Dr. Haydar Dümen İlgi baş döndürmesin
HABERİ PAYLAŞ

İlgi baş döndürmesin

Gençlikte ayaklar yere basmaz, kavak yelleri başta eserken yanlışlar da birbiri ardına dizilir. Dikkatli olmak, kendini korumak, kimseyi incitmemek şart. Çevrenizden fazlasıyla ilgi görebilir, beğenilebilirsiniz. Ama bunun sarhoşluğuna kapılıp hata yapmayın ruhunuzu incitmeyin

BÖYLE SORU YOK!

Araba sorunsuz gitmez mi?

28 yaşındayım, bekarım. Şu anki performansımı kaybederim diye korkuyorum. Sürekli düşünüp acı çekiyorum. Herkes ereksiyon sorunu yaşayacak diye bir şey var mı? Yani araba sorunsuz gitmez mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, inan ki beklediğim mektup buydu. Eline sağlık. Hesaplı, içten, sevecen ve eşine bağlı bir erkekte cinsel enerjinin yaşla biteceğine dair bir kural yoktur. 80-90 yaşındaki erkeklerin cinsel fonksiyonları sayısal bir oran içinde devam eder. Kaygın niye? O yaşa gelene kadar sağlık sistemini aynen koruyabilecek misin? Kimlik yapına göre orta yaşlarda kadınından bıkarsan gönlün dışarılarda dolaşırsa ne olacak? İşine bak, seninkinin kıymetini bil.

GÜNÜN SORULARI

Estetik yaptırsam mı?

27 yaşındayım, vajinamın şekli kötü. Evlenmeyi düşünüyorum. Eşim beğenmezse? Evlenmeden estetik önerir misiniz? RUMUZ: HANIM KIZ

CEVAP

Hanım kızım, inan ki erkekler kadın cinsel organının nasıl olduğunun farkında değiller. Zaten eylem sırasında organ fazla açılıp saçılmaz. Bugüne kadar kadının cinsel organından şikayeti olan erkek tanımadım. Asla estetik yaptırma. Eşine estetikli gitmen sorun yaratabilir. Önce ruhunun estetik yanını ve erkeğin tahrik edecek davranışları öğren. Sen olduğun gibi kalsan daha doğal olur, üzülme.

Kız baskı yapıyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ben hazır değilim. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, eskiden erkekler bastırır, kızlar “Hayır” derdi. Dünya tersine dönüyor herhalde. Ama sen yine de kızın dediğine uyma. O kafayı cinsellikle yemiş. Olduğunda da birkaç olasılık çıkacak karşısına.

1) Aaa bir şey değilmiş, anlamadım.

2) Lanet olsun, canım yandı. Ben hayat boyu bu işten vazgeçtim.

3) Beklediğim zevki alamadım.

4) Partnerim mutlu oldu, önemi yok.

Haberin Devamı

5) Vay be dünya varmış. Kız arkadaşın kumar oynamak istiyor.

Bence hazır olmayı bekle. Yanlış zar atacaksın gibime geliyor.

Sperm kaldıysa?

24 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlımla 2 kez ilişkiye girdik, kan geldi. Bir ay sonra tekrar ilişkiye girdik, dışarı boşaldım. Ama yine de nişanlımın vajinasında sperm kalmış olmasından korkuyorum. Adeti de 1 hafta gecikti. Sizce nişanlım halime mi?

CEVAP

Değerli okurum, zar kanamış. O olay bitmiş. Ancak gebelik ihtimali bitmemiş. Yazdıklarından yüzde 90 dolayında gebelik olmuştur diye düşünüyorum. Ama takdir edersin ki bu tahminden ibaret.

Kara kara düşünüyorum

21 yaşındayım, penisim büyük. Evliliğimde sorun olacak diye kara kara düşünüyorum. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sanıyordun ki büyük sermaye gibi bu büyük umut her kapıyı açacak. Ne yazık hayal kısa sürdü. Kullanılmayan kılıç kınında adeta çürür. 15 santim normal penisini küçük sanıp komplekse giren binlerce erkeğe bu yazıyla güven verdin. Kara kara düşünme, evlilik için uygun bir adayı bulmanın yolunu tut.

Haberin Devamı

Sevgilim gebe mi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama üzerinde pantolonlar vardık. Ben kızın üzerine boşaldım. Şimdi sevgilim gebe kalır diye korkuyor. Gebe olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, yok yok yok.

Tecrübe önemli mi?

26 yaşında kadınım. Pek çok kişiyle ilişkiye girmiş olmama rağmen deneyimli biriyle karşılaşmadığım için bir türlü tatmin olamadım. Tecrübeli biriyle olmak şart mı?

CEVAP

Sevgili okurum, atasözü var ‘Aramakla bulunmaz meğer rastgele.’ Benim tek tedirginliğim ararken ayağın kayıverir. İşte o zaman aradığını bulamamak bir yana bütün varolanların da uçar gider. Hadi bakalım kolay gelsin. Akılcı ve dikkatli ol.

Sivilcelerim var

18 yaşındayım. Sivilcelerim bitmedi. Her gün bir kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba ondan olabilir mi?

CEVAP

Değerli yavrum, ondan değil. Ama sivilceden sana mektup var. Sen okuyamıyorsun ama ben okudum. “Gün aşırı yap” diyor. Yani bana elçilik düştü. Bu söze uysan iyi olur.

Dert olur mu?

1 günde 6 defa mastürbasyon yapıyorum. Acaba daha fazla yapsam sorun yaratır mı? İleride bana dert olur mu?

CEVAP

Okurum, hesap yapmayı çok severim. Hafta 7 gün, 1 gün tatil, kalır 6. 6 mastürbasyon sayısı kendini iş günlerine göre ayarlamış. Yılda 1 ay izin, 15 gün de bayram seyran, 7 gün de ekstra. Hesap eder 52 hafta. Bu günleri de çıkarınca iner haftada 4’e. Haftada 1 günü Hoca’nın hatırına ayırırsan sayı düşer 3’e. Sana kıymayayım 2 haftada 1 günü de hediye yollayayım. İşte hesabın, haftada 3-4 bizim kuralımız. Oldu da bitti maşallah, işler sarpa sarmaz inşallah!

Prezervatif delik çıktı

2 hafta önce bir kızla ilişkiye girdim. Ancak kullandığım prezervatif delik çıktı. Sizce kız hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, bilmem ki. En iyisi beklemek.

Kadınlardan soğudum

Cinsel organım tam sertleşmiyor. Kızlara karşı soğukluk yaşıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli yavrum, sen kendi kendini olumsuz telkin altına almışsın. Bana göre sapasağlam bir delikanlısın. Kızlarla arkadaş ol. Cinselliği kafandan at.

Canım yanıyor

23 yaşında kızım. Nişanlımla ilişkiye girdim, kan gelmedi. Zarım sanırım esnek. İlişkiye girerken çok acı çekiyorum. Bunun nedeni kızlık zarımın esnek olması mı?

CEVAP

Sevgili okurum, acının zarla ilgisi yok. İster istemez kendini kasıyorsun. Refleks olarak iradeye bağlı olmayan bu kasılmalar karın kaslarında da oluşunca vajina dışarıdan sıkışır ve acı hissedersin. Bütün rol erkeğe düşüyor. Tabii ki penisin boyutu da önemli.

Neden benden soğudu?

28 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla uzun süreli bir ilişkimiz vardı. Cinsel ilişkiye girdikten sonra benden soğudu. Acaba artık onu tatmin etmiyor muyum?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım ilişkiniz bitti. Bir an önce karanlığa doğru değil, aydınlığa doğru yürümek için geri dön. Bu olaydan bir ders al. Hatalarını, yanlışlarını ve doğrularını irdele. Ama kendini suçlama.

Tehlikeli mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımın vajinasının üzerine boşaldım. Tehlikesi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, tek yönlü bir bilmece. Yanıtı evet ya da hayır. Gözümü kapattım, parmağımla ihtimallerden birine bastım. Gözümü açtım, hayır çıktı. Bu kadar da kadere inanalım. Benim parmağım oraya boşuna gitmedi. Ama orada bir aldatmaca varsa, şeytan işe karışmışsa yüzde 1’lik bir oranla da sorunun yanıtı evet olabilir.

Kızlar beni istiyor ama...

22 yaşındayım, yakışıklıyım. Kızlar beni çok beğeniyor. Fark ettim ki kızlar benimle birlikte olmak istiyorlar. Bu da beni isteksizleştiriyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir, kızların yoğun ilgisi karşısında sıkılmış olabilirsin. Bir kız arkadaş seç. Çokluğun karmaşasında ruhunu yormak yerine sevdiğin bir kızın duygusallığında huzur bul, ruhunu dinlendir. Tabii ki cinselliğine de bu yönde geçit ver ki, sonunda bir olumsuzluğa toslamayalım. Üstü örtülü de olsa mesaja dikkat et!

GÜNÜN SÖZÜ

Kırılgan ya da arsız aşklar vardı. Dikkat: İkisinin de ömrü kısadır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder