Erkut Can İmamoğlu İstanbulspor’un elinden tut
HABERİ PAYLAŞ

İmamoğlu İstanbulspor’un elinden tut

İstanbul’un Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kardeşim, bu yazıyı mutlaka oku. Çünkü konu İstanbulspor.

İstanbulspor, 1926 yılında kuruldu. 1932 yılında Türkiye Futbol Şampiyonası’nı kazanarak, İstanbul’un ilk Türkiye Şampiyonu oldu. Büyük bir tarihi geçmişi bünyesinde barındıran İstanbulspor, İstanbul Erkek Lisesi’yle bütünleşmiş bir kulüptür. Biz İstanbul Erkek Liselilerin ikinci takımı mutlaka İstanbulspor’dur.

*

İstanbulspor’umuz bütün yokluklarına rağmen bu yıl yeniden Süper Lig’de oynuyor. Daha doğrusu tutunmaya çalışıyor. Üç maç oynadı, gol atamadı. Yedi gol yedi ve sıfır puanda… Seyrettiğim kadarıyla da pek ümit vermiyor. En iyi oyuncusunu Beşiktaş aldı. Durum bu. Ben bu yazıyı yazarken Alanya maçı oynanmamıştı.

Haberin Devamı

*

YARDIM BEKLİYORUZ

İmamoğlu kardeşim, İstanbul’a hizmet ederken tarihine de sahip çıkıyor, restore ederek onları yeniden cazibe merkezi haline getiriyorsun. Kutlarım. İşte sana geç bile kalınmış ama yeni bir fırsat. İstanbulspor da bir tarih ve bu kulübün yaşaması lazım. Restore edilmesi lazım. Bunun için de herkes biliyor ki para gerekli. Saymadım ama alt lig gruplarında, belediyelerin desteklediği en az 15 takım var. İBB de neden adını taşıyan İstanbulspor’u desteklemesin? Desteklediği diğer amatör branşların yanına neden eklemesin? Yönetmelik, mevzuat filan bahane olamaz. Olmamalı bence.

*

Transfer dönemi 8 Eylül’de bitiyor. Yetişmezse ara transfer var. Medya takip merkezin, bu yazıyı mutlaka sana gösterir. Lütfen ama lütfen, İstanbulspor’umuza bir el ver, elinden tut. Haydi Başkan!

KKTC neden yoktu?

Haftalardır yazmayı hep unuttum. Geç oldu ama olsun. Yüzlerce madalya kazanıp rekor kırdığımız İslami Dayanışma Oyunları’na 56 ülke katılmıştı ama yüzde 99’u Müslüman olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yoktu. Oyunların sloganı, Mevlana’nın ‘Gel, ne olursan ol gel’ sözü olmasına rağmen hem de… Yoksa Müslüman ülkelerin çoğu hâlâ tanımadıkları için KKTC ülke sayılmadı ve biz de bunu kabullendik mi? Bilen var mı acaba?

İmamoğlu İstanbulspor’un elinden tut

Fatma’yı yaşatalım                          

Yardımsever Türk milleti sayesinde, izinli kampanyalarla bugüne kadar yedi yavrumuzun SMA denen illetten kurtulup yaşama tutunduğunu artık herkes biliyor. Şimdi de Fatma yavrumuz için bir kampanya var.

Haberin Devamı

“Fatma 21 aydır hayata tutunmak için çok büyük bir savaş veriyor. Az da olsa bağışınız ve paylaşımınızla onu ilacına kavuşturabilirsiniz. Fatma, masum ve güzel gülüyor ama o gülüşün ardında acı ve çaresizlik var. Fatma’nın, yaşamak ve gülebilmek için size ihtiyacı var” deniyor.

‘1 Euro 1 İnsan’ı siz de tıklayın lütfen. Türkiye, sen bunu da başarırsın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder