Dr. Haydar Dümen Yarı yolda bırakmaz
HABERİ PAYLAŞ

Yarı yolda bırakmaz

Hemen her gün bir erkek okuyucu mail atıp cinsel organını nasıl büyüteceğini soruyor. Artık çoğunuz biliyor. Haplar, reklamlar inandırıcı değil. Cinsel organın boyu 10 santimi geçiyorsa asla yaya kalmazsınız. Eşiniz de sorun çıkarmaz. Çünkü fazlası can yakar. Kendinize güvenin.

BÖYLE SORU YOK!

Benimki yırtıldı Yaşım 26, zarım benim hatamla yırtıldı. Kimseyle ilişkiye girmedim. Bir de vajinam geniş. Evlenmek istediğimde bunu karşı cinse anlatmalı mıyım? İnanmazsa üzülürüm. Diktirmem mi lazım? Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, eksik bilgi vermişsin. Yıkarken mi yırtıldı yoksa sıkarken mi? Yavrucuğum çamaşır mı bu? Hadi onu geçelim, genişliğini nasıl ölçtün? Ölçü birimi olarak neyi kullandın? Sen şimdi ormanda giderken bir bal kovanı gördün. Baktın arılar yok, bal yiyeceksin. Ama kovanın deliği küçük. Kırdın kovanın ağzını, ham yaptın balı. Baktın ki güzelmiş, devam ettin. O da ne? Arılar geliyor. “Eyvah ama kovanı onarırsam arılar anlamaz” dedin. Hoca’ndan da yardım istedin. Ama ben arı değilim yavrum, petek yapamam.

GÜNÜN SORULARI

Orgazm olamıyorum

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 30 yaşında. Tam orgazm olurken sevgilim boşalıyor, çok mutsuz oluyorum. Doktora da gitmiyor. Ne yapmam gerek?

Güzel kızım, Anadolu’da bir laf vardır ‘Davul bile dengi dengine’ derler. Gelelim senin konuna: Adamcağız ne yapsın? Karşısında ateşten bir gömlek. Giyse de yanacak, giymese de yanacak. Düşünüyor delikanlı, nasıl söner bu gömlek? Ortada su yok. Eli ayağına karışıyor. Zaten ne oluyorsa o an oluyor. İşte size reçetem: Sürekli saygı, bol sevgi ve birbirinize özgüven aşısı.

İlişkiyle uzar mı?

20 yaşındayım. Penisim 13 santim. Bana küçük geliyor. Çok ilişkiye girersem penisin boyu uzar mı?

Değerli okurum, eskiden sorunun çözümü mastürbasyonda aranırdı. Bir yandan da onun boyu uzarken kendi boyum kısalır mı diye hayıflanılırdı. O günlerden bu günlere geldiniz. Aklı da, izanı da iyice deldiniz. Ben bu iş için anket yapayım. Oturayım bilgisayarın başına, grafik çıkarayım. Sana yollayayım. Ya günde 5 kızla olursa uzar diye bir sonuç çıkarsa? Beş kızın da birer ağabeyi seni ararsa? Al 13 santimi sakla. Boş umutlara atma takla.

Haberin Devamı

İnat ediyorum

27 yaşındayım. Kocam ise 30 yaşında. 2 yıldır evliyiz. Eşim yoğun çalışıyor. Ben istekliyken kocam istemiyor. Ben inat yapıyorum, o istekli olunca soğuk davranıyorum. Sizce ne yapabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, bu inatlaşmalar insanlara neler neler yaptırır. Bu ceza kime? Kocana değil, kendine. Belki de kocan ilişkiye uzak biridir. Bu durum işine gelir. Mastürbasyon düşkünü de olabilir. Erkekler ne denli yorgun olsalar da hep bir formül bulunur. Aktiviteyi sen üstlenirsin. Onu hamama girmiş gibi terletirsin. Ne var ki kocan yorgun. Sevgili okurum, gel test yapalım. Sen durumu gözle, kıpırtı varsa şanlısın. Yoksa olayın çözümüne tıbbi ya da yasal formüller gerekir.

Olgunları seviyorum

20 yaşındayım. 30-35 yaşındaki kadınlar bana çekici geliyor. Hepsiyle sevişmek istiyorum. Bazen bakarken boşalıyorum. Psikolojim bozuk mu? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojini düzelt. Arabanın dingili ya da direksiyonu bozulmuşsa ve ne yapman gerekirse onu yapacaksın. Yanlış yola çıkmayacaksın. Bakarken bile orgazm olduğun o kadınlarla beraber olsan 10 saniye sonra işin bittiğinde kadın seni tekmeyle dışarı atar. Konuları tek yönlü düşünmeyin, oyunu kuralına göre oynayın.

Haberin Devamı

Yanlış yaparsam

18 yaşındayım. İlk defa bir kızla ilişkiye gireceğim, korkuyorum. İlişki sırasında yanlış bir şey yaparsam diye endişeleniyorum. Bana bu konuda yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, bilmediğin şeyi genç bir kızın üzerinde denemek sana yakışır mı? Daha yeni çocukluktan kurtuldun. Biraz sabırlı olmayı öğren, bekle. Bu konuda bilgiler edin. Sonra sefere çıkarsın.

Hap kullansam olur mu?

Erken boşalma sorunum var. Sevgilimle sevişirken 2 dakika olmadan boşalıyorum. Hap ya da geciktirici kullansam geçer mi?

CEVAP

Değerli okurum, gerçek ilacını ve yöntemini bulursan geçer. Ama bu işlerde öyle bir hapı yuttun, her şey düzeldi olmaz.

Çekiniyorum

26 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, acemiliğini kızlar üzerinde deneme. Böyle bilgisizce evlenilmez. Paniklersin. İlk izlenim seni üzer. Evlenmeden önce bu deneyimleri biraz yaşasan iyi olur. Sorun bulacağın partnerde. O da sana kalmış.

Yapmak istemiyorum

Son zamanlarda çok fazla mastürbasyon yapıyorum. Yapmayı istemiyorum ama kendimi frenleyemiyorum. Başıma ağrılar giriyor. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, yor kendini. Bir buluş için kolları sıva. Spor yap. Beynin pırıl pırıl aydınlansın. Cinselliğe az zaman kalsın.

İşe yarar mı?

29 yaşındayım. Yakışıklı da sayılırım. Penisim 11 santim ve ince. Kadınlarla ilişkiye girmek istiyorum ama dalga geçecekler diye korkuyorum. Bu psikolojimi bozuyor. Penis büyütücü haplar işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, haplarla dışarıdan müdahalelerle penis büyümez. Penis ancak ameliyatla 1-2 santim büyüir. Ama bu da senin için gerekmez. 11 santim penis normal işlevini görür. Seni yaya bırakmaz. Yeter ki onu iyi kullanabil. Dışarıdaki denemelerdeki sorumsuzluklara ben katılmıyorum. Zamanı gelmiş, evlenirsen uygun da bir eş bulursan hiçbir dert olmadan evlilik sürer. Referansını ben veriyorum.

Penis boyum yeterli mi?

18 yaşındayım. 97 kiloyum. Penisim ereksiyon halinde 12 santim. Sizce boyu iyi mi? Bir de bu durumun kilo ile ilgisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, boyu iyi. Kasık yağları biraz yuttuğundan kilo ile ilgisi var. İşe zayıflamayla başla, gerisi kolay.

Akıntı geliyor

26 yaşındayım. Ne zaman kız arkadaşımla telefonda konuşsam penisim sertleşiyor, akıntı geliyor. Bu zevk suyu mu yoksa meni mi? Ne yapacağımı şaşırdım, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, gelen zevk suyu olduğu için hiçbir olumsuz anlamı yok. Cinsel coşkudur ve gençlerde görülür. İşin doğası böyle. Ne yapalım, her şey zamanla yerine oturacak. Sen kafana takma. Ama kendini birazcık frenlemeyi de öğren.

Neden kan yok?

20 yaşındayım. 2 yıllık birlikteliğim var. Cinsel organım 17 santim. Ama sevgilim “Hiçbir şey hissetmedim” dedi. İlk deneyim olduğu için kan bekliyorduk, gelmeyince şaşırdık. Acaba kızlık zarı esnek mi?

CEVAP

Değerli okurum, kuşkusuz öyle. Ancak sevgilinin bir şey hissetmemesi vajina dokusundan kaynaklanıyor. Çünkü o doku doğuma programlı. Doğa öyle ayarlamış. Evlilikte bu engeller aşılır. En azından aşılmaya çalışılır. Sonunda da bir ortak nokta bulunur. Şimdilik kendinizi öyle kabul edin. Fazla tedirgin olmayın.

Zarar verir mi?

22 yaşında kızım. Ben mastürbasyon yapıyorum. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Merak ediyorum acaba kızlık zarıma bir zarar verir miyim? Evlendiğim zaman eşim bunu anlar mı?

CEVAP

Sevgili yavrum, mastürbasyon olabilir, yap. Vajinaya bir şey girmediği sürece kızlık zarı kanamaz. Mastürbasyon sayısı eğer çoksa haftada 1-2’ye indir. Evlendiğin zaman eşin mastürbasyon yaptığını anlamaz. Kendinle barışık ol. Şimdilik kafandaki bu yanlış düşünceleri kov.

GÜNÜN SÖZÜ

Yaşam evrensel süreçte biyolojik bir döngüdür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder