Faik Gürses Herkes ayrı bir değer
HABERİ PAYLAŞ

Herkes ayrı bir değer

İbrahim Üzülmez’in maç öncesi açıklamalarında dikkat çeken unsurlardan birisi de şuydu: “Rakibimiz şutör özelliğini çok iyi kullanıyor. Buna da çok çalıştık.” 33’üncü dakikaya kadar Pendikspor hocasının dediklerini yaptı ama sonra Icardi’nin önünü öyle bir açtılar ki her şey bitti.

Arjantinli sağ ayağının içini mükemmel kapattı. Golcü alacaksan pahalı olacak, yıldız özelliği taşıyacak, maçı alacak, oyunun kilidini açacak. Gerisi hikaye. Efendim, 10 milyon Euro alıyormuş. Sana muhtemel şampiyonluk getirecek adama parayı ver. Satarken de zarar etmezsin. Kot kafalı bir sürü futbolu bilmez, hadi şimdi eleştirsin. İşte o gol Pendikspor’un tüm maç öncesi planını aldı götürdü. Arkası da geldi zaten. Okan hocanın da maç önü açıklaması üzerinde durulacak cinstendi: “Kenarda o kadar çok oynamak isteyen oyuncum var ki...”

Haberin Devamı

Galatasaray bu mantalite ile kazanıyor, şimdi anladınız herhalde. Kerem Aktürkoğlu da anlamıştır sanıyorum. Sezon başını hatırlıyorum. Statta podyuma çıkan transferler takdim ediliyordu. Şimdi çok net anlaşılıyor kim neyi, neden transfer etmiş. Bençte oturan değerler de başka bir kazanç. İçeri girerken kazandırıyor, ayrılırken kasaya yardımcı oluyor. Özetle maça başlarken çekilen yarım saatlik sıkıntı, 90 dakikanın bitiminde, “Patron mutlu son istiyor”a dönüştü. Başka bir arzunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder