Elif Bayram Ne yapıyorsunuz Gönül Hanım?
HABERİ PAYLAŞ

Ne yapıyorsunuz Gönül Hanım?

Zaman zaman hepimizin başına gelir; arkadaşımıza atacağımız mesajı WhatsApp'ta açılan iş grubuna atarız ya da abuk subuk çekilen bir fotoğrafımıza bakarken yanlışlıkla fotoğrafı paylaşırız. Ben buna 'Sosyal medya tutulması' diyorum. Öyle bir an geliyor ki bilinçsiz hareket ediyoruz, bir de yaptığımız yanlışı geri alana kadar da aradan iki- üç dakika geçirmiş oluyoruz o panikle. En iyi ihtimalle 40 saniye falan da diyebiliriz. O arada sosyal medya tutkunlarına yakalanma ihtimalimiz tabii ki çok büyük.

Haberin Devamı

Kim bu sosyal medya tutkunları?

Kim bu sosyal medya tutkunları derseniz? Hiç düşünmeden 'mesela benim' derim. İşim gereği sosyal medyayı çok fazla kullanıyorum, Instagram'da da her an aktifim. Bugünkü olay benim gözümden kaçtı o ayrı ama Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının gözünden kaçmadı.

Ne yapıyorsunuz Gönül Hanım

Gönül Yazar bugün Instagram hesabından tüm kart ve özel hesaplarının şifresini paylaştı. Yaptığı hatayı da 2. Sayfa programından öğrendi ve aradan dört dakika geçtikten sonra paylaşımını sildi.

Paylaşımı silene kadar yorum yağdı

Tabii ki o sırada sosyal medya tutkunları durmadı. Gönül Yazar paylaşımını silene kadar Instagram hesabına yorum yağdırdılar:

-Ne yapıyorsunuz Gönül Hanım?

-Yanlışlıkla oldu herhalde.

-Sizin kredi kartınız yok beni çıldırtmak mı istiyorsunuz? (Müge Anlı göndermesi)

Gönül Yazar'ın paylaşımı sadece 4 dakika hesabında kaldı ama o sırada ekran görüntüleri alınmış hatta hesaplarına girilmiş bile olabilir. Umarım sadece paylaşımını silmekle kalmaz ve şifrelerini yeniler.

Benzer olaylar yaşamış ünlülerimiz:

Bu arada hazır konu açılmışken buna benzer olaylar yaşamış ünlülerimize de değinelim:

1-) Kerimcan Durmaz

Ne yapıyorsunuz Gönül Hanım

Listenin başında tabii ki Kerimcan Durmaz var. Arkadaşına atacağı müstehcen videoyu Instagram hesabının story bölümünden paylaştı. Sonradan durumu fark etmiş olsa bile artık olan olmuştu. Ekran görüntüleri çoktan alınmış ve fenomenin düşüşü de çoktan başlamıştı.

Bununla ilgili daha önce yazmıştım. Okumak isterseniz sizi şöyle alalım:

2-) Yıldız Tilbe

Ne yapıyorsunuz Gönül Hanım

Listenin ikinci ismi ise Yıldız Tilbe. Özel hayatındaki her anını sosyal medya hesaplarından paylaşan şarkıcı, geçen haftalarda Twitter hesabından konser ücretlerinin göründüğü iş takvimini paylaşmıştı. Listede 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sahne alan Yıldız Tilbe'nin geceden 350 bin TL aldığı görülüyor. Bu da fark edildi, kaldırıldı ama artık çok geçti.

Haberin Devamı

3-) Hakkı Bulut

Ne yapıyorsunuz Gönül Hanım

Listenin üçüncüsü ve en sonuncusu da Hakkı Bulut. Hakkı Bulut geçen haftalarda Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılmıştı. Sanatçı, programda kredi kartının şifresini söylemişti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder