Faik Gürses İşte takım
HABERİ PAYLAŞ

İşte takım

Arjantin takımı bireysel oyunculardan kurulu. Bakın Messi’ye. Nerede o Barcelona’daki futbolu. Çünkü İspanya’da Guardiola takım oyunu oynatıyordu, Messi sahne alıyordu. Maradona, Cambiasso ile Zanetti’yi almadığı için rezil etti koca takımı. Löw ise belki başkalarının kadroya bile almayacağı isimlerden bir 11 yarattı. Thomas Müller’i Van Gaal ortaya çıkardı, şimdi Panzerler’in vazgeçilmezi. Mesut Özil (Türk), Sami Khedira (Tunus), Boateng (Gana) Klose, Podolski (Polonya). Onların yanına diğer Almanlar’ı serpiştirince takım oluyorsunuz. Gerisi hikaye. Löw’ün Fenerbahçe mesaisine bir bakın bakalım neler yapmak isterken kovulmuş!

Haberin Devamı

GARİP AMA GERÇEK

Brunello Cucunelli ünlü bir İtalyan giyim markası. Geçen hafta ünlü bir spor yazarı bu isim zikredilerek “Brescia’da oynayan İtalyan futbolcu Beşiktaş’a geliyor” şeklinde işletildi. İşleten eski bir yönetici. İşletirken bir de gülmese bu gırgırın sonunda giyim kuşam markası bir büyük gazetemize manşet olacaktı. İşletilen arkadaşın ismi ise bende saklı.

HALDUN ÜSTÜNEL’İN İSTİFASI

Başkan bu ismi çok arar. Geri dönmeyeceğine göre, minik bir başarısızlıkta tribün homurdanır. Galatasaray sezona baş ağrısıyla ‘merhaba’ dedi.

DELGADO’NUN ESPRİSİ

Beşiktaşlı futbolcu, “Arjantin’de oynasaydım finale çıkardık” demiş. “Beşiktaş’ta oynasın yeter.” Final paslarını rakibe atan bir Arjantinli’yi Schuster de istemez herhalde.

DİEGO MARADONA

Futbolcuyla büyüleyen Arjantinli, teknik direktörlük hayatında yaptığı hatalar yüzünden, “İyi futbolcudan iyi hoca olmaz” sözünü bir kez daha gündeme getirdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder