Dr. Haydar Dümen Korkunun sonu yok
HABERİ PAYLAŞ

Korkunun sonu yok

Haberin Devamı

Erkeklerin ilk deneyimleri genelde genevlerde oluyor. Bu da çoğu erkek için hüsran demek. Çünkü heyecandan, acemilikten ne yapacaklarını bilemiyor, paniğe kapılıyorlar. Hele kadın da telaşlı davranırsa işler iyice karışıyor. Beyler, korku kaçtıkta büyür. İlk deneyim kötü geçti diye cinsellikten kaçıp karşı cinsten uzaklaşmayın...

GÜNÜN SORULARI

Fantezi yaparken 20 kilo verdim

21 yaşındayım. Kız arkadaşım da 18 yaşında. İkimzde doymak bilmiyoruz. Çok farklı fanteziler yaptık. Ben 90 kilodan 70 kiloya indim . Yakında öleceğim, kuş yuvadan uçacak diye korkuyorum. CEVAP Değerli okurlarım, yazdığın mailden kız arkadaşının haberi olmasa da ben yine de ikinize hitap etmek gereği duydum. Çocuklar nereye bu yolculuk? Sakın kem küm etmeyin. Sizin gözünüzü seksin geçici gölgesi aşk bürümüş. Sanki hipnoz altında gibisiniz. Hipnozda kişilerin iradesi hipnoz yapana geçer. Siz birbirinize seks hipnozu yaparak dolu dizgin gidiyorsunuz. Keyiflisiniz yani... Laf aramızda değerli okurum, ben de senden dolayı keyifliyim. 90 kilodan bir mucize yaratmış hem de zayıflama kürlerine girmeden 70 kiloya inmişsin. Peki sevgilinden ne haber? Senin kilolarından bir bölümü acaba ona geçti mi? Eğer fantezilerde ağır işçilik sende, kız sırt üstü yatıp gel keyfim gel “Nasıl olsa benim ırgatım çalışıyor” diyorsa ve kilo almışsa işte ilk yangın haberi oradan geldi. Bu yaşta fantezilerinize takıldım. Yavrular her şeyi bol bol harcarsanız 30 yaşında nalı düşmüş yarış atına döner, ilk turda tökezlersiniz. Kuşun yuvadan uçmasına gelince; bu hangi kuş? Bazen sevgililer için de söylenir. Öteki o altından, pırlantadan daha değerli kuşun için soruyorsan o yıllar gelince yuvadan uçmayı bırak, yuvada yemini ağzına vermeye çalışsan da kabul etmeyecek, “Bana ne, bana ne” diyecek.

[[HAFTAYA]]

Aklım sevgilimde ama herkese aşık oluyorum

18 yaşındayım. Dünyalar güzeli bir sevgilim var. Onunla çok mutluyum, ondan kopamıyorum. Ama başka bir kız görünce de aşık oluyorum. Ne olacak benim durumum? RUMUZ: YALNIZ KURT CEVAP Değerli okurum, bu tablo senin değil, kız arkadaşının sorunu. Arkadaşın 1 yıl sonra ne olup bittiğini anlayınca iki kız arasında önce bakışmak, sonra el, yüz, mimik hareketleriyle tırmanan bir düello başlayacak. Bu evrensel savaşın kışkırtıcıları da olacak. Gerilim artacak. Sevgilin “Onda ne buldun?” diye senin üzerine saldıracak. İlişki geçiş aşamasında senden “O kız bitti ve gitti” sözünü alınca yumuşayacak. Kıza göre, erkeklerin erkeği, yakışıklıların yakışıklısı, bulunmaz Hint kumaşı da olan senin içgüdüsel kompleksine bağlı olarak egon daha da azacak. Her iki kız senin ne olduğunu fark edince gevşek davranışlarını yüzüne vurduklarında sen 3’üncü sevgiliyi sığınma ve güçlenme paratoneri gibi bulacaksın. Bir süre parsayı da toplayacaksın. Senin yalanlarına inanan yeni sevgilin her istediğini verecek. Bu tabloya göre, maşallah sen de katakulli kralı olacaksın. Bir gün katakulli dünyanın katakulli tavanı üzerine yıkılacak. O zaman çek halayını, topla kızların alayını. İn sahaya, kızları diz sıraya. Ben birini seçeyim, onu sana hayat arkadaşı edeyim.

* * * * * * * * * * *

Karım sırtını dönüyor

Eşimle 9 yıl önce evlendik. Yıllar geçtikçe karımda isteksizlik başladı. Ben istemediğim sürece ilişkiye girmiyor. İstersem onu hazırlamam gerekiyor. Bu ayda 1 kez oluyor. Genelde “Korkuyorum ya da acıyor” diyor. Sizce ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, karın sana söyleyemediği nedenlerden ya da yeterince orgazm olamadığı için kaçıyor olabilir. 9 yıldır acı çekmekten ya da heyecanların azalmasından tadınız kaçmış. Yapılacak şey eşine duygusal ve sevgiyle yaklaşman. Pek çok ailede gördüğümüz kayınvalide, kayınpeder gibi etkiler de bu sorunları yaratabilir. Bir psikiyatrı uzmanına başvurup yardım alın.

İlişkiye giriyoruz...

19 yaşındayım. Eşim 3.5 aylık hamile. Doktorumuz düşük tehlikesi olduğunu söyledi. Ben eşimle ilişkiye giriyorum. Bunun bir zararı olur mu? CEVAP Değerli yavrum, eşinle yumuşak, derinlemesine olmayan ilişkilerde bulun

Sürekli canı yanıyor

3 senelik evliyiz, eşim hiç boşalamıyor. Evlendikten 20 gün sonra beraber olabildik. Her zaman “Canım acıyor” diyor. Bunun etkisi var mı? CEVAP Değerli okurum, mutlaka bir uzmana gitmeniz gerekiyor. Acılı temaslarda eşin orgazm olamaz. Vajina dokusunun kasıldığını sanıyorum. Yani bir tür yarı vajinusmus diye düşünebiliriz. Yolunuz düşerse onu tedavi ederiz.

Kadının yüzünden başarısız oldum

30 yaşındayım. 10 yıl önce ilk kez genelevde ilişkiye girmek istedim. Kadının aceleciliği yüzünden başarısız oldum. Birkaç deneyimim oldu ama sertleşme sorunu yaşadım ve kadınlardan uzaklaştım. Ne yapacağım? CEVAP Sevgili okurum, genelevde cinsel birleşme zordur. Kadınlardan uzak durman senin psikolojinin cinsel yanını adeta kilitlemiş. Kadınlara yaklaşman kolay değil. Çünkü içinde büyüttüğün o dağ gibi korkuyu aşamayacaksın. Korku ve heyecanın olduğu yerde sertleşme sorunu ortaya çıkar. Artık orada iradenin sözü geçmez. Penisin dediği olur. Tedavisi: Evlenmem. Çıkabilecek sorunlar o zaman çözülür.

Hemen boşalıyorum

En ufak bir dokunmada ya da izlediğim bir film sahnesinde hemen sertleşme oluyor ve 2 dakika sonra boşalıyorum. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, heyecandan kaynaklanan erken boşalma sorunu yaşıyorsun. Evlendiğinde tedavisine bakılır.

Kızlar hep aklımda

14 yaşındayım. Penisim 18 santim. Kzları düşünmeden yapamıyorum. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu cinsel isteğimi nasıl geçirebilirim? CEVAP Değerli okurum, cinsel yönden erken gelişmişsin. Erkek arkadaşlarından 4 yıl önde koşuyorsun. Penis de normal sınırları zorlamış. Spor, dış işlerle ilgilenme, hobiler yanında endokrinoloji uzmanına başvurursan böbrek üstü hormonlarına bakılırsa iyi olur. Ama sık mastürbasyon ve kızları düşünmemek için bir psikiyatırdan yardım alacaksın.

Sertleşme olmuyor


17 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken tam sertleşme oluyor ama ilişkiye girerken heyecanlanıyorum. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmez. Her heyecanlananda, korkanda aynı şey olur. Biraz erken başlamışsın ama neyse. Sabırlı ol. Tedirgin olma. Alışana kadar böyle aksamalar olabilir. Mastürbasyona da çok yüklenme.

Utanıyorum

18 yaşındayım, penisim 12 santim. Kız arkadaşımla birlikte olmaya utanıyorum. Ne olur bana yardım edin. CEVAP Değerli okurum, penisin normal. Çünkü vajinanın boyu 8 santim. Kız arkadaşınla penisin yüzünden birlikte olmaman, utanman onu ve seni tehlikelerden koruyor. Bir süre daha utanmaya devam.

Yırtılmış mıdır?

23 yaşında kızım. 4 yıldır birlikteliğim var. İlk defa ilişkiye girdik. Acıyla birlikte birkaç damla kan geldi. Zarı yırtıldı mı? Acı yüzünden tekrar ilişkiye girmeye korkuyorum. Bunu nasıl atlatabilirim? CEVAP Sevgili okurum, sanırım kızlık zarı yırtıldı. Korktuğun için kasıldın. Kasıldığın için de acı çektin. İleriki deneyimlerinde korkun azalır, kasılmamayı da öğrenirsen, eşinde bu konuda becerikli ve usta davranırsa her şey yoluna girer.

Vajina daralıyor mu?

29 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. Kocam seyahate gidiyor. Uzun süre birlikte olmadığımızda ilişkide bende ağrı oluyor. Acaba vajinamda daralma olbilir mi? CEVAP Sevgili okurum, normal. Vajinanın iç bölümü ağzımızın içi gibi mukoza denilen ince ve hassas dokulardan yapılmıştır. Bu tıpkı birkaç ay ağzımıza lokma girmese, yemek yediğimizde yutkunurken sorun yaşıyorsak vajinada da aynı şeyler olabilir. Bakin ve yumuşak hareket ederseniz sıkıntınızın sona ereceğini düşünüyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Uçuk hayaller denizde balık gibidirler. Onu kimin yakalacağı belli olmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder