Ecesu Serbes Terazi burcunda yeni ay: Pire için yorgan yakmayın
HABERİ PAYLAŞ

Terazi burcunda yeni ay: Pire için yorgan yakmayın

16 Ekim Cuma akşamı ilişki odaklı, barışçıl ve diplomatik Terazi burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi, Yeni Ay’lar yeni başlangıçları simgeler. Ancak, bu Yeni Ay anında hem Merkür’ün geri harekette olacak oluşu, hem de geri harekette olan Mars’ın karşıtlığı yeni başlangıçlar yapmanın pek de kolay olmayacağını gösteriyor. Terazi burcu adaletle, hak ve hukuk kavramlarıyla yakından ilişkilidir. Barışçıl olmak istesek de, çevresel koşulların yarattığı gerginlik en barışçıl olanlarımızı bile savaşçı ve mücadeleci bir ruh haline sokacaktır.

Haberin Devamı

Oğlak burcundan sert etkileşimler kuracak olan Satürn, Jüpiter ve Plüton gezegenleri bize sorumluluklarımızı hatırlatacaktır. Hayatınızdaki otorite figürleriyle orta yolu bulmak kolay olmayabilir. Siz yeni başlangıçlar yapmak isterken, kendinizi çevresel faktörler tarafından baskılanmış ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu figürler aile büyükleriniz, iş yerindeki patronunuz, partneriniz veya devlet kuruluşları olabilir. Sakin kalmakta ve gerginlik yaratacak tartışmalara girmemekte fayda var.

Terazi burcunun ilişkileri simgeliyor oluşu yeni ilişkilerin ve yeni iş ortaklıklarının gündeme gelebileceğini gösteriyor. Ancak, bu dönemde özellikle de ilişkiler alanında başlangıçlar yapmamanızı öneririm. Evlilik, nişan gibi konulardan da uzak durmakta fayda var. Mevcut ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda da anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yürümediğini düşündüğünüz ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Köprüleri yakmadan önce karşı tarafı da dinlemelisiniz. Zira, Merkür’ün geri hareketi yanlış anlaşılmalara ve iletişim krizlerine sebep olabilir.

Yeni ay burçları nasıl etkileyecek?

Terazi burcunda yeni ay: Pire için yorgan yakmayın

Koç ve Yükselen Koç: Yeni Ay, karşıt burcunuz olan Terazi’de meydana gelecek. İkili ilişkileriniz ve iş ortaklıklarınızla ilgili konular Yeni Ay etkisi ile ön plana taşınıyor. Bireyselliğinizin kısıtlandığını hissedebilir, başkalarıyla birlikte hareket etmekte güçlük çekebilirsiniz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir veya ilişkiniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz. İlişkileriniz konusunda aceleci davranmamaya çalışın. Evliyseniz partnerinizle, veya ortaklaşa işler yapıyorsanız iş ortaklarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Güç ve ego savaşlarına girmemenizde fayda var. İş hayatında güç ve ego savaşlarından uzak durmalısınız.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa: Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay çalışma hayatınıza dikkat çekiyor. İş yükünüz ve sorumluluklarınız Ekim’in ikinci yarısında artacaktır. Günlük sorumluluklarınızı yerine getirmek her zamankinden daha zor olabilir. Kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıkları, güç ve ego savaşları yaşayabilirsiniz. Ekip çalışması yapmak kolay olmayabilir. Üstünüzdeki baskıyla baş etmenin sağlıklı yollarını bulmalısınız. Bedensel ve zihinsel sağlığınıza bu dönemde biraz daha fazla özen gösterin. Diyete, spora başlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Terazi Yeni Ay’ı aşk, hobiler, çocuklar ve flörtler konularını anlatan 5. evinizde gerçekleşecek. Hayattan keyif almak isteyeceğiniz, aşk hayatınızın hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Yeni flörtler ve ilişkiler gündeme gelebilir. Ancak, bu dönemde yeni başlayacak olan ilişkilere kuşkuyla yaklaşmalısınız. Mevcut ilişkinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öfke patlamalarına karşı dikkatli olmalısınız. Spor yapmak veya size keyif verecek bir hobiye zaman ayırmak gerginliğinizi atmaya yardımcı olacaktır. Yeni hobiler edinmek veya yaratıcılık gerektiren çalışmalar için destekleyici bir dönemdesiniz.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ev ve aile hayatınıza vurgu yapıyor. Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız, içe dönük bir döneme giriyorsunuz. Ancak, bu dönemde hem iş hayatınızda hem de eviniz ve ailenizde problemlerle karşılaşma riskiniz bulunuyor. Kendinizi yorgun hissedebilir, kaçacak bir yeriniz olmadığı hissiyatına kapılabilirsiniz. Aile üyelerinizle ilişkilerinizi doğru bir şekilde yönetebilmek için diplomatik davranmanız gerekebilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. Ancak, Merkür’ün de geri harekette olacağı önümüzdeki günler ev almak, satmak veya kiralamak için uygun olmayacak. Hayatınızı temelden etkileyecek kararlar almaktan kaçının.

Aslan ve Yükselen Aslan: Terazi Yeni Ay’ı ile iletişim trafiğinizin hızlandığı bir döneme giriyorsunuz. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilgili konular önümüzdeki günlerde ön planda olacaktır. Yakınlarınızla yaşayacağınız anlaşmazlıklar ve iletişim krizleri tadınızı kaçırabilir. Akrabalık ilişkilerinizde diplomatik davranmaya özen gösterin, ara buluculuk yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ertelenen seyahatler söz konusu olabilir veya planlanmış seyahatlerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Eğitimlere ve seminerlere katılmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Gireceğiniz sınavlar varsa sınav yerini ve saatini iki kere kontrol etmeyi unutmayın.

Başak ve Yükselen Başak: Para evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay ile finansal konuların ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Finansal hayatınızı gözden geçirebilir, bütçenizi planlamak isteyebilirsiniz. Ancak kontrol dışı harcamalar yapma riskiniz de bulunuyor. Bütçe yönetimi yapmak önümüzdeki günlerde pek de kolay olmayabilir. Yeni bir gelir kapısı arayabilir, size daha fazla kazanç sağlayacak bir işin arayışına girebilirsiniz. Yatırım yapma kararı alabilirsiniz, risk içeren her türlü işten ve yatırımdan uzak durmalısınız. Düşük riskli yatırım araçlarını değerlendirmek sizin için daha uygun olabilir. Size keyif vereceğini düşündüğünüz alanlara yönelik harcamalar yaparken iki kere düşünün.

Terazi ve Yükselen Terazi: Burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile hayatınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kabınıza sığamadığınızı hissedebilir, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ancak, şu anda pek de kolay etkiler almıyorsunuz. Yakınlarınız (eşiniz, aileniz, iş ortaklarınız) tarafından kısıtlanabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Çevrenizin sizden beklentileri ile kişisel beklentileriniz arasında dengeyi bulmak kolay olmayabilir. İkili ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Yürümeyen ilişkilerinizi ve iş ortaklıklarınızı bitirme kararı alabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olacağı önümüzdeki günlerde önemli kararlar almamanız daha iyi olacaktır. Sağlığınıza, özellikle de bel bölgesiyle ilgili sağlık problemlerine ekstra dikkat edin.

Akrep ve Yükselen Akrep: Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay rüyaları, bilinç altını ve psikolojiyi sembolize eden 12. evinizde gerçekleşecek. Sosyal çevrenizden uzaklaşmak isteyebilir, içe kapanık hissedebilirsiniz. Kendinizi daha iyi tanımak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İbadet, yoga, meditasyon yoluyla kendinizi rahatlatmayı deneyebilir veya psikolojik destek almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Hayatınızın her anını kontrol edemeyeceğinizin farkına varmalı, akışta kalmaya çalışmalısınız. İş hayatında karşılaştığınız problemleri kişiselleştirmeyin ve iş stresinin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin

Yay ve Yükselen Yay: Terazi Yeni Ay’ı sosyal çevreyi, arkadaşlıkları ve kalabalık grupları anlatan 11. evinizde gerçekleşecek. Sosyal hayatınızın hareketlendiği ve arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz. Yalnız kalmak bu dönemde size keyif vermeyecektir, arkadaşlarınızın manevi desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Arkadaşlıklarınızda problemler yaşayabilir, gereksiz tartışmalara girebilirsiniz veya iki arkadaşınızın yaşadığı problemlerde ara buluculuk yapmak durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz, arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemeye çalışın.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Kariyer evinizde gerçekleşecek olan Terazi Yeni Ay’ı ile iş ve kariyer hayatınızın ön plana taşındığı bir döneme giriyorsunuz. Bu ay sonuna kadar iş hayatındaki sorumluluklarınız artacaktır, kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Eviniz ve işiniz arasında dengeyi kurabilmek önem kazanıyor. İşinize olan düşkünlüğünüz aile üyelerinizin tepkisini çekmenize sebep olabilir. Aile büyüklerinizle tartışmalara girebilir, veya iş hayatındaki üstlerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yeni bir iş konusu gündeme gelebilir. Ancak, bu dönemde önemli kararlar almamanızda fayda var.

Kova ve Yükselen Kova: Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay yurt dışı bağlantılı işler, hukuk, eğitim ve seyahatler konularını ön plana taşıyor. Öğrenciyseniz, ithalat - ihracat yapıyorsanız, yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa veya hukuki meseleleriniz varsa daha fazla ilgilenmeniz gerekecektir. Bu dönemde çıkacağınız seyahatlerde problemlerle karşılaşabilir, belki de seyahat planlarınızı ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlarda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Sınav yerini ve saatini doğru bildiğinizden emin olun. Derin konular hakkında düşünmeye başlıyorsunuz. Din, inançlar, astroloji ve felsefe konuları üzerine kafa yorabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Terazi Yeni Ay’ı kredileri, borçları ve ortaklaşa gelirleri sembolize eden 8. evinizde gerçekleşecek. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde finansal konular oldukça ön planda olacaktır. Finansal hayatınızı gözden geçirebilir, gelirleriniz ve giderleriniz üzerine kafa yorabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir, borçlanma kararı alabilirsiniz. Bütçenizi doğru bir şekilde planladığınızdan emin olmalı ve sizi finansal olarak yoracak ödemelerin altına girmemelisiniz. Arkadaşlarınızla borç alışverişine girmek için de uygun bir dönem olmayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder