Dr. Haydar Dümen Fantezileri kullanın
HABERİ PAYLAŞ

Fantezileri kullanın

Haberin Devamı

Erkekler erken boşalmadan, kadınlar da orgazm probleminden yakınıyor. Bunlar çok dert edilecek bir şey değil. Biraz zaman, sevgi ve anlayış gerek. Eşler birbirini tanıdıkça her şey yoluna girer. Tabii arada fantezilere de yer vermeyi unutmayın

Neden acı çekiyorum?

27 yaşında, 9 yıllık evli kadınım. 6 aylık bir oğlum var. Evliliğimin başından beri cinsel birleşmeye karşı isteksizim ve acı hissediyorum. Bu sorunum psikolojik olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kadın-doğum uzmanının tetkikinden geçeceksin. Ondan sonra başka nedenler arayacağız. Başka nedenlerde de genellikle kasılman, erkeğin cinsel organı ve bu işteki tutumu rol oynar. Onlar da çözülür. Ama isteksizlikte çok ama çok zorlanıyoruz. İstekle ilgili açılımları da eşinle el ele vererek yapacaksınız. Tabii fantezileri de eylemin süsü olarak kullanacaksınız.

Karım cinsellikten hoşlanmıyor

33 yaşındayım, 5.5 yıldır evliyim. Karımın cinsel sorunları var. Cinsel ilişkiye soğuk bakıyor. Bu duruma çok üzülüyorum. Ben istersem oluyor, istemezsem olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, zor bir konu. Kadınlarda soğukluk kolay giderilmiyor. Senin çok açık ve doğrudan onunla konuşman, sevecen ve romantik bir ortam yaratman gerekiyor. Bazı teknik ve fantezileri de kullanmak zorundasın.

Neden sertleşme bitiyor?

23 yaşındayım. 5-6 kadınla ilişkiye girdim. Önce sertleşme oluyor ama birleşme sırasında bitiyor. Penisim biraz büyük. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, sanıyorum girdiğin ilişkiler genelevdeydi. Penisin gerçekten büyük. Bazen bu olumsuz rol oynuyor. Nedense ülkemizde her erkek penisin normal sınırlarının üstünde olmasını istiyor. Mutlaka bir uzman kontrolünden geçmen gerekecek. Penise yeterince kan geliyor mu? Ve gelen kanı sifon tutabiliyor mu? Çünkü penis içerdeki sünger dokunun kanla dolmasıyla sertleşir.

Biraz daha büyür mü?

15 yaşındayım. Mastürbasyon yapmanın yarar ve zararları nelerdir? Penisi büyütür mü? Penisim 10 santim. İlerleyen yıllarda büyür mü?

CEVAP

Sevgili yavrum, penisin biraz büyüyecek. Dua et ki 15 santimi geçmesin. Mastürbasyon penisi büyütmez. Arada bir yapmanın zararı değil, yararı var. Ama her gün zarar verir. Gıdana dikkat et. Spor yap, derslerine de iyi çalış.

İsteğim kalmadı

26 yaşında, 3 yıllık evliyim. 2,5 yıldır iş dolayısıyla eşimden ayrıyım. Cinsel isteğim kalmadı. Psikolojik tedavi gördüm. Cinsel gücümü nasıl kazanırım?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşullarının normale dönmesi, düzenin kurulması ve bu düzende sorunlara çare aranması en doğrusu. Şimdilik öyle kalsın. Ortam oluşunca biz çareyi buluruz. Çünkü cinsellik kendiliğinden yok olmaz.

Kısırlık işareti mi?

29 yaşındayım. İki hafta önce sertleşme sağlamayadım. Ama boşaldım. Hayat kadınları ile olmuyor. Bana ne oluyor, kısır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin yok. Her zaman olabilen, bedenin kendi özerkliğiyle ilgili fizyolojik bir sonuç. Üzerine düşersen sorunun artar. Aldırmazsan azalır. Kendi haline bırak.

Zevk almıyorum

32 yaşında kadınım. İlişkiye girince orgazm olamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınların organik yapısı böyle. Yani ruh yapısıyla organdan gelen sinirlerin algılama frekansları örtüşmüyor. Bu sırada klitoris zevkini devreye sokmak ya da fantezilerini kullanmak işe yarar.

Cinsel hayatım etkilenir mi?

30 yaşındayım, 1.76 boyunda, 56 kiloyum. Zayıf olmam cinsellikte sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, ileride kilo alacaksın. Bu senin uzun yıllar sağlıklı yaşayacağının işaretidir. Elinde maraton bayrağı var. Bizleri ilgilendiren bu bayrağın koşuya çıktığındaki değil, bitiş çizgisine doğru kızın ve bayrağın dalgalanma ritimleridir. Ben her şeyin yolunda olduğunu düşünüyorum.

Sola doğru eğri

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye gireceğim ama korkuyorum, sürekli bahane uyduruyorum. Çünkü penisim sol doğru eğri. Doktora gitmek istemiyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, birçok erkekte penis eğri olur. Özellikle büyük olanlarda. Zararı yoktur. Cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğriyse ameliyatla düzeltilir. Seninkinin o gruba girdiğini sanmıyorum.

Hamile kalır mı?

23 yaşındayım, sevgilimle bir şeyler yaşadık ama tam birleşmedik. Kız arkadaşım da bakire. Cinsel organına meni bulaştı. Hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bulaşmanın zamanına, yerine göre durum değişir. Tam vajinanın ağzına bulaşmışsa bir süre beklemeniz gerekiyor. Ama ihtimal hesaplara vurduğumuzda gebe kalma şansı çok zayıf.

BÖYLE SORU YOK!

Heyecanı nasıl yenerim?

23 yaşındayım, kızlar ve cinsellik konusunda çok heyecanlıyım. Bu durumu nasıl yenmem gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, bıyıkların terlemeye 14 yaşında başladı. İlk 2 yılına deli gençlik dönemi diyelim. Son 3 yılda babayani bir genç adam oldun. Ne heyecanlanıyorsun? O da senin gibi bir insan ama kafası karışık. Bir çarpım, toplama, çıkarma hesabını bile doğru mu, yanlış mı diye sağlamasını yapıyor. Bu nedenle kız heyecanlanırsa haklı. Oysa senin sırtında yumurta küfesi yok ki düşünce hepsi kırılsın. İlişkilerde başlangıçta ‘Merhaba’, 1 ay sonra ‘İşler nasıl gidiyor?’, 2 ay sonra anasını, babasını sormak, onlardan bilgi toplamak derken cinsellik yani öpüşme falan devreye girebilir. Ne demişler ‘Sabreden derviş, muradına ermiş.’ Ama senin muradın ne onu ben bilemem!

Neden isteksizim?

Kız arkadaşım yokken çok istekliydim. 20 gündür sevgilim var ama istekli değilim. Oysa kızı çok seviyorum. Bu isteksizliğimin nedeni nedir?

CEVAP

Böyledir bu işler değerli okurum. Hayallerle süslü resimler, insanlara pek güzel gelir. Beyin o kadar uysallaşır ki hataları asla görmez. Gördüklerini de önemsemez. Yorumlar sevecen ve hoşgörüden yanadır. Sonra cinsel duygular devreye girer. İşte orada kişi kendi kimliğiyle yüzleşir. Heyecan, korku, güvensizlik, ‘Acaba hata yapar mıyım?’, ‘Ya beni tersler, beğenmezse?” gibi değişik duygular sevgiliyle aranızda bir set örer. Kızda da aynı duygular vardır. İki acemi avcı gibi boşa kurşun sıkarsınız. Yine bu ilişkilerin yüzde 90’ı hemen değil, 1 yıl sonra biter. Böyle böyle alışacaksın. Bu konuda kendini zorlamayacak, her şeyi akışa bırakacaksın.

Karımla olmak istemiyorum

42 yaşındayım, 20 yıllık evliyim. Karımı sevmiyorum. Son zamanlarda onunla birlikte olmak istemiyorum. Hatta çıplak görsem bile ereksiyon olamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu evliliğin miadı dolmuş. 20 yıl bu, çiçekler solmuş, dokular yorulmuş, ruh monotonluktan car curdan bıkmış, usanmış. Bu evlilik şimdiden ‘Çabalama kaptan ben gidemem’ demeye başlamış. Peki sen böyleyken bir de kadını düşün. O çilekeş, belki de hayatında hiç orgazm olmamış, bir ihtimal çocuk büyütmekten yorulmuş talihsiz varlık. Sanırım senden de hiç iyi yüz görmemiş. Bak bu soruları sana sordum ama yanıtı eşine ben veriyorum: Sevgili okurum, ayrıl, boşan desem nasıl yani? Konuş onunla desem, hangi ortamda? Hayatı paylaşmak aman Tanrım! Peki ne yapacaksın? Bu önü kapalı yoldan nereye varacaksın? Yanıtı yine ben veriyorum. Ya çekeceksin ya ayrılacaksın. Ama her ikisinin bedelini de ağır ödeyeceksin.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder