Faik Gürses Hastaya çare aranıyor
HABERİ PAYLAŞ

Hastaya çare aranıyor

9 dakikada yenilen 3 gol sonrası yaşanan depremin izlerini her alanda görmek mümkün. Taraftar protestoda, futbolcuların yüzlerinden moralsizlik akıyor. Kenarda Burak Yılmaz yaptığı 3 değişiklikle bir çıkış arıyor. İşte tam da bu anda Aboubakar’ın çıkardığı şut filelere gidiyor. Burak Yılmaz kenarda herkesten çok seviniyor. İçerde yine mutlu bir tablo yok gibi.

İstanbulspor’un kalibresi belli. Oyun 1-0 devam ettiği sürece Beşiktaş’ı tedirgin etmeye devam ediyorlar. Çünkü biliyorlar ki rakibin kırılgan bir yapısı var. Şenol Güneş’in vazgeçilmezi Amir 56. dakikada yerini Tayfur Bingöl’e bırakınca anlıyoruz ki orta alan arızası da devam ediyor. Tayfun girer girmez öyle bir yumuluyor ki topa Lochay arkasını dönüp eliyle müdahale ediyor. Net penaltı. VAR incele dedi. Penaltı iptal edildi. Bunlar olağan Beşiktaş için. Çünkü TFF kavgaya devam ediyor. Şansızlık mı, uğursuzluk mu nedir bilinmez. Gedson sakatlandıktan sonra çorap söküğü gibi geldi diğer sakatlıklar.

Haberin Devamı

Önce Bailly, ardından Salih çıktı. Kurşun dökmeye kalksan tencere çatlayacak neredeyse. Burak Yılmaz maçı garantiye almak için Cenk’i forvete, Demir Ege’yi de orta alana monte etti. Arayış sürdü böylece. Beşiktaş’ta o kadar çok tamirat varki. Dam akıyor, beton çatlamış. Kapı kolları tutmuyor. Her şeyden önemlisi takımın tam teşekküllü bir check-up’tan geçmesi lazım. Bütün bunlar ne zaman yapılacak peki? Hemen. Milli maç arasında bu donanımlı süreçten sonra Galatasaray maçında ne olur yazarım. Haaa bir de hoca sorunu var. Teknik adamların ikinci gelişleri işe yaramıyor. Ben olsam Burak Yılmaz’la yürür giderim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder