Ecesu Serbes Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin
HABERİ PAYLAŞ

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

İletişim gezegeni Merkür bugün itibariyle Kova burcundaki seyahatini sonlandırıp Balık'ta hareket etmeye başlıyor. Merkür iletişim şeklimizi ve düşünce tarzımızı ifade ederken Balık burcu, duygusallıkla, hassaslıkla, biraz da alınganlıkla ilişkilidir. Önümüzdeki günlerde zihnimizin kontrolü duygularımızın eline geçebilir. Merkür Balık burcunda geri harekette de bulunacağı için normalde bir burçta geçirdiğinden çok daha uzun süre Balık burcunda seyahat edecek. Çevremizin söylediklerine karşı daha hassas olacağımız bu dönemde, melankolik düşüncelere de yatkın olacağız.

Haberin Devamı

Merkür’ün, Satürn’ün burçları Oğlak ve Kova’da seyahat ettiği geçtiğimiz birkaç ayda, zihnimize söz geçirmek daha kolaydı. Gerçeklere yoğunlaştık, sorunlarımıza mantık çerçevesinde çözüm aradık. Şimdi biraz rasyonel tarafımızı rafa kaldırıp hayal kurma zamanı. Önümüzdeki günlerde kendinizi akışa bırakıp teslimiyetçi bir düşünce yapısına bürünebilirsiniz. İçimizde dengeyi kurmak ve manevi yönümüzü güçlendirmek için uygun bir dönemden geçiyoruz.

Önemli belgeleri yedekleyin

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

17 Şubat’ta Balık burcunda geri hareketine başlayacak olan Merkür 10 Mart’a kadar retro olacak. Merkür Balık burcunda pek de iyi bir konumda olmadığı için bu Merkür retrosunu daha derinden hissedebileceğimizi söyleyebiliriz. Her Merkür retrosunda olduğu gibi bu retroda da elektronik eşya almıyoruz, iletişimle ilgili problemlere karşı dikkatli oluyoruz ve eskide kalmış kişi ve durumlar için gereğinden fazla zihinsel mesai harcamıyoruz. Elektronik aletlerinizle yaşayabileceğiniz problemlere karşı telefonun ve bilgisayarınızdaki önemli belgeleri yedeklemek iyi bir önlem olacaktır.

Merkür’ün Balık burcunda geri hareket edecek oluşu duygusal konularda yanlış anlaşılmalara işaret ediyor. Duygularınızı ifade etmenin kolay olmayacağı bu dönemde mantıksal tarafınız da duygularınız tarafından bastırılmış olacak. Güçlü kalmaya çalışmak yerine hayatın olumsuz yönlerini kabul edip iç dünyanızda barışı sağlamaya çalışmalısınız. Kendinize duygusal kararlar almak için izin verin, ancak kontrolü de elden bırakmayın. Özellikle Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart tarihleri arasında en büyük sınavın “kontrol duygumuzu tamamen kaybetmeden akışta kalabilmek” olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Gökyüzünü benimle beraber Instagram'dan takip edin

https://www.instagram.com/p/B5-KFIdpKk2/

Merkür geri hareket edip Kova burcuna geri dönecek olsa da, Koç burcuna giriş yapacağı 11 Nisan 2020’ye kadar zihniniz Merkür Balık transitinin etkisi altında olacak. Bu transitten nasıl etkileneceğinizi aşağıdan okuyabilirsiniz. Doğum saatinizi biliyorsanız önce yükselen burcunuzu okumayı unutmayın.

Küçük bir not: instagram/astrochange hesabımdan beni takip ederek gökyüzünü benimle beraber takip edebilirsiniz.

Koç ve yükselen Koç:

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

Dürtüsel hareket etmeleriyle bilinen Koç burçları iç dünyalarıyla ilgilenmek durumunda kalacakları bir döneme giriyor. Bu dönemde kendiniz ile savaşmayı bırakırsanız Merkür’ün Balık seyahatini spiritüel olarak güçlenmek için değerlendirebilirsiniz. Derin konular hakkında araştırmalar yapabilir, mistik ve gizemli temalara merak sarabilirsiniz. Psikolojik destek almak için uygun bir dönemden geçiyorsunuz. Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart arasında kendinizi anlamakta ve anlatmakta zorlanabilirsiniz. Geçmişte kalmış konulara takılmayın.

Haberin Devamı

Boğa ve yükselen Boğa:

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

Merkür’ün Balık burcuna girişi ile arkadaş çevrenizle iletişiminiz hızlanacak. Bu dönemde fikirlerinizle ön planda olabilirsiniz, çevrenizdeki kişiler düşüncelerinize önem verecek. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz alacağınız kararlarda başrol oynayacak. Yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Faydalı olacak ticari bağlantılar kurabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart arasında arkadaş çevreniz ile iletişiminizde kopukluk olabilir. Yanlış anlaşılmanızı sağlayacak durumların içine girmemeye çalışın.

İkizler ve yükselen İkizler:

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

Merkür’ün Balık burcuna girişiyle iş hayatınızın hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde daha fazla toplantıya katılabilir, daha fazla insanla muhatap olmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatında iletişim gücünüzle ön planda olacaksınız. İş plan ve stratejileriniz üzerine düşünmek için uygun bir dönemden geçiyorsunuz. Alacağınız önemli kararların artı ve eksilerini düşünecek fırsatınız olacak. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart arasında kariyerinizi etkileyecek önemli bir karar almayın.

Yengeç ve yükselen Yengeç:

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

Merkür’ün Balık burcundaki seyahati ufkunuzu genişletebileceğiniz bir döneme işaret ediyor. Bir diğer su grubu burcu olan Balık’ta geri hareket edecek olan Merkür’ün en az etkileyeceği burçlardan birisiniz. Bu dönemi yeni eğitimlere katılmak, akademik hayatınıza yoğunlaşmak, hukuki meselelerle ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konular gündeme gelebilir, seyahatler planlayabilirsiniz. Derin, felsefi konular hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart tarih aralığında çıkacağınız yurt dışı seyahatlerinde aksiliklerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Pasaportunuzu, bavulunuzu, biletinizi vs. kontrol etmeden yola çıkmayın.

Aslan ve Yükselen Aslan:

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

Merkür’ün Balık burcundaki seyahati odağınızı finansal hayatınıza çevirecek. Bu dönemde borçlar, krediler, burslarla ilgili konular ön planda olacak. Şubat ayında finansal olarak temkinli hareket etmeniz gerekebilir. Eşinizin veya iş ortaklarınızın finansal durumu ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ölüm, ölüm ötesi gibi metafizik konulara merak sarabilirsiniz. İlişkilerinizde tutku artacak. Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart arasında daha önceden yaşadığınız rahatsızlıklar tekrarlayabilir, doktor kontrolünden geçmeyi unutmayın. Miras, borç, nafaka, kredi gibi konularınız varsa Merkür’ün geri harekette olacağı tarih aralığında bu konularda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, beklediğiniz ödemeler gecikebilir.

Başak ve yükselen Başak:

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Balık burcundaki seyahati ile ilişkilerinizde iletişimle ilgili konular ön planda olacak. Partnerinizle veya iş ortaklarınızla daha fazla iletişim içinde olmak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Evliliğinizde süregelen duygusal problemleri konuşarak çözmek için önümüzdeki 2 aylık dönemi değerlendirebilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart arasında eşinizle veya iş ortaklarınızla kapandığını sandığınız konular tekrar gündeme gelebilir. Yıkıcı değil, yapıcı olmaya çalışın.

Terazi ve yükselen Terazi:

İlişkilerden beslenen Terazi burçları için günlük hayatlarında iletişimin hızlanacağı bir dönem başlıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan iletişiminiz önem kazanacak. İş hayatında ekip çalışması ve yönetme becerilerinizle ön planda olabilirsiniz. Zayıflama, spor, diyet gibi sağlık konuları daha fazla ilginizi çekebilir. Rutin doktor kontrollerinden geçebilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart arasında birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Bedensel ve zihinsel sağlığınıza dikkat edin.

Akrep ve yükselen Akrep:

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

Merkür’ün bir diğer su burcu olan Balık’a girişi ile keyifli konuların ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Aşk ve mutluluk gezegeni Venüs 14 Ocak’tan beri yücelimde olduğu Balık burcunda, aşk evinizde seyahat etmekteydi. Bu dönemde aşkı bulmuş veya yeni kişilerle tanışmış olabilirsiniz. Venüs 8 Şubat’ta aşk evinizden çıkıp Koç burcuna giriş yapacak olsa da, zihniniz 2 ay daha romantizm odaklı olacak. Bu dönemde farklı insanlarla tanışabilirsiniz, yeni flörtler gündeme gelebilir. Merkür’ün Balık burcunda geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart tarihleri arasında romantik ilişkilerinizde iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz, karşı tarafı dinlemeden kesin yargılara varmayın.

Yay ve yükselen Yay:

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

Merkür’ün Balık burcuna girişi ile ailenizle ilgili konular ön planda olacak. Aile üyelerinizin fikirlerine daha fazla önem vereceğiniz bu dönemde aileniz tarafından onaylanmak isteyeceksiniz. Birlikte yaşadığınız kişilerle süregelen problemleri iletişim yoluyla çözmek için uygun bir döneme giriyorsunuz. Taşınma konusu gündeme gelebilir, yeni ev arayışına girebilirsiniz. Finansal konularda ailenizden destek görebilirsiniz. Merkür’ün Balık burcunda geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart tarihleri arasında aile içinde kapanmış konular tekrar gün yüzüne çıkabilir. Problemlerin üstünü örtmek yerine konuşarak çözmeyi denemelisiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak:

Merkür Balık burcunda: İç dengenizi bulun ve manevi yönünüzü güçlendirin

Merkür’ün Balık burcuna girişi iletişim konularını ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki iki ayda kendinizi ifade etme isteğiniz her zamankinden güçlü olacak. Bir süredir yorucu olaylarla uğraşıyorsunuz. Artık içinize atmak yerine çevrenizle duygularınızı paylaşarak yüklerinizi azaltmayı denemelisiniz. Kardeşleriniz ve kuzenlerinizle aranızdaki bağı bu dönemde güçlendirebilirsiniz. İletişim trafiğiniz hızlanacak. E-posta hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart tarihleri arasında iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Şimdiden cep telefonunuzu ve bilgisayarınızı yedekleyin.

Kova ve yükselen Kova:

İletişim gezegeni Merkür’ün burcunuzdaki seyahatini sonlandırıp Balık burcuna girişi ile zihniniz finansal konulara yönelecek. Önünüzde gelirlerinizi arttırmanın yolları üzerine düşünebilmeniz için iki aylık bir dönem var. Bu dönemi doğru değerlendirirseniz finansal hayatınıza düzen getirebilirsiniz. Sizi neyin değerli hissettirdiği üzerine kafa yormalısınız. Kendinizi değerli hissetmenize yardımcı olacak aktivitelerde bulunmak iyi gelecek. Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart tarihleri arasında finansal konularda zorlanabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler gecikebilir veya sürpriz bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Şimdiden harcamalarınızı kontrol etmenin faydasını görebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık:

Merkür’ün 12. evinizdeki seyahatini sonlandırıp 1. evinize girişi kendinizi ifade etme isteğinizi arttıracak. 11 Nisan’a kadar olan dönemde konuşmak ve anlatmak isteyeceksiniz. Olayları algılayış biçiminizin subjektif olduğunu unutmamalı, kendinizi kurban psikolojisine sokmamalısınız. Teslimiyetçi yapınız yüzünden zarar görebilirsiniz. Özellikle Merkür’ün geri harekette olacağı 17 Şubat - 10 Mart tarihleri arasında duygularınız ile mantığınız arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Akışta kalmaktan hoşunuza gidecek, siz yine de kontrolü tamamen elden bırakmamaya çalışın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder