Faik Gürses Beklenen sonuç
HABERİ PAYLAŞ

Beklenen sonuç

Bir Worrall şişiriyor, yetmiyor, bir de Mert sallıyor. Zannedersiniz ki ileri uçta Usain Bolt var. İlk yarıda bu yalleli boyutuna varan saçma toplara kenardan “Yaaa ne yapıyorsunuz” diyen kimse çıkmadı. O halde bu mahalle arası uygulamadan bayağı memnun Santos Amca.

Yıllar önce Hıncal (Uluç) Ağabey ile bayağı münakaşa etmiştim. Bir oyuncu için bana “İlk maçı müsaade et yahu” demişti. Ernest Muci’yi bekleyeceğim. İlk maçta bıraktığı intiba “Eh işte”. Büyüyünce iyi adam olacak diyelim. Bir de tam 10 numara pozisyonu da oynamıyor. Sağ tarafta dolaşması iç açıcı gelmedi. Son 15 dakika dönerek oynamaya başlayınca kalite bir tık yükseldi. Santos Amca; bu Semih’i Allah aşkına kanada atma. 3 forvet dönerek oynuyor tamam ama Semih’i fazla kenarlarda tutma. Necip sabit, sol stoperler sürekli değiştiğine göre hoca oradan da memnun değil.

Haberin Devamı

Anlayamadığım bir başka konu Cenk ile Musrati’nin değişmesi idi. Cenk de yardımcı hocaya bunu sordu. 3 forvetle başlıyorsun, oyun golsüz gidiyor, bir hücumcu eksiltiyorsun. Ben en iyisi Orhan Gencebay’dan ‘Kaderimin oyunu’nu dinleyeyim. Sanıyorum Kayserispor galibiyeti kaçırdı. Çok sıkıştırdılar Beşiktaş kalesini. Birinde Mert müsaade etmedi, diğerlerinde savunma “Kanije müdafaası” yaptı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder