Faik Gürses Bu kadrodan tavşan çıkmaz
HABERİ PAYLAŞ

Bu kadrodan tavşan çıkmaz

Trabzonspor’un yedeklerine baktım. Elle tutulur bir tek Bakasetas var. O da zaten gidici. İçerisi ise malum... O kadar çok, yok var ki! Eren sol bek,Eren sol bek, Hüseyin sağ bek. Bardhi, Berat, Mendy orta saha üçlüsü yetersiz. Enis elinden geleni yapıyor ama yeterli değil. Visca bir sağa bir sola deplase oluyor.

Bu görüntüdeki Trabzonspor’dan Abdullah Avcı’nın mucize bir galibiyet istemesi normal olamaz. Onuachu ve Trezeguet yok, Larsen de gitmiş. Gerisini yazmayayım. Galatasaray’ın golünde de Fountas, Barış’ı kaçırınca her şey apaçık ortaya çıktı. Yönetim diyorsa, “Hocam al bu gençlerden bir Trabzonspor yarat”. O zaman da bu beklentiyi ya yönetim, ya da Avcı kamuoyu ile paylaşmalı. Hem öyle yapalım, hem böyle gidelim diyorsanız zor. Karadeniz’i biliyorsunuz, şiddetli fırtınada çok gemi batırmıştır.

Haberin Devamı

Yol yakınken bir tercih yapılmalıdır. Sarı kartlı Baniya’nın çıkartılıp Mehmet Can’ın girişiyle bu kez stoper tandemi de değişti. Hüseyin savunmanın göbeğine gelmek zorunda kaldı. Benkovic de ikinci golden sonra dışarı alınınca stoper bir kez daha değişti. Yani anlayacağınız savunma dikişi tutmayınca goller yağmur gibi geldi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder