Erkut Can Şöööle bir dolaşalım
HABERİ PAYLAŞ

Şöööle bir dolaşalım

Hep söylüyorum ya, Türkiye gündem zengini bir ülke. Bizi kıskanmalarının bir sebebi de bu.

Bütün bu zenginliği, 230 santimetre kareye sığdırmak zor olduğundan, geçen bir haftayı küçük adımlarla dolaşmaya karar verdim. Hadi gelin. Bakalım neler olmuş.

Alkolik mi bu İzmir ?

İzmir’de Büyükşehir başkanlığı alkole geldi dayandı. Zeybekci’nin üç cümlesinden biri alkol. Denizli’yi teville uğraşıyor. Sayın aday bırak bu yöntemi.

Seni dinleyen de, zannedecek ki, İzmirliler, elinde rakı bardağı, şarap kadehi ile dolaşamayacak olmanın korkusu içinde.

Haberin Devamı

Hayır. İzmirlilerin derdi İzmir’e gelecek hizmetler. Tahsis edilen 30 bin lira ile neler yapılabileceği. Belediye kafelerindeki alkol değil. Yani diyeceğim o ki, İzmirlilerin promil sorunu yok.

Oleyy! Üçüncüyüz

Türkiye dünyada üniversitelerde para karşılığı tez yazılan üçüncü ülke olmuş. Branşına göre hafif tezler 6 bin, ağırları 10 bin liraya yazılıyormuş.

Şimdi gelin de, ne yazdığını bilmeden üniversite bitiren bu gençlerden hizmet bekleyin. Ne iş bulursa yapmaya hazır bu gençlerden.

Örnek bir başkan

Kılıçdaroğlu tarafından, her ne hikmetse tekrar aday gösterilmeyen Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu alkışlıyorum.

Sanki kaldığı yerden devam edecekmiş gibi, her dakika çalışmaya devam ediyor Kadıköylüler ve partisi için.

Hem de durumu ile ilgili hiç konuşmadan. Neredeyse her gün, bir kültürel olay, bir sosyal etkinlik var Kadıköy’de. Alkışım bitmedi ve bitmeyecek.

Sen siyasetçi değilmişsin Aykurt kardeşim. Keşke başkalarına örnek olabilsen.

Eridi kadıncağız

Magazin gazetesi çıkardığım yıllardan beri, magazin sayfalarının

üç dört ayda bir değişmez bir konusu var. Sibel Can’ın verdiği kilolar. Herhalde yüzlerce kilo eksilmiştir. Önümüzdeki günlerde şayet eski değilse, bir fotoğrafına bakın.

70 kilodan az değildir ama yine 10 kilo vermiştir. Söylediğine de artık inanmayın. Çünkü inanılır gibi değil. Sesi güzel dinleyin yeter.

Kimse görmemiş

Bana göre, geçen haftanın en güzel olayı, Kapadokya’da peri bacalarının hemen yanlarına yapılan kaçak inşaatların yıkımının başlamasıydı. Şimdi sıkı durun. 64 tanesi yıkılmış, daha yıkılacak 124 kaçak inşaat varmış.

Haberin Devamı

Ve bu 190 inşaat yapılırken kimse görmemiş. Sağ olasın sosyal medya. 2 fotoğraf bir tabiat katliamını önledi. Şimdi düşünün, 190 inşaatın beton molozunu. Kaldırılacak ve orası eski haline getirilecek. Keşke bu temizleme işini inşaat sahiplerine yaptırsalar. Cezası diye.

Doğru vallahi

Diyanet İşleri Başkanı’mız buyurmuş: “Milletimizin yerli ürünleri öncelikle tercih etmesi lazım.” Ne diyebilirim ki…

Karadenizli esprisi

Beyoğlu Belediyesi için iki Karadenizli çekişecek. ÖDP’den devşirme

CHP adayı Alper Taş ve

AK Partili Haydar Ali Yıldız.

Bu bir yarış. Ama Taş olaya, Karadenizli esprisi ile yaklaştı: “Burun farkıyla kazansak bile önemli.

İkimiz de Karadenizliyiz ama, onun burnu benimki kadar uzun değil.”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder