Faik Gürses Kazı kazan
HABERİ PAYLAŞ

Kazı kazan

Ezberlenen 11 istikrar adına katedilen en önemli mesafedir. Trabzonspor şimdilik kaydıyla istikrarı sırtına alarak ligin yukarısına doğru ilerlemektedir. Baniya ve Benkovic iyi bir ikili oldu. Bazı sakatlıklar, kenardaki oyuncular için şans doğurur.

Benkovic de, Denswil’in sakatlığında forma buldu. Ölü toplarda katkı veriyor. Fakat sağ tandemi oynayan arkadaşı ile öne çıkmaları gerekiyor. Mendy savunmadan çıkıp asıl yerine gelince Berat’la birlikte ön liberoda defansı da tutmaya başladı. Ancak onların da daha dikine oynayıp ofans tercihlerini geliştirmeleri lazım. Visca zekasını ve deneyimini konuşturuyor.

Haberin Devamı

Özellikle Karadeniz Bölgesi’ndeki hava durumunu önceden haber veren Onuachu yine mükemmel yükseldi ve skora katkı yaptı. Daha fazla verim alınabilmesi için Fountas’ın da orta girişimlerini çoğaltması gerekiyor. Skor elbette güzel ama oyun olarak Trabzonspor’un biraz daha iştahlı olması gerekiyor. Bir kaç haftadır yazıyorum. Bildiğimiz Bakasetas hala yok.

Ondaki performans düşüklüğü olmasa Trabzonspor’un oyun üstünlüğünde ileri gideceği kesin. 3 gün önce yazmıştım. Kafasını karıştıran bir transfer meselesi olduğu muhakkak. Diyebilirsiniz ki skor mu, iyi futbolla alınan bir beraberlik ya da mağlubiyet mi? Skor baldan tatlıdır. Trabzonspor şu anda hamsili pilavı kaşıklayıp üstüne de Hamsikoy sütlacını mideye indiriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder