Faik Gürses Meunier kazanımı
HABERİ PAYLAŞ

Meunier kazanımı

Kazanan 11 bozulmaz. Saygı duyarım. Guardiola kazansa da değiştiriyor. Vieira iki değişiklik yapıp maça başlamış. Onuachu ve Pepe gibi iki yaratıcı gücün varsa onlarla başlamak skoru çabuk bozma adına olumlu bir start olabilirdi. Trabzonspor’un hocası yapmamış.

Yerli hocaların çoğunda bu felsefe var. Meunier mesela. Kenarda azıcık ucundan bekledi ve hemen başlayıp katkı vermeye başladı. Üstelik 3’üncü stoper gibi oynuyor. Muazzam bir deneyim. Stoper konumu yetmiyor bir de sağ açıktan dripling üstüne dripling yapıp asistiyle yıldızlaşıyor. Pendikspor’un Süper Lig’e çıkışı ile şu andaki durumu arasında çok fark var. Yönetimler Süper Lig’e çıktıktan sonra duruma bakarken süre geçiyor ve takım küme düşme sınırına geliyor bir anda.

Haberin Devamı

Şu andaki kadro sezon başında hoca ile birlikte dizayn edilse rahat bir nefes alınacaktı. Şimdi tırmala bakalım kümede kalmak için. Trabzonspor golünde kaleci Erdem geç kalınca Trezeguet ondan daha çabuk davrandı. Bu dakikaya kadar kanatlardan epey zorladı Trabzonspor. Umut Güneş’e geleyim. Oyunda skor yokken girdi. Daha rahat bir maç oynayabilirdi. Hocası belki zor maçta daha çok zorlanıp deneyim kazansın diye almış olabilir. İkinci gol sonrası Trabzonspor daha iyi yayıldı ve kazandı. Zor giden maçı sağ beki geri getirdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder