Faik Gürses Kısmi felç
HABERİ PAYLAŞ

Kısmi felç

Hangi sakat düzeliyorsa, bir daha sakatlanıyor. Adamların adalesine bir girebilsem sorunu yazacağım. Aboubakar hasta yatağından kalkıp sakatlanıyor, Bailly suratında patlayan top yüzünden çıkıyor, Amartey önünde topa kafa vuramıyor, daha neler neler.

Beşiktaş, Bodo’nun üstüne giderken eli boş dönüyor, adamlar her fırsatta Mert’in önünde ebecilik oynuyor. Takımı kötü oyundan ötürü makineye bağlasan, aleti yakacak. Bu bir şansızlık olamaz. Bu Beşiktaş olamaz. Bu takım için düzelecek diyenler hafızasını kaybeder. 1. 2. 3. bölge masallarını geçiniz, Beşiktaş’ın iyi bir savunma yapabilmesi 2. el bir kapan alıp Mert’in önüne döşemek lazım.

Haberin Devamı

Başka çare yok. Zira hangi takım olursa olsun rakip Beşiktaş olunca 3 saniyede kaleye geliyor. Kimsenin takatı kalmamış. Herhangi bir futbolcu ile tokalaşsan adamın kolu çıkacak sanki. Vücut işlevini kaybetmiş. Bodo’nun fizik, cebir ve geometrisinin zerresi Beşiktaş’ta mevcut değil. Hani damarlarındaki asil kanda mevcut desem, onu da vampir aldı, götürdü diyecekler. Bu hale kadar düşmüş takım.

Moumbagna gibi bir oyuncusu bile yok Beşiktaş’ın. Muhtemel yeni gelecek hoca bu oyuncu grubuyla çalışmak istemez. Yeni bir takım kurulması şart. Eski bir reklam geldi aklıma “Eskimiş çoraplarınızı atın.” Sonraki Beşiktaş’a bakın. Gol kaçmadı değil. Haykin 2-3 pozisyonu çıkardı. Bir de Rebic’e baktım.

İlk 11’de oynayacak gücü yok muydu? Gol sonrası Beşiktaş gibi oynayınca iyi işler yapıldı. Keşke bunları kafadan yapsaydı. Eğer bu teşebbüsleri gerçekleştiriyorsan o vakit yukardaki yazıyı niye yazıyorum arkadaş. Yazık değil mi bu taraftara. Mert’i unuttum. Daha neler çıkartsın. Ayıp ama.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder