Elif Bayram Edis dünya starı olacak
HABERİ PAYLAŞ

Edis dünya starı olacak

Edis'in günlerdir konuşulan 'Âna Veda' konseri dün akşam yani 1 Aralık'ta gerçekleşti. Bu veda hakkında bir sürü iddia ortaya atıldı. 'Edis müziği bırakacak', 'Edis popu bırakacak' ve daha nicesi. İddialar günden güne artınca haliyle bizim de hem heyecanımız hem de sorularımız arttı; 'Acaba ne olacak?', 'Saçını neden sarıya boyadı?', 'Eminem'i mi taklit ediyor?'


Edis'in sır perdesi aralandı

Neyse ki dün akşam Edis'in sır perdesi aralandı ve gerçekler ortaya çıktı. Edis 'Âna Veda' konseriyle hem ilk teklisi 'Benim ol' şarkısının 5'inci yıl dönümünü hem de geçmiş (28 Kasım) doğum gününü kutladı.

Haberin Devamı

Edis dünya starı olacak

Üstelik bir de kariyerinde atacağı büyük bir adımı müjdeledi:


'Söz veriyorum dünya starı olacağım'

"21 Aralık'ta askere gidiyorum. Askerden döndükten sonra gerçekleşecek projemi size açıklamak istiyorum. İki hafta içinde Warner Music, Warner Global'le dünya albümümüz için anlaşıyoruz. Hayal değil, gerçekten dünyaya açılmak için anlaşıyoruz. Dualarınızla, güzel enerjilerinizle... Başımıza ne gelir bilinmez elimden geleni yapacağım. Size söz veriyorum dünya starı olacağım. Sizi çok seviyorum. Siz efsanesiniz, efsane olan sizlersiniz"

'Bana mı?'

Edis müjdesinin ardından; 'Bana mı?' isimli yeni şarkısını da seslendirdi. Rap tarzındaki şarkısıyla epey alkış alan şarkıcı bu hamlesiyle birazcık kafa karıştırmış olsa da bundan sonrası için 'Rap yapacağım' ya da 'Popu bıraktım' gibi bir açıklamada bulunmadı.


'Kendine has tarzıyla 'bam bam' gelecek'

Benim fikrimi soracak olursanız Edis hazır dünyaya da açılıyorken kendine has bir tarz yaratacak ve şarkılarını da öyle yorumlayacak. E ne demiş Edis; 'Olsun kapris yok bir de bu yanaktan bam bam bam'. Yani diyeceğim o ki bir de bunu denesin, nasıl olsa her yaptığıyla 'bam bam' gelecek.


Bal gibi de yakışmış

Bu arada yeni saçlarına ben de ön yargılıydım. Ama sahnede görünce ne yargı kaldı ne de başka bir şey. Yakışmış, bal gibi de yakışmış. İster kabul edin ister etmeyin; kendisi de öyle diyor zaten. 'Ben çok beğeniyorum'. Önemli olan da bu.

Edis dünya starı olacak


#PostaSpotify'da

En sevdiğim Edis şarkılarından yaptığım çalma listesini aşağıya bırakıyorum. Hazırladığımız diğer harika listeleri dinlemek için de Posta'yı Spotify'dan takip etmeyi unutmayın.

Haberin Devamı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder