Faik Gürses Skor var o kadar
HABERİ PAYLAŞ

Skor var o kadar

İlk 20 dakikada gözlemlediğim kadarı ile bir konsantrasyon eksikliği vardı Beşiktaş’ta. Stat konumu onları olumsuz etkilemiş, veya sürekli yan pas ve havadan nafile bir gol arayışında ısrarcı olmaları sıkıntı yaratmış olabilirdi. İşte bu anlarda Mert’in iki kritik kurtarışı takımı rakibin üzerine daha derli-toplu gidişini sağladı. Gol de bu ciddiyet içinde geldi. Ancak yine de Ümraniyespor’un Colley ve Saiss’in arkasına bıraktığı toplar Beşiktaş savunması için epey tehlikeli oldu.

Beşiktaş’ın ortaya daha arzulu ve pozitif bir oyun koyduğunu söyleyemeyiz. Aksine mağlup duruma düştükten sonra bile Ümraniyespor’un gol arayışı içinde olduğunu söyleyebiliriz. İki tarafın da topa sahip olduktan sonra kısır bir döngü içinde topu daha çok orta alanda eveleyip gevelemeleri ortaya izlenecek bir futbol türünü getiremedi. Belki Beşiktaşlı oyuncuların Galatasaray maçını düşünerek daha kontrollü ve sakatlanmadan oyunu bitireyim anlayışı ağır basmıştır diye düşünebiliriz.

Haberin Devamı

Yine de çakana kadar Hacıahmedovic, Gedson ve Salih’in daha çok rakip kaleye akması gerekirdi. Söyleyeyim de içimde kalmasın bu yan paslar size bir şey getirmez arkadaşlar. Sadece maçı bitirdim dersiniz o kadar. Aboubakar’ın hizmete soktuğu “Kendin pişir kendi ye” kebapçısı müthiş lezzetler sunmaya devam ediyor. Adam her türlü sıyrılıyor rakiplerinden. Tıpkı kemik sıyırır gibi. Özetle Beşiktaş kendini sıkmadan üç puanı cebine koydu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder