Faik Gürses Beklenti büyüktü
HABERİ PAYLAŞ

Beklenti büyüktü

Türkiye'de hakemsen her maç öldün demektir. En iyisi Ukrayna-Rusya savaşına katıl tek kurşunla şehit ol daha iyi. Çekilecek iş mi bu? Kötü idarelerin yanında tam aksi Halil Umut Meler ile triosu böyle bir dönemde öyle harika yönetim tarzı gösterdiler ki bravonun da ötesine geçtiler. Hatta Halil Umut Meler maçtan önce uzun süredir sakat olan Dorukhan ile sohbet edip geçmiş olsun dileklerini bile iletti.

Görmek istediğimiz de tam bu işte. Hava tam Trabzonspor’a layık bir ortamda. Fırtına, kar ne ararsan var. Fakat sahanın içinde beklenen fırtına kopamıyor. Bakasetas yine dümen, Siopis de çarkçıbaşı pozisyonunda. Abdülkadir sürekli fantezi peşinde. Bacak arası, topuk pası, ince işlere kafa yormasa iyi olacak. Halbuki ne de güzel bir asist yapmıştı.

Haberin Devamı

Eren kardeş bu takımın kabadayısı sen misin? Oyun lehinize akıyor, sen gidip Nelsson’a dayılanıyorsun. Sarıyı gördün rahatladın mı? Bakasetas’ın son vuruşundan sonra oyundan alınış dakikası 80 idi ve bundan sonra Trabzonspor’u Galatasaray sahasına taşıyacak oyuncu sayısı da iyice azalmış oldu. Galibiyeti uzatma dakikalarında çok istediler ama gerçekleşmedi.

Halbuki geçen yıl ne maçlar oynayıp aleyhine olan skorları çevirmemiş miydi? Uğurcan olmasa skor Galatasaray adına çok daha farklı olacaktı. Dışarıda yapamıyor. Bu yenilgi hiç beklenmiyordu. Galibiyetten, yenilgiye düşmeleri Trabzonspor’un alışık olmadığı bir ortam.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder