Filiz Özkol 1 Nisan 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

1 Nisan 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, iletişimde olumlu olayların gündeme gelme ihtimali yüksek. Yapacağınız telefon konuşmaları iş ilişkilerinin güçlenmesini sağlayacak. Maddi harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenin.

BOĞA: Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için gerekli donanıma sahip değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız yine atağa kalkıyor.

İKİZLER: Durgunluktan nefret ettiğiniz bir gündesiniz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Her konuda bireyselliğinizi kullandığınız için çoğu kez yanlış anlaşılma riski yaşıyorsunuz. Olaylara yine hakimsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, insalcıl duygular içindesiniz. Olayları yargılamak yerine temel nedenleri araştırmak istiyorsunuz. Derin düşünceler ve güçlü sezgilerle yola çıktığınız için partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz.

ASLAN: Yakın geçmişi düşünmek istemiyorsunuz. Her türlü çalışmanızı ileriye dönük planlamalısınız. Eş ve iş ortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Son günlerde emir almaktan hoşlanmıyorsunuz.

BAŞAK: Her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin duygusal desteğini ü zerinizde hissettiğiniz zaman çok daha mutlu oluyorsunuz. Mesleki alanda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz. Olaylar değişiyor.

TERAZİ: Bazı ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirlerinizi söylerken duygularınızdan arınmalısınız. Aşk yaşantınızda birçok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak.

AKREP: Algılama yeteneğiniz güçlü. Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle değerlendirmekten vazgeçmemelisiniz. Düşündüğünüz şeyleri hayata geçirmek için borçlanabilirsiniz.

YAY: Hak ettiğiniz ödülü almak için sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Kendinizi iyi ifade edeceğiniz bir gün. Mantığınıza güvenseniz bile bazı olaylar tarzınızın dışında bir konuşma gerektirebilir.

OĞLAK: Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerin size olan ilgilerinden sıkılabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Değişik tepkiler gösteriyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Kazançlarınız konusunda ısrarcı davranmakla paranızı artırıyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok.

BALIK: Her şeyiyle ilginç bir gün. Maddi konularda kendinize güveniyor ve harcamada sınır tanımıyorsunuz. Planladığınız işler için yüklü bir bütçeye ihtiyacınız var. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız olumlu sonuç vermiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder