Faik Gürses Tılsımı Aboubakar bozdu
HABERİ PAYLAŞ

Tılsımı Aboubakar bozdu

Salih aynı asisti bir hafta önce de yapmıştı. Biliyor Aboubakar’ın neler yapacağını. Bir boğa kadar güçlü, bir gergedan kuvvetini kramponlarına indirmiş Aboubakar’da aynı golleri atmaya devam ediyor. Olağanüstü bir vuruş tekniği var adamın. Transfer olduğu gün, “Buraya oturmaya değil, atmaya geldim” demişti. Sözünde duruyor.

Yetmiyor bir de asist yapıyor Masuaku’ya. Buyurun size kaymaklı ekmek kadayıfı. Beşiktaş’ın iki beki de çok iyi çalışıyor. Masuaku akıyor, Onur bindiriyor. Bu oyun akışına rağmen ilerde daha fazla çoğalması lazım Beşiktaş’ın ama olmuyor. Başakşehir 10 kişi kalmadan önce Beşiktaş’ı iyice bunaltmıştı ancak Januzaj kramponunu Gedson’un kaval kemiğine nişanlayınca oyunun şekli değişti.

Haberin Devamı

Cenk’te bazı hasar tespitlerim var. Depar atamıyor, dripling yapamıyor, rakibini eksiltemiyor. Velhasıl geriye giden bir Cenk peydah olmuş. Hayret. Yine de özellikle ikinci yarıda net golleri kaçırdı.

Bu galibiyet ikinciliğe göz kırpan, üçüncülük şansını yaratan bir Beşiktaş’ı ortaya çıkardı. Şöyle geriye dönüp baktığımızda öyle haybeye maçlarda puan yitirmiş ki Beşiktaş. Gel de yanma dedirtecek kadar. Başakşehir yorgundu. Ama yine de 10 kişiyle bayağı tehdit ettiler Beşiktaş’ı. Uzun zamandır bu statta galibiyete hasret kalmıştı.

Bir yerde tılsımı da bozdu dersek, 3 puanın anlamı daha da büyük olur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder