Faik Gürses Mister
HABERİ PAYLAŞ

Gelmeden önce kadroyu gördünüz. İncelediniz. Röntgen dahil, MR’nı çektiniz. Kabul etmenizin nedeni elbette düzeltme yönündeydi. Eyüpspor ile oynanan kupa maçında yanıldım. Dokunuş diye bir yazı yazmıştım. Geri alıyorum. Pendik faciası ve Adana Demirspor maçını izledikten sonra kanaatim odur ki büyük bir reform olmayacak. İmkanınız kısıtlı. Yönetimin harcama limiti 6 milyon euro. Bu meblağ ile bir AVM’de ancak alışveriş yapıp alacağınız oyuncuların maketlerini transfer edebilirsiniz.

Size saygım çok büyük. Fakat bu kadro yapısı ile size ve yardımcılarınıza ödenecek para ilerlemiş yaşınızla güzel bir amorti olmaktan öteye gidemeyecektir. Yanılma payım bende mahfuzdur. Beşiktaş Başkanı 15 hoca ile görüştük demişti. Bunların büyük çoğunluğu internetten veya telefonla oldu. Ve kimse bu kadroya gelemeyeceğini bildirdi. Yoksa açık ifade edeyim en iyisi siz değildiniz. Mister; Beşiktaş’ın ne kadar fakruzaruret içerisinde olursa olsun kontratağa çıkma kapasitesi mevcuttur. Yense, berabere dahi kalsa bile damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Mister; Adana Demirspor maçında bu yanlışı gördüm. Ben nereye geldim diyorsanız hakikat budur. Bu para şu anda değişim için yönetimde yok. Hepsi bir kişi hariç maaşlı.

Haberin Devamı

Bunda da ayıp bir şey yok. Seba da parasızdı ama öngörüşü vardı. Atilla Karaoğlan. Rashica’nın çekilmesine penaltı vermiyorsun. 81. dakikada Yusuf Erdoğan’ın hareketine faul çalıyorsun. Yapma hocam yapma. Son söz: PSG Başkanı ile Chelsea’daki arkadaşlar, bir el atın lütfen. 10 kişi ile de yenemiyoruz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder