Faik Gürses Bak Pancu neler oldu neler
HABERİ PAYLAŞ

Bak Pancu neler oldu neler

Sergen Yalçın 3 kupalı Beşiktaş teknik direktörü iken bir açıklamasında, “Halil Umut Meler bir daha bizim maçımızı yönetmesin” demişti. TFF Beşiktaş’ın maçına uzun süre bu arkadaşı veremedi. Sergen Yalçın gittikten sonra yine geldi!. Onur Bulut’un hareketine balıklama atlayan Arda’yı alkışlarım, güzel yedirdi. Top oynamışlığım vardır. Hem de iyi oynamışlığımı bilen bilir. Acaba Halil Umut Meler’in top sürdüğü bir takım varsa da bu denize atlayışları rakip takıma yutturmuş mudur?

Gedson’un, Mert Hakan’a yaptığı harekete bile eyyamcılıktan sarı bile gösteremiyorsun. Bir hakemimiz var ve her derbiye o veriliyor. MHK’nın bu hakaretini diğer meslekdaşları kabul ediyorsa, orta oyunu devam etsin. Hala Hadziahmetovic’i çözemedim. Sayın hocam bunu ayrıca özel bir soru olarak yönelteceğim size. Tam Redmond ve Maxim oyuna girmişken Beşiktaş’ın 10 kişi kalması acaba bir galibiyet habercisi olacak mı derken 3-4’lük Kadıköy zaferinin 10 kişiyle gelen bir başka ismi kondu.

Haberin Devamı

Doğru değişiklikler, Güneş’in doğru analiziyle Kadıköy’de Beşiktaş bir tarih daha yazdı. Fenerbahçe savunmasının sezon başından bu yana verdiği açıkları Cenk muazzam golleri ile süsledi, Redmond çivi çaktı, Aboubakar ben burdayım dedi, Mert Günok harika kurtarışları ile zafere ortak oldu. Maçtan önce Asbaşkan Emre Kocadağ, Pancu’nun eldivenlerini alıp müzeye koymuştu. Bu maç sanki onun anısına ithaf oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder