Dr. Haydar Dümen Yıllar kadına yardım eder
HABERİ PAYLAŞ

Yıllar kadına yardım eder

Kadının cinsel ilişkiye uyum sağlayıp orgazmı öğrenmesi kolay değil. Arkadaşlarından duyduklarını yaşayamamak onu yıpratıyor. Orgazmı gözünüzde büyütmeyin, eşinizin de desteğiyle her şey yoluna girer, yıllar size yardım eder.

Yapamıyorum

Bir yıl önce kız arkadaşımla ayrıldık. Ayrıldıktan sonra bir daha ilişkiye giremedim. Kızlarla konuşuyorum, yemek yiyoruz. İş yatağa gelince vazgeçiyorum, sertleşme de olmuyor. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, zamana bırakacaksın, sorun yok. Önce ayrılığın acısı hafifleyecek sonra başka arkadaşlıklara yelken açacaksın.

Haberin Devamı

Evlilik için yeter mi?

23 yaşındayım, penisim 9-10 santim. Evlenmeyi düşünüyorum ama çekiniyorum. Mutlu olur muyum? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu evliliği sürdürür. Ameliyatla 1-2 santim daha uzatılabilir. Evlilik için bana göre biraz erken. Bu konuyu kafana takma.

Nasıl anlayacak?

Beş aylık evliyim. Cinsel ilişki sırasında eşim bolaşıp boşalmadığımın farkına varmadığını söylüyor. Bir kadın bu durumu nasıl fark edebilir?

CEVAP

Okurum, bilgisizlik ve tecrübesizlik. Sanırım sensessiz seks yapıyor olmasın ki kadın final coşkusunu göremiyor.

Orgazmı bilmiyormuşum

29 yaşında, 8 yıllık evli kadınım. Eşimle ilişkiye giriyoruz. O her seferinde zevk alırken ben her seferinde bir an önce bitse diyorum. Aslında farklı şeyler oluyormuş, arkadaşımla konuşunca öğrendim. Kocamı seviyorum. Sizce ne yapmam gerekir?

CEVAP

Sevgili okurum, yaşın daha genç. Yitirilmiş yıllara hayıflanma. Arkadaşının dediği doğru. Orgazm zevk basamaklarından tırmanıp doruğa vardıktan sonra oradan paraşütle düzlüğe iner gibi keyifli, zevk dozu yüksek bir boşalım mekanizmasıdır. Bunu öğreneceksin. Ama asıl iş eşine düşüyor. Eşinin seni keşfetmesi, hassas bölgelerini, zevk odaklarını bulmalı. İncitmeden, romantik sözlerle seni mutlu etmeli. Estetik fanteziler sizi mutluluğa taşıyabilir. Yolun açık, üzülme.

Çok mu istekliyim?

18 yaşındayım. Cinselliğe karşı çok istekli ve arzuluyum. Kendimi tutamıyorum. Sürekli mastürbasyon yapma ihtiyacı duyuyorum. Sizce bu normal mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Normaldir yavrum. Doğa bunun kuralını ve adını böyle koymuş. Yalnız mastürbasyonu azalt, haftada 2 günle idare et. Beslen, spor yap ve büyü. Kadınların gözünde istenilen, beğenilen bir tip ol. Bu hem beden ve kimlik bakımından olsun ki birbirini tamamlasın. Hadi bakalım, yolu gösterdim.

Zevk almıyoruz

34 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman çok erken boşalıyorum. Bu benim için büyük sıkıntı oluyor. Sevgilim de durumdan şikayetçi, ikimiz de zevk alamıyoruz. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Okurum, alışana kadar böyle devam edecek. Evlilik olunca düzeltiyoruz. Ama bu koşullarda ilaç vererek bir tedaviden beklediğinizi bulamayacaksınız.

Şap koysam mı?

18 yaşındayım. Günde 7 kez mastürbasyon yapıyorum. Sokakta gördüğüm her kadından etkileniyorum. Sizce şap alıp yemeklere koysam faydası olur mu?

CEVAP

Çocuğum, şapı bırak. Hapı yut. Hangi hap mı? Akıl ve irade hapı. Kutu kutu yut. Bu durumda hiç kimse yardım edemez. Sonun ne olacak? Evleneceksin. Kadın yatakta, sen banyoda mastürbasyon peşinde. Demedi deme. Çünkü irade yama tutmuyor.

Haberin Devamı

Çok büyük

30 yaşında kadınım. Sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum ama cinsel organımın dudakları çok büyük. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey yapamazsın. Ameliyatla küçültebilirsin. Ama değmez.

Çok mu yapıyorum?

18 yaşındayım. Günde 5-6 defa mastürbasyon yapıyorum. Yine de kızları görünce kendimi tutamıyorum. Çok mu mastürbasyon yapıyorum, zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, olur. Fazla yapıyorsun. Zaten iraden felç olmuş. Ruhunu da mastürbasyona şartlarsan evlendiğinde eşin yatak odasında beklerken, ondan gizli mastürbasyon fırsatı ararsın. Böylece işe yaramaz duruma gelir, çöpe bile atılırsın. Her şeyinizi iyi, düzenli ve geleceğe yönelik yönde kullanın. Önce aklınızı, mesleğinizi arada bir de cinselliğinizi.

Cinsel organım kısa

Yaşım 22, penisim kısa ve ince. Görünüş olarak gelişimim iyi. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, yardımcı olurum. Ama ilk önce sen bana yardımcı ol. Ölçü, ölçü, ölçü.

Hamile miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte olduk, kan gelmedi. Adet günüm geçti. Acaba bakire miyim? Bir de hamile kalma olasılığım nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalma olasılığını bilemem. Kızlık zarın kanamadığına göre esnek zara sahipsin.

Nasıl dizginlenir?

İki yıllık bir ilişkim var. Kız arkadaşımı çok seviyor ve arzuluyorum. Ama bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Sizce nasıl kendimi dizginlemeliyim?

CEVAP

Güzel çocuklarım, kız arkadaşın da bu yanıtımı okuyor. Aşkın coşkusunu yaşamak başlı başına güzel bir şeydir. Arada bir böyle oluversin. Sekse de sıra gelecek. Ama olay hem vicdan hem sosyal açıdan ruhunuzu kanatmasın. Çevreyi incitmesin. İşin bütün sırrı burada. Bunu hep hatırlayın olur mu? Hadi benim güzel çocuklarım, tıpış tıpış, el ele, biraz parka dolaşmaya gidin.

BÖYLE SORU YOK!

Hayatında biri mi var?

27 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşim 30 yaşında. Canı isterse benimle ilişkiye giriyor, istemezse girmiyor. Bazen 15 gün ilişkiye girmiyoruz. Bu normal mi? Hayatında başka bir kadın olduğundan şüpheleniyorum. Başka ilişkisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Kendimi işe veremiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Sevgili okurum, hemen anlat bana nedir bu normal? Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Belli ki sizin ilişkinizde kocan vezir, sen ise onun elinde esir. Canı çekerse seninle ilişkiye giriyor, istemiyorsa “Yeter be” diyor. Aklı dertli güzel kızım, sen önce ipleri eline geçireceksin. Kocan her “Hadi” dediğinde, “Geldim” demeyeceksin. Sen istediğinde, tek elinle tut onu, öteki elinle fıstığı mangalda pişir. Ez, ovala. İçine bir fincan çayı boca et. Karıştır, durma karıştır. Bunu gören eşin peşinden ayrılmayacak. Oldu mu şimdi kızım?

GÜNÜN SORULARI

Etkilenmiyorum

27 yaşında, 5 aylık yeni evli kadınım, orgazm olamıyorum. Eşim “Orgazm oldun mu?” diye sorduğunda yalan söylüyorum. Hiçbir şekilde etkilenmiyorum. Ne yapacağım?

Yavrum, pek çok kadın orgazma ulaşamadığı halde ulaşmış gibi yaparak eşlerini kandırır. Hiçbir şey hissetmedikleri halde, derin derin inleyen ve kıvrananlar bile var. Bu tür davranışlarda bulunan kadınlar, suçluluk duygusuyla kendilerini yalnızlığa iterler. Böylece her gün eşlerinden uzaklaşırlar. Herkes orgazma ulaşmak ister. Bu nedenle erkek, eşinin ihtiyaçlarını gidermek için her yola başvurmalı, ona her olanağı tanımalı, iki tarafı da mutlu kılacak sonuca varmak için çaba göstermelidir. Aman yavrum, kocana rol yaptığını itiraf etme. Emin ol, eşin bunu serinkanlılıkla karşılayamayabilir, kendini yetersiz kabul edebilir. Bu durumda sinirlenir ve inatlaşır. Ayrıca üsteler, bunun da etkisi çoğu kez ters olur.

Kilo alamıyorum

30 yaşındayım. Boyum 1.76, kilom ise son 8 yıldır 56. Ancak ben hiç kilo alamıyorum. İleride evlenirsem cinsel yönden olumsuz etkileri olur mu?

30 yaşındaki okurum, bir saattir düşünür dururum. Erkek misin yoksa kız mısın? Haydar Hoca bunları bilmezse atar, tutarsa tutar. Sen kızsın, yani dişi. Şimdi ben soruyorum, nasıl kotardın bu kilo işini? Boyuna göre kilon ideal. Kilo alıp, ne yapacaksın? Kendine inan. Zayıflığın cinsel yönden olumsuz etkileri olmaz.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevginin de ölçüsü vardır. Gramı az, tonu fazladır. Biri yetmez, öteki çökertir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder