Elif Bayram Selin Ciğerci madalya mı takacaktı?
HABERİ PAYLAŞ

Selin Ciğerci madalya mı takacaktı?

Dün akşam sosyal medyada Selin Ciğerci'nin, Ö.P isimli bir kadına bağırırken çekilmiş videosu paylaşıldı. Video yayıldıkça yayıldı, başka hesaplar, siteler de o videoyu paylaştı. Videonun yapılan yorumlar ise şöyle: 'Selin Ciğerci bir kadının üzerine yürüdü', 'Selin Ciğerci kadını dövmeye kalktı', 'Durup dururken olay çıkardı' ve benzerleri... Hepsini yazsam roman olur.

Bu yorumları okuyunca Selin Ciğerci kendi kendine kurulmuş da gitmiş kafede oturan bir kadına saldırmış izlenimine kapılıyorsunuz ama gerçek öyle değil. Olay şu; Selin Ciğerci'nin nişanlısı Gökhan Çıra'ya Ö.P isimli bir kadın bir sene boyunca mesaj atıyor. Mesajların içerikleri de şöyle:

Haberin Devamı

'Onu bırak bana gel'

-Selin gerçek bir kadın bile değil, onu bırak bana gel.

-Onda ne buluyorsun bilmiyorum, kendine yazık ediyorsun.

-Çok hoşsun, seninle yatmak istiyorum.

Üstelik bu mesajlarla da yetinmiyor. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'yı, mekanlarla olan bağlantısı sayesinde, gittikleri her yerde takip ediyor.

Selin Ciğerci madalya mı takacaktı

Bu taciz değil mi?

Selin Ciğerci madalya mı takacaktı

Şimdi olaya bir tarafsız bakalım, bu düpedüz taciz! Sürekli tanımadığınız birinden mesaj alıyorsunuz, bir de takip ediliyorsunuz. Bu hem Gökhan hem de Selin için rahatsız edici bir durum bana göre. Neyse konuyu dağıtmadan devam edelim, bu olayların üzerine Selin Ciğerci ve Ö.P bir düğünde karşılaşıyorlar. Selin Ciğerci durumdan rahatsız oluyor ve düğünün sahibine durumu anlatıp, Ö.P'yi mekandan çıkarttırıyor.

'Neden evli barklı adamlara mesaj atıyorsun?'

Tesadüfe bakın ki iki üç gün sonra yine nişanlısı Gökhan ile gittikleri bir mekanda yine Ö.P ile karşılaşıyorlar. Selin Ciğerci de bu duruma daha fazla dayanamayınca kafede şöyle bir konuşma yapıyor ve o konuşma da yine kafedeki biri tarafından kayıda alınıyor:

"Herkes buraya baksın, bu kadın bir senedir benim nişanlıma mesaj atıyor. Cevap almadığı halde devam ediyor. Sen ne biçim bir kadınsın evli barklı adamlara mesaj atıyorsun? Sen rezil bir kadınsın. Ben senden daha kadınım. Terbiyesiz"

Videoyu izlerken bu sesleri duyuyorsunuz bir de Selin Ciğerci kendisini duyurabilmek için Ö.P'nin yakınına gitmeye çalışıyor, arkadaşları da dövecek diye elini kolunu tutuyor. Ö.P de 'Gel otur, konuşalım' diyor.

Haberin Devamı

'Ben senin yanına oturamam, kirlenirim'

Selin Ciğerci madalya mı takacaktı

Selin de 'Ben senin yanına oturamam, kirlenirim' diyor. Yanına bile oturmak istemediği kadına zaten elini sürmez, bu çok net bence. Yani bu durumda biraz 'Selin Ciğerci beni linç etmeye çalıştı' algısı yaratılmış. Ama yazdıklarıma bakacak olursanız aslında ortada öyle bir durum yok.

Diğer yandan hanginiz tepkisiz kalırsınız ki, eşinize ya da sevgilinize takıntılı bir şekilde mesaj atılmasına ve takip edilmesine? Dürüst olalım, belki birkaç kişi umursamaz ama geri kalanımız tepkisiz kalmayız bence.

Hiç boşuna Selin Ciğerci'nin üstüne gidilmesin

Selin ciğerci de gayet haklı yani ne yapacaktı kadın gidip madalya mı takacaktı? Tabii ki hesap soracak, tepkisini ortaya koyacak. He ama şiddet uygulasaydı ya da böyle bir eğilimde bulunsaydı ne olursa olsun haksız olurdu. Çünkü şiddet uygulamak gerçekten de hiçbir şeyin çözümü değil, çözümü olmadığı gibi de daha çok kaos getiren gereksiz bir eylem. Ama dediğim gibi ortada böyle bir durum yok. Bu yüzden hiç sosyal medyada boşu boşuna Selin Ciğerci'nin üstüne gidilmesin, gayet yaşanabilir bir şey bu. Hepimizin başına gelebilir.

Haberin Devamı

Videoyu da şuraya bırakıyorum:

Sıradaki haber yükleniyor...
holder