Faik Gürses Bu sese kulak ver
HABERİ PAYLAŞ

Bu sese kulak ver

Haberin Devamı

EVET DOĞRU, ONLAR TARAFTAR DEĞİL
Çetin Sümer yerden göğe kadar haklı. Bir hafta dolmadan Diyarbakırsporlular ikinci kez hükmen yenilgiye kadar gidecek bir olaya neden oluyorsa, bu insanlar taraftar olarak yorumlanamaz. Onlar olsa olsa Diyarbakırspor’u ligde görmek istemeyen provokatörlerdir.

BURSASPOR
Kasımpaşa maçını canlı izleyip “Bu Bursa geçen yıl zirve mücadelesi yapan Sivasspor’dan çok farklı” demiştim. Manisaspor galibiyeti ufku gayet netleştiriyor. Sağlam bir biçimde şampiyonluğa koşuyorlar.

BU HİÇ YAKIŞIK ALMADI
Bu köşeye sürekli konuk ediyordum Abdullah Avcı’yı. Beşiktaş maçında “Hakeme değil Tello’ya küfür etmiştim” düzeltmesi daha büyük yanlışa götürdü kendisini. Şimdi bu açıklaması tam cezalık olmuştur. Hem de şöyle okkalı cinsinden. PFDK’yı dikkatle takip ediyorum.

TRT’DE BİR ALT YAZI
Cenova-Cagliari: 4-2 cümlesi TRT-3’ten sürekli akıyor. Doğrusu Genoa olmalı. Ama bu yanlışı düzeltecek bir aklı başında adam yok. Yarın öbürgün Lazyo diye yazarlarsa hiç şaşırmam. TRT bu ne yapsa yeridir. DÜNYA ŞAMPİYONU OLMUŞLARDI Bir başka ülkenin oyuncuları olsalardı, el üstünde tutulurlardı.
Ama söz konusu Türkiye olunca adam sendecilikte birinciyiz. Bilardocular Dünya’nın en iyilerini yenip altın madalya almışlardı. Keşke almasalardı daha iyi olacaktı. Söz konusu şampiyonluklarından ötürü bir değişiklik yaşamıyorlar. Ha Dünya Şampiyonluğu, ha Dolapdare Kupası ne fark eder!

BU ÇOCUKLAR ALKIŞI ÇOKTAN HAK ETTİ
Rizespor-Dardanelspor maçını izliyorum 1-0 geriden gelip, 1-3’ü yakalamalarına rağmen sonuçta 3-3’lük skorla sahadan ayrıldılar. Ama yaşları 18 ile 22 arasında değişen bu pırıl pırıl gençleri yetiştiren Dardanel camiasına bravo.
Teknik direktörlerinin sürekli arkasında duran Başkan Niyazi Önen‘in takımı küme de düşse yapılanma adına çok büyük farklılık göstermesine de bravo.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder