Elif Bayram Duyduk duymadık demeyin bu haber Sinan Akçıl'dan onaylı!
HABERİ PAYLAŞ

Duyduk duymadık demeyin bu haber Sinan Akçıl'dan onaylı!

Geçen hafta magazin gündemi epey bir yoğundu. Yeni aşklar, evlilik kararları, 'ruh eşimi buldum' itirafları, barışmalar ve daha niceleri... Eee ünlüler dünyası sonuçta durur mu? Durmaz tabii. O zaman haftanın son gününe gelmişken gelin hep birlikte bir bakalım neler olmuş?

Baskıya ara verin

Biliyorsunuz Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı 'Benekli' (Kaan Yıldırım'ın sevimli köpeği) sayesinde ortaya çıkmıştı. Geçen hafta Hadise Kaan Yıldırım'ın ailesiyle tanıştı ve aileyi çok sevdi. Hadise'nin hayatı yavaş yavaş rayına girmeye başladı ama hayatının hiç düzelmeyen bir tarafı yok değil. Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz uzun zamandır küs ve bu küslük de bitecek gibi görünmüyor. İki kardeş sosyal medyadan sürekli birbirlerine laf atıyor. En son Hadise 'O senin kardeşin diyip durmayın, zehir zehirdir' dedi. Ama cidden kızı bir salalım artık ya ister barışır ister barışmaz. Kendi bileceği şey. Hey sosyal medya size diyorum, baskıya ara verin biraz!

Haberin Devamı

Duyduk duymadık demeyin bu haber Sinan Akçıldan onaylı

İşime geleni onaylarım işime gelmeyeni onaylamam

Hadise demişken eski sevgilisi Sinan Akçıl'a bağlayayım hemen konuyu. Sinan Akçıl genelde sosyal medyasını hakkında çıkan haberleri yalanlamak için kullanıyordu ama bu sefer bir değişiklik yapıp doğrulamak için kullanmaya karar verdi. Geçenlerde çıkan 'Ahmet Kaya içimde ukdedir' başlıklı haberi Instagram hesabından paylaşıp 'Doğru haber' yazdı. Bu da biraz şey değil mi? İşime geleni onaylarım işime gelmeyeni onaylamam. E o da haklı ne diyelim.

Duyduk duymadık demeyin bu haber Sinan Akçıldan onaylı

Ciddi bir şey yok! Konu: Cem Yılmaz ve aşk hayatı

Evlilik kararı yazmıştım yukarıda merak ettiniz mi bilmem. Bahsettiğim çift Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz. Yani ortada ciddi bir durum yok. Cem Yılmaz hakkında çıkan haberleri 'evlendim' diye ti'ye aldı sadece. Ama aşk dedikodularını ya da ayrılık dedikodularını da hep ti'ye alıyor ve sonrasında doğru çıkıyor. Ciddiye almayalım ama yine de notunu buraya alalım. Böyle bir şey yaşandı.

Duyduk duymadık demeyin bu haber Sinan Akçıldan onaylı

Ruh eşin seni dinlemiyor Aleyna

'Ruh eşimi buldum' diyen ünlümüz ise Aleyna Tilki'den başkası değil. Geçen günlerde 10 yaşında olmasına rağmen okuduğu kitaplarla gündemimize gelen Atakan Kayalar'ı duydunuz herhalde. İşte Aleyna, Atakan için 'Ruh eşimi buldum' dedi. Yetmedi Atakan'ı kendisine benzetti. 'Benim senin yaşındayken laboratuvarım vardı, ilaç yapıyordum' dedi. Haliyle de sosyal medyada alay konusu aldı. Aleyna'nın açıklaması sosyal medyada yankılanırken Atakan'dan da cevap gecikmedi. "Ben Aleyna Tilki ve rap dinlemiyorum" dedi. Yorum sizin...

Haberin Devamı

Duyduk duymadık demeyin bu haber Sinan Akçıldan onaylı

Eski eşle aşka devam

Barışmalar kısmında da epey şaşıracağınız bir çift var: Zerrin Özer ve Murat Akıncı. İkilinin evliliği magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Çünkü; evliliklerinin üzerinden 32 saat geçmişti ki Murat Akıncı'nın aslında bir dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. Zerrin Özer önce bunu kabul etmedi, sonra hastanelik oldu, boşanma davası açtı, boşandılar ve şimdi de yeniden birlikteler. Valla ne diyelim umarım üzülmezsiniz Zerrin Hanım, her ne kadar verdiğiniz karar baya bir üzüleceğinizi gösterse de.

Duyduk duymadık demeyin bu haber Sinan Akçıldan onaylı

Son pişmanlık neye yarar

Tuvana Türkay ve gereksiz çıkışını unutmayalım lütfen! Yeni filminin galasında rol arkadaşı Onur Tuna ile dalga geçti. Ardından her ne kadar 'Sorun yok' dese de Onur Tuna, Tuvana'yı takip etmeyi bıraktı. Yani epey bir sorun var aslında... Güzel bir film çekmişsiniz. Rol arkadaşların Altan Erkekli, Onur Tuna... Neden bir köşeden sivrilme çabası? Neden bir taşkınlık yapayım kafası? Adamlar pişman oldu yani.

Haberin Devamı

Duyduk duymadık demeyin bu haber Sinan Akçıldan onaylı

Önce gizle sonra ver gazı

5 yıllık evliliğini kısa bir süre önce bitiren Serdar Ortaç da Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açtı. Önce ilişkiyi basına yansıtmamaya çalışan şarkıcı, eski eşi Chloe'nin iş insanı Kaan Kalyon ile birlikte olduğunu duyunca birden aşkını basına ilan etti. 'Belki çocuk yaparız' demeler, 'Aynı dili konuşmak çok güzelmiş' demeler... Böyle gidiyor bu mevzu gider de.

Duyduk duymadık demeyin bu haber Sinan Akçıldan onaylı

İşte böyle hareketli bir hafta geçirdik... Bu tabii buz dağının görünen kısmıydı, bir de görünmeyen kısmı var.😉

Sıradaki haber yükleniyor...
holder