Faik Gürses Diriliş Dele Alli
HABERİ PAYLAŞ

Diriliş Dele Alli

Ne zaman Ümraniye Nevzat Demir diye yazıya başlasam, sıra ve okul arkadaşım Nevzat Demir ‘Beni mi aradın?’ diye telefon ediyor. Onun için direk Ümraniye Tesisleri olarak gireceğim yazıya. Hafta boyu bir Dele Alli koşuşturması yaşandı. Gerek başkan, gerekse Şenol hoca gerekli motivasyon aşılarını yaptılar. Sonucu herkes gördü.

O eski pısırık, miskin Dele Alli’den eser yoktu. Her ikili mücadeleyi kazandı. Topu oyuna soktu, adam kovaladı ve çok yararlı işler yaptı. Seyirci de alkışla ödüllendirdi. Attığı gol ise bir diziyi hatırlattı. Diriliş Alli. Kazanma ustaları böylelikle bir kişiyi daha yavaş yavaş hayata döndüreceğe benziyor. Takım olarak da pozisyon, baskı ve mücadele olarak da Beşiktaş eski günlerden farklıydı. Aboubakar bir renk katmış. Cenk ile her maçı çözecek kıvamdalar.

Haberin Devamı

Seyirci gol sevinçlerini özlemişti. Onlar da kırmadılar. Herkes taşın altına elini koyuyor. Mert de kurtarmaya devam ediyor. Alanyaspor yabana atılacak bir takım değil. Onlar da tehlike üstüne tehlike yarattılar. Talihsizlikleri Beşiktaş taraftarıyla coşmuştu bir kere. Seyirciye en üzüntü veren taraf ise Aboubakar’ın nefis golünün ofsayt nedeniyle iptal edilişiydi. Kazanma alışkanlığının devam etmesi Beşiktaş’ın bir başka güzelliğiydi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder