Elif Bayram Kerem Bürsin ve arkadaşları
HABERİ PAYLAŞ

Kerem Bürsin ve arkadaşları

Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan sonra Kerem Bürsin kimle anılsa hepsine arkadaşım dedi. Bu isimlerin arasında Demet Özdemir, Hande Erçel vardı ve son olarak da Melisa Döngel de eklendi. Melisa Döngel de Kerem Bürsin'in Hande Erçel gibi rol arkadaşı. Geçen günlerde ikiliyle ilgili aşk iddiaları ortaya atıldı. İddia daha ortaya düşmeden Kerem Bürsin'den 'Arkadaşız' açıklaması geldi. Doğrudur, arkadaşındır. Ama yani illa ki bu isimlerin içinden biriyle flört ettin ya da sevgili oldun. Hepsi arkadaşın olamaz Kerem ya. Tamam cool'sun, hoşsun ama biraz da net ol. Come on man.

Haberin Devamı

Kerem Bürsin ve arkadaşları

Yahu kabul edin işte!

Net olmak demişken oyuncu Aslıhan Gürbüz net bir dilde 'Ben Kerem Kupacı ile evlenmedim' diyor. İnatla ikilinin evlendiği ve boşandığı konuşuluyor. Yahu kadın evlenmemiş işte kabul edin. Hayır evlense 'evlendim' der bir şey gizleyecek biri de değil.

Kerem Bürsin ve arkadaşları

Fiyatlar iki katına çıkmış

Konudan konuya atlıyoruz madem devam :) Yıldız Tilbe'nin Kuşadası'nda bir çiftliği olduğu ve orada süt ürünleri ürettiği haberlerini görmüşsünüzdür. Ne güzel değil mi? Üretiyor, doğal yaşıyor falan. Çok güzel ama şuradan bile fırsat elde etmeye çalışanlar var ya. Kimler mi? Emlakçılar. Kadının çiftliğinin yakındaki yerlerin fiyatını iki katına çıkarmışlar. Ya bunu da kullanmayın be kardeşim!

Kerem Bürsin ve arkadaşları

Abartmayın

Son konumuz da Seren Serengil. Biliyorsunuzdur Seren Serengil bir mide ameliyatı oldu, kilo verdi fıstık gibi oldu falan. Ama ameliyatın ardından yine birazcık kilo almış ki bence o hali de çok tatlıydı sonra da ikinci kez ameliyat olmuş. Bu durumu bazı doktorlar onaylamamış ama o yine de ameliyat olmuş. Sonuç olarak şu an hayatı tehlikede ve istediği zayıflık onu içten içe mahvediyor. Diyeceğim o ki tabii ki sağlıklı olalım, zayıflayalım ama hiçbir şeyi abartmayalım. Ameliyatı da, estetiği de, diyeti de. Önemli olan bunları yaptırmak ya da uygulamak değil ki. Sağlıklı yaşamı hayatınızın bir yerine yerleştirmezseniz ne yaparsanız yapın istediğinize ulaşamazsınız ya da böyle ulaştığınızı düşünürsünüz.

Kerem Bürsin ve arkadaşları

Bu da 2020'de yazdığım son köşe yazımdı. 2021'de görüşmek üzere :) Bakalım 2021'de neler olacak?

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder