Dr. Haydar Dümen Gözünde büyütme
HABERİ PAYLAŞ

Gözünde büyütme

Cinsel ilişkide orgazm olamamak pek çok kadının yaşadığı bir sorun. Üstelik bu durum sadece ülkemiz kadınlarına has değil, dünyadakiler de sıkıntı çekiyor. Önemli olan ümitsizliği kapılmamak, gözünüzde büyütmemek. Sabırlı olun ve zaman tanıyın. Kendinizi yargılamayan ve yeri geldiğinde fantezileri kullanın.

Aşırı istekliyim

14 yaşındayım. Cinselliğe çok istekliyim. Kendimi tutamıyor, sürekli mastürbasyon yapma ihtiyacı duyuyorum, normal mi?

CEVAP

Normaldir sevgili yavrum, normaldir. Doğa bunun kuralını ve adını böyle koymuş. Yalnız mastürbasyonu azalt. Haftada 2 günle idare et. Beslen, spor yap. Büyümeye çalış. Büyüdüğün zaman kadınların gözünde istenilen, beğenilen biri ol. Bu hem beden ve hem de kimlik bakımından olsun ki birbirini tamamlasın. Yolu gösterdim. Yolun aydınlık olsun.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

İlaca güveneyim mi?

24 yaşındayım, penisimi büyütmek istiyorum. Penis büyütücü ilaçların güvenirliliği ne kadardır?

CEVAP

Sıfırdır yavrum, sıfır.

İlişkide sorun olur mu?

20 yaşındayım. Penisim 15 santim ve orta kalınlıkta. İlişki sırasında sorun olur mu? Kız arkadaşımı tatmin edebilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, anatomik olarak tamamen normal. Kitaplara geçecek ve kitapların dediğin kadar normal.

Bacaklarım titriyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla öpüşürken bacaklarım titriyor. Kendimi kaybediyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, alışacaksın. Antrenmanlar yapacaksın. Bu kadar kendini kaptırmayacaksın. Heyecanlarını kontrol edeceksin. Bir zaman sonra bu heyecanlar azalacak.

Kız arkadaşınla evlensen, uzun bir zaman sonra öpüşmek aklından bile geçmeyecek. Doğanın yasaları bunlar. Sen onları sadece rötuş edeceksin. Ve de gözünde büyütmeyeceksin.

Orgazmı tadamıyorum

30 yaşında, 1.5 yıllık evli kadınım. Cinsel ilişkiden hiç zevk almıyorum. Ben niye zevk alamıyorum?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadın senin gibi. Bu bir cinsel kimlik sorunu. Vajinal orgazmı ne yazık ki kadınların yüzde 50’si yakalayamıyor. Burada iki şey var; biri zaman, diğeri de fantezileri kullanmak.

Bir de senin klitoris orgazmını iyice öğrendikten sonra vajinal orgazma transfer etmen gerekiyor. Bu da karı-koca bir uzmana giderek yardım almakla olur. Amma asıl önemlisi sabırlı olmak ve neden olmuyorum diye kafaya takmamak. O zaman durum daha bozuluyor.

Haberin Devamı

Sapık mıyım?

17 yaşındayım. Güzel kızları görünce benim ufaklık hemen büyüyor. Onlarla ilişkiye girmek istiyorum. Acaba sapık mıyım? Ya elimden kaza çıkarsa?

CEVAP

Değerli okurum, insansın, genç, yiğit bir delikanlısın. Kaza çıkmadığı sürece sapık değilsin. Doğanın olması gerekenler yönünde programladığı bir yoldasın. Buna karşılık da sana verilen irade denilen kavramı bir şoförlük ehliyeti gibi iyi kullan. Böylece hedeflere kazasız belasız ulaşacaksın

Sevgilim gebe kalır mı?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım da 17. 3 gün önce ilişkiye girdik, kızlık zarı yırtıldı. Prezervatif kullandım ama içimde bir korku var. Kız gebe kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, gebe kalmadı.

Eşimden şüpheleniyorum

Eşimden ilk gece kan gelmedi. İkinci kez ilişkiye girdik, yine kan yoktu. Eşim şaşkındı. Karım tuvalete gittiğinde çamaşırında kan lekesi görmüş. Hâlâ şüpheliyim. Bana yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı esnekse kanama olmaz. Eşinin şaşkınlığı zaten durumun ne olduğunu anlatıyor. O senden daha fazla panikte. Bunca yıl korudu, özen gösterdi ama beklediği gibi kanamadı. Nasıl bir üzüntü ve kompleks içindedir bilemezsin. O bir damla kan da kızlık zarındandı. O kadar kanadı. Karına güvenmeyi öğren.

Çok mutsuzum

32 yaşındayım, 9 yıllık evliyim. Eşimi çok seviyorum ama cinsel yönden mutlu değilim. Eşim her defasında tatmin oluyor ama bende ne istek var ne de mutluluk. Bu isteksizliğim en çok da eşimi mutsuz ediyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınla erkeklerin cinsel dünyaları farklı. Kadının cinsel dünyası duygu ağırlıklıdır. Romantik bir ortamda ve geçmişin baskılarından arınmış, eşi de usta ve anlayışlı olmalıdır. Erkekler biraz aceleci. Yolları asfalt gibidir. Hemen gaza basmak işlerine gelir. Romantizmle ten teması arasında çoğu zaman ten teması öne geçer. Yani biraz bencilcedir bu. Orta yolu bulacaksınız.

Sivilcelerden nasıl kurtulurum?

15 yaşındayım. Yüzümdeki sivilcelerin mastürbasyonla alakası var mı? Bunlardan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, bu sivilceler deri dokusu ile ilgili. Oradaki yağ bezlerinin fazla çalışmasından kaynaklanıyor. Ergenlik döneminin hormonal düzensizliğin bir işareti. Yüzünü temiz tut.

Günde 2-3 kere sabunla. Ceviz, çikolata, badem ve mevsiminde çilek gibi yiyeceklerden uzak dur. O sivilceleri asla sıkma. Çok rahatsızsan bir cilt hastalıkları uzmanına başvur.

Benim kuş hemen uçmaya başlıyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşlarım oluyor ama benim art niyetim yok . Cinsel ilişkiye bir kez girdim. Şimdiki sevgilimin elini tutsam hemen kuş uçmaya başlıyor . Buna bir çare var mı? RUMUZ: CRAYZBOY

CEVAP

Değerli okurum, kuş haklı! “5 yıl sabırlı bekledim, canıma tak etti” deyip “Ben de varım” diye seninle işbirliği yapmak istiyor. “Art niyet kuyruğunda 5 yıl daha beklersem benim halim nice olur” diye isyanları oynuyor.

Genç adam, beğendiğin bir kızla arkadaş olmak, flört etmek, yaşamın değer yargı ve dinamiklerini paylaşmak neden art niyet olsun ki? Eğer her gördüğün kızla aşk oyunları ve seksi kastediyorsan onun da art niyet olmaz, zırt niyet olur!

Bu konuyu fazla karıştırmayalım, kırmızı çizgi, sarı çizgi falan filan yani kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Art niyet sekse kaldırım taşları döşüyorsa sen yine bildiğini oku, biz dönelim kendi gerçeğimize.

Ne yani dışarıdan horon tepiliyor, oyunlar oynanıyor. Gençler kah kah kih kih eşliğinde şarkı, türkü ve danslarla enerjilerini motive ederlerken senin neden bir köşeye çekilip kara kara düşünmek ister gibi bir halin var?

Bak kuşun benim dilimden sana söylüyor: “Eğer o hiç cik cik diye ötmeseydi, sen depresyonun ne demek olduğunu bir görseydin. Ailen evlilik ve torun umutlarını yitirince panik yaşasaydı...”

Aslanım, bak o ufacık organ ne kadar önemli görevler için yaratılmış, anladın mı? O soy zincirinin gönüllü askerini kumanyasız bırakma. Bu kadar da zalim olma. Kumanya vereceğim diye de hakkın olmayana el uzatma!

Ayda 1 kez ilişkiye giriyoruz

4 yıllık evli, 23 yaşında kadınım. Bir çocuğum var. Kocam da 33 yaşında. Çocuktan sonra cinsel hayatımız kötüleşti. Ayda bir kez o da benim zorumla ilişkiye giriyoruz. Toplamda 5 dakika sürüyor. Defalarca konuştum ama bir şey değişmiyor. Son zamanlarda artık üzerine gitmiyorum. Bu adamın canı beni hiç mi istemiyor?

CEVAP

Ah benim, vah analarının değerli kuzuları. Şu evlilik sorunları bir dert ki ne siz sorun ne de ben söyleyeyim. Kazara ben ayrılın desem, kızın ailesi, kızlarının çektiği çileyi hiçmiş gibi görerek “Sakın ha ayrılmasınlar, çocuklar ne olacak?” der.

Erkeğin ailesi oğullarına toz kondurmaz. Anası “Yani biz farklı mıydık? Olsa da olur, olmasa da olur” gibilerden konuşur. Bu durumda işler sarpa sarar, iki aile tek vücut olur üzerinize çullanır.

Bunun için biz deneyimli hekimler ağızımızdan çıkan sözü ölçer, biçeriz. Değerli okurum, sana gelince: Adamın seni bu yaşta üst üste harcamış. Sen de boyun eğmişsin. Onun için cinsellikten kaçma vakti gelmiş.

Zaten 5 dakikalık bir süre. O da başlarken bitmiş. Senin de alt damağına iştah açan tatlı zevkler verilmeyince iştahın yavaş yavaş sönmüş. Şimdi ben diyeyim, ne söyleyeyim a dostlar!

a) Birleşmiş Milletlere sorayım.

b) Avrupa Birliği’nden onay alayım.

c) Sözümü geçirebileceğim yandaş devletlerle baş başa vereyim.

d) Hiç elimi dilimi riski sokmadan joker kullanayım. Değerli okurum, seninki devlet işinden zormuş. Çünkü her yol kapalı görünüyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Beden mi aklın, akıl mı bedenin kölesidir?. İşte soru bu. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder