Dr. Haydar Dümen Kalbinden başlayın
HABERİ PAYLAŞ

Kalbinden başlayın

Haberin Devamı

Kadınlar cinselliğe erkekler kadar hevesli olmuyor, yaşamak için ısrar etmiyor. Böyle durumlarda erkekler hemen sinirleniveriyor. Unutmayın ki bu bir uyum sorunu. Önce eşinizin kalbini kazanmaya bakın. Göreceksiniz gerisi kendiliğinden gelecek...

BÖYLE SORU YOK

Gebe kalır mıyım?

24 yaşında kadınım. Kocam 37 yaşında. Ben çocuk istiyorum. Kocam üzerime boşaldı. Ben de menileri vajinama sokmaya çalıştım. Acaba başarılı olur muyum, gebe kalır mıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, bu yazıyı eşine okut, çünkü ona yazdım. Değerli okurum, yalancı pehlivan gibisin, kaçak güreşiyorsun. Yatak güreş minderi gibi serilmiş. Kucakla eşini, at yatağa, getir kündeye. Evir çevir, sırtını yatağa çivile ki kurtulamasın. Ateşini söndürmek için de boşa emek harcama. Hortumunu merkezden ayırma. Gebe kalmak isteyen eşini de namerde muhtaç etme. Çünkü taşıma suyla değirmez dönmez.

Sanki penisim küçülüyor

18 yaşındayım. Penisimin günden güne küçüldüğünü sanıyorum. Böyle bir şey olması mümkün mü?

CEVAP: Değerli okurum, yazdığına benzer olaylar benim başıma çok geldi. Bir gece rüyamda küçük parmağım neredeyse yarım metre uzamıştı. Yemekleri tencereden onunla yiyordum!!! Bir gece de iki gözüm davul gibi olmuş, yıldızları dünyayı seyreder gibi seyrediyordum. Bunlara deli rüyalar denir. Ben bu rüyaları gerçek diye sana yutturmaya çalışsam ne dersin? İşte ben de sana tam aynı şeyi söylüyorum. Yoksa bir ölçüm hatası mı? Şöyle ki dün ölçtün, ... santim, 4 milim. Bugün ölçtün, aynı santim, 3 milim mi? Sana garip gelmesin, milimetre hesaplarını yapanları çok gördüm de... Galiba sıra mikrometrik hesaplara geldi. Ama oğlum, sakın bu ince hesaplara girme, akıl düzenini yitirme.

Fantezim çok ama kocam yorgun

28 yaşındayım, 4 aylık evliyim. Kocamı da seksi de seviyorum. Hayatımıza fantezi katmak için izlediğim pornolar beni çıldırttı. Çalışayım kocamı rahat bırakayım diye düşündüm ama hevesim yok. Eşimi mutlu edecek deneyimim var ama kocamın bu deneyimi tadacak takatı yok. Ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum, tarihte kadınlardan da harem kuranlar var. Günümüzde de bazı ülkelerde haremi olan erkekler var. Kuramayanlar ne yapsın? Kadınlarımızın yüzde 90’ı senin gibi, onlar ne yapıyorsa sen de öyle yaparsın. 1) Kaderimmiş, kocamdır. 2) Evimin direğidir, bizi aç bırakmıyor, sineye çekerim. 3) Çalışırım, özel günlerde göbek atıp enerjimi boşaltırım. 4) Hayalimde bir dünya kurup kendimi tatmin ederim. 5) Platonik aşkla gönlümü eğlendiririm. 6) Bana ilgi duyana direnebildiğim kadar direnirim. 7) Aman der, boşanmayı tercih ederim dersin... Sevgili okurum, seç seç al. Çalışma, düz yolda çelmeye gelme. Ayağın kaymak üzere.

Ne yapsam büyür?

19 yaşındayım, 99 kiloyum. 1.79 boyundayım. Cinsel organımın ereksiyon hali 9 santim. Acaba boyu yeterli mi? Ne yapsam büyür?

CEVAP: Değerli okurum, yeterli ama kasık yağlarını eritirsen 2-3 santim daha ortaya çıkacak.

Sevgilim korkuyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Penisim büyük olduğu için çok korkuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Sevgili okurum, tabii ki korkar. Zaten amatör bir kızın böylesine üzerine gitmek doğru değil. Onu cinselliğe karşı soğuk kadın durumuna düşürürsün. Ama evlenecekseniz o zaman iş başka. Bunun kurallarına göre bir çözüm buluruz. Keyfine göre bir davranış delikanlılığa yakışmaz. Yeniden düşün, taşın, kızın dünyasını karartma.

Kızın canı yanıyor

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Bir kez birlikte olduktan sonra sevgilim ikinciyi istemiyor. Canı acıyormuş. Erken boşalıyorum, kız arkadaşım zevk alamıyor. Ne olacak bizim halimiz?

CEVAP: Değerli okurum, sorun çocukluğunuz ve sorumsuzluğunuz. Bu yola erken çıkmanız. Şimdi sana soruyorum. Bu yol nerede noktalanacak? 1 yıl mı, 10 yıl mı? Ya da bu yolculuk boyunca hangi risklerle karşılacaksınız? Biraz daha akılcı, biraz daha uslu, biraz daha iş güç derim.

Titreme başlıyor

23 yaşında kızım. 3 yıllık birlikteliğim var. Sevgilimin penisi büyük olduğu için ilişkiye girmeden ‘Acaba acı çeker miyim?’ diye düşündüm. İlişkide sevgilimin penisinin yarısı vajinama girmişken bende titreme başladı. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Sevgili okurum, acemilikten olur, korkudan olur, heyecandan olur. Ayrıca duyduklarının sendeki yarattığı olumsuzluklar ve bir de psikolojik sorumluluklar... Tümünü yanyana getirip titremeyip ve kasılmayıp ne yapacaktın? Gevşersin yavrum, gevşersin, zaman lazım.

Sertleşme kayboluyor

27 yaşındayım. Sertleşme çok kısa sürüyor. Bu sorun 5-6 yıldır sürüyor. İlişkide ilgimi başka yere vermezsem hemen sertleşme bitiyor. Bu sorun psikolojik mi yoksa ilaçla tedavi edilebilir mi?

CEVAP: Değerli okurum, ne zaman istersen tedavisi var. Umarım ailende ve sende şeker hastalığı yoktur. Kilon nasıl? Onu da merak ettim.

İç çamaşırımda kan vardı

Adetimden önce iç çamaşırımda kan gördüm. Beş gün sonra da adetim başladı. Acaba neden?

CEVAP: Sevgili okurum, hormonal bir olay. Sorun yok. Olur böyle şeyler. Ama sürekli olduğunda kadın doğum uzmanına görünmende yarar var.

Teklifim reddediliyor

16 yaşındayım. Bugüne kadar kimseyle çıkmadım. Saygılıyım, yalan söylemem. Buna rağmen tekliflerim reddediliyor. Mastürbasyona alıştım, her gün yapıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, iyi ahlaklı, örnek çocuğum, kızları görünce cinsel kavramı sil. Beni beğenecek mi, ben ona ne diyeceğim gibi çelişkilerden kurtul. Sen ol yeter. Yani erkek arkadaşlarınla bir aradaymşısın gibi davran. Güven sağla. Mutlaka birinin dikkatini çekeceksin. Acelen ne? Mastürbasyonu azaltıver.

Zar esnekse kan gelmez mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım da benden bir yaş küçük. Birkaç gün önce ilişkiye girdik. Prezervatif kullandım ama yine de gebe kalır mı? Sevgilimden kan gelmedi. Kızlık zarının esnek olduğunu düşündüm. Esnek olunca hiç kan gelmiyor mu?

CEVAP: Sevgili okurum, evet kan gelmez. Zaten esnekliğin anlamı bu. Öte yandan gebe kalma şansı çok çok zayıf. Ama bu kadar acele etmenizin ne gereği vardı.

İlişkiden sonra kan geliyor

26 yaşındayım. Evleneli 27 gün oldu. Cinsel ilişkiden sonra kan geliyor ama her seferinde değil. Nedenini çok merak ediyorum.

CEVAP:Değerli okurum, ilişkiye 3’er, 4’er gün ara vererek devam edin. Sert tempolardan kaçının. Zamanla düzelecektir. Şimdilik sorun yok gibi görünüyor.

Geneleve gitmek istemiyorum

21 yaşındayım, cinsel isteğim artıyor. Kız arkadaşım yok. Ne olur bana yardım edin. Geneleve de gitmek istemiyorum.

CEVAP: Değerli okurum, bu yola aynen devam. Ama astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Kızlarla sempatik ilişkilerini geliştir. Keyif al, keyif ver. Mutlaka güvence yarat. Yavaş yavaş bir ilişki kurma zamanın da geliyor. Ama bu genelevde değil.

Neden meni gelmiyor?

18 yaşındayım, 3 kez ilişkiye girdim. İkisinde benden meni gelmedi. Mastürbasyon yaparken hiç sorun yaşamıyorum. Nedeni ne olabilir?

CEVAP: Değerli okurum, alışamadın. Şartlanma böyle. Kafana takma. Kendi haline bırak.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzel söz yemeğin tuzudur. Yürek ısıtıcısı akıl ise sofraya konuş tarzıdır. Seks sadece lokmaları yutmaktır. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder