Faik Gürses Almanya-Türkiye- Azerbaycan
HABERİ PAYLAŞ

Almanya-Türkiye- Azerbaycan

Haberin Devamı

İşimizi görsün diye bir Hiddink aldık. Baktık iş zora giriyor, Löw’e yanaştık, biraz da Vogs’tan yardım istiyoruz. Futbol dilencisi olup çıktık işte.

ŞİKE YASASI

11. maddeyi değiştirmek isteyenlerin esas amacı, “Yeni taslak biraz şikeye uygun olsun” isteğidir.

[[HAFTAYA]]

SEYRANTEPE FACİASI

Şahane stadın berbat yolu kimbilir bu yağışlarla ne hale gelmiştir. Biz ölümler yaşanmadıkça önlem alan bir ülke değiliz.

ECZACIBAŞI ÜZERİNE CEO

Erdal Karamercan ve Faruk Eczacıbaşı ile sohbetteyiz. Laf Türk kadınından açıldı. Dediler ki, “Sürdürülebilir bir geleceğin, yaşamın her alanında kadınlarımızın katılımıyla gerçekleşebileceğine inanıyoruz. Voleybol takımımız bunun sadece bir parçasıdır.” E bu cümleye şapkanız varsa çıkartmanız rica olunur.

AZİLE BAKAR MISINIZ

Tatangalar, beş kuruş para yokken size Bank Asya’yı sunan Şaban Yıldırım’a Sakaryaspor yönetiminin yaptığını asla affetmeyin.

EN KABATAŞLI BEŞİKTAŞLILAR

Tayfur Havutçu, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş’i ödüllendirerek tabela derneği olmadıklarını gösterdiler.

IŞIN ÇELEBİ

Riva’nın izinlerini aldı, yetmedi, Seyrantepe yapılırken inşaatta yattı. Bu kez “Yetti” dediler, “Sen çok oldun Galatasaray’a yürü bakalım disipline.”

BAYAN HENTBOLUNDA BİR YILDIZ DOĞUYOR

İsmi Yasemin. Üsküdar Belediyesi takımında oynuyor. Tek başına Muratpaşa Belediyesi’ni yendi. Yeliz Özel kadar ÖZEL bir sporcu olacak. Belki de geçecek.

ERSUN YANAL

Mahmut Özgener başkanken getirildi. O federasyonun 6 ismi Mehmet Ali Aydınlar başkan olunca gönderildi. Üst yapı felaket, alt yapıdaki uygulama rezalet. SEÇİM Volkan Demirel sakatlığı nedeniyle Azerbaycan kadrosundan çıkartıldı yerine Mert Günok alındı. Halbuki Cenk Gönen milli takım kalesi için biçilmiş kaftandı. Yakını göremiyorlar. Şimdilik uzakla idare ediyoruz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder