benim traktör çalışmadığından etrafımdaki bereketli toprakları süremiyorum. Ne kadar çabalasam da traktör hareket etmiyor. Acaba ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yakışıklısın. Ama ne işe yarar? Çevrende bereketli topraklar varmış. Sana bakıp bakıp “Şu yakışıklı traktörü çalıştırsa, bizi bir harmanlasa” diyorlar. Ama traktör arızalıymış. Yağı mı, suyu mu yoksa huyu mu bozuk? Yağın, suyun çaresine bakılır da huy beni düşündürdü. Ne diyor, ne istiyor?

Yoksa bilinçaltında takıntıları var da onları mı aşamıyor? Delikanlım, aynaya bakıp kendini beğenip alkışlıyorsun ya, bana göre kızların hiçbiri senin traktörüne alıcı gözle bakmamıştır. Çünkü traktörün sahibine güvenmiyor ve doğru yapıyorlar.

Kızlık zarı 6 ya da 7 ay sonra kendini yenilermiş

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. O da istiyor ama kızlığının bozulması ikimiz açısından da kötü olacak. Şöyle bir duyum aldım. Bir kızla ilişkiye girdikten 6 ya da 7 ay sonra kızlık zarı kendini yeniliyormuş. Böyle bir şey söz konusu mu?

CEVAP

İşte Türk zekası dedin mi böyle olmalı. Yaratıcı zeka devreye girmeli. Çünkü gönüller böyle istiyor. Kullan, kullan at. Ula peçete mi bu? Üstelik attığın o kağıt 6 ay sonra el değmemiş gibi olacak. Bu durumda alla pulla alıcısına sat. Hadi hem örnekleyelim, hem gülelim hem de “Vah vah gençlerimizin haline” hayıflanalım.

Diyelim ki kız 18 yaşında bu yolda. İki kere bakirelik yaşadı. 28 yaşında evlense, tam 20 kere bakirelik alışverişi olur. Hem dokusal hem duygusal. Eğer öyle olsaydı, sen evlendiğinde eşinin gerçek bakire mi yoksa çakma bakire mi olduğunu nasıl anlayacaktın? Bir de bakirelere meraklı ülke insanları var. Bunun için su gibi para harcıyorlar. Bu konuda da pazarlar kurulurdu.

O yola girmiş olanlar, yılda 2 kere el değmemiş masumiyet numaralarıyla piyasaya sürülürdü. Onlar da 10 yılda patron olurlardı. Şimdi soruyorum. 6 ay bir kızlık zarı yenilensin mi yoksa yenilenmesin mi? Sen neye karar verirsen o gerçekleşecek.

Bir saatte 8 ilişki mümkün mü?

Benim bir arkadaşım var, bir saatte 8 kez ilişkiye giriyormuş. Ben inanamadım ama böyle bir şey mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşından sana ne! Sayım memuru musun? Sekiz ilişki için önce saha gerekli. Çamurlu, taşlı, topraklı olmasın. Sekiz gole amigo da gerekli. Onların da resimlerini ve sloganlarını afiş gibi odanın dört duvarına astın. Ses için de müzik çalarını açtın. Ayağına gelen 8 topu, ağları yırttırmadan gole çevirecek kaleci nerede? Uzatmayalım, bilime uyalım. Günde 2 golü onaylayayım, insanlığa sunalım.

BÜLBÜLÜN BOYU NE OLMALI?

Cinsel ilişkide yeterli bülbül boyu nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bülbülün geldi dile. Başladı ‘Çile Bülbülüm Çile’ şarkısını söylemeye. Dili de dönmüyor, cik cik, cuk cuk diyor. Hedefte dişi vardır da ya dişi bülbül (bülbüliye) sağırdır ya da kafesi dardır. Bülbüliyenin istekleri de bulunur. Erkeğinin renklerinin göz alıcı, yuvasına bakıcı, dişisini koruyucu olmasını ister.

Bunlar yoksa bülbül gibi boyanmış bir atmacayı koysan önüne, yan gözle bile bakmaz. Hiçbir bülbüliye de “Ye beni Şevket” diye kendini ateşe atmaz. Sen kolay yolu seçmişsin ama insan değerlere önem vermelisin. Son iki sözü de biz söylemeliyiz. 10 santimle yola çıkabilir, 13 santimle de göbek atabilirsin. Gerisi, neyin varsa kullanmasını öğrenirsen bülbülün şakımalarını da akşamları dinleyebilirsin.

SABAH İÇİMDEKİ ATEŞ SÖNMÜŞ OLUYOR

30 yaşındayım. Yaklaşık 6 senedir en az her gün bir kadınla yatıyorum. Sabah uyandığımda onları karşı hiçbir şey hissetmiyorum. İçimdeki ateş sönmüş oluyor. Artık başka yollara doğru gitmeye başladım. Beni bu dertten kurtarın. RUMUZ: VURUCU TİM

CEVAP

Vurucu tim, vururken vurulmuş, “Kanat kıracağım” derken kanadın kırılmışa benziyor. Altı senedir en az 2190 kadına kurşun sıkış. Mermiler kuru sıkı bile olsa, can dayanmaz. Nitekim öyle olmuş, yakında kusmalar başlarsa hiç şaşma. Normal yollarda sınırları da aşma.

Başka yollar ne demek? Kim vurulan kuş, kimi vuran baykuş olacak? İlki derin ve karanlık bir kuyu. Kim çekecek oradan suyu? İçeni zehirler, dokunanı lekeler. Vurucu baykuş olacaksan, av peşinde sokak sokak, kulüp, pavyon dolaşacaksan, avı bulursun.

Ama vururken de vurulursun. Ya sen ne yer, ne içersin? Ne ile geçinir, ailene ne dersin? Olsa olsa sen bir otelcisin. Belki de yabancı turistlerin menajerisin. Laf lafı açtı, teşhisin de tadı kaçtı. Azgın okurum, işte ben böyle ince eler sık dokurum. Sonunda bir kelimeyle teşhisimi de yerine oturturum. Anlayana sivrisinek saz, anlamayan davul zurna az.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder