Faik Gürses Mükemmel oyun
HABERİ PAYLAŞ

Mükemmel oyun

Ambiyans, taraftar, koreografi, maç önü, maç sonu velhasıl Adana, Adana olalı son yıllarda böylesine mahşeri kalabalık altında bir maça tanık olmamıştı. Montella kente öyle bir hava basmış ki, şampiyon olsan ancak bu kadar dolar tribünlerin.

Tabii futbolu da ayrı bir zevk veriyor ev sahibinin. O şeref Montella’nın kadar başkan Murat Sancak ve yönetiminin de. Devre arasında iki stoperini satıp ligin zirvesini bu kadar zorluyorsan söylenecek şey harika, muazzam, süperdir. Beşiktaş, eğer ligin yukarısında yer arıyorsa, taçtan gol yememeli. Colley hatalıydı ama Belhanda’nın vuruşu da mükemmeldi. Ndiaye’nin elle oynadığı pozisyon net penaltı.

Haberin Devamı

Hatta el değil, adam voleybol oynadı adeta. Artık bu VAR ve hakem yönetimi hakkında bir şey demiyorum. Ortaya biraz karakter koymuyorsanız yazık size. Beraberlik golünde Hacıahmedovic’in asisti ve Aboubakar’ın vuruşu da sanıyorum herkesin gözündeki pası silmiştir.

Kafasında kale yok diyenlere en güzel yanıtı da Gedson verdiğine göre işlem tamamdır. Beşiktaş oyun genelinde üstündü. Çok çalıştı, çok ter döktü ve muazzam bir galibiyet aldı.

Şenol Güneş böyle maçları çok seviyor ve çok önceden oynayıp rakibini ekibiyle birlikte mükemmel analiz ediyor. Galibiyet ala ala üçüncülüğe geldi, ikinciliği zorluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder