Filiz Özkol 1 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

1 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İnatçı ve idealist davranışlar içindesiniz, bu durum bazı kişilerin dikkatini çekecek. Özgürce hareket etmek isteyeceksiniz. Bazı ortamlarda kendinizi aşma çabası içindesiniz. Şartlarınızdan şikayetçi olabilirsiniz.

BOĞA: İyi niyetli davranışlarınız duygusal etkileşimlere çok açık. Gün içinde moralinizi bozan her şeyden çok kolay etkileniyorsunuz. Sezgileriniz sayesinde her şeyi kolay çözerken düş kırıklıkları da yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün, çekiciliğinizle dikkat çekecek ve isteklerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Kardeşler ve yakın dostlarınızla aranızda gelişen yeni ve özel durumlar karşısında çok anlayışlı davranacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Düşüncelerinizi gizleme gereği duymadan duygularınızı ortaya dökeceksiniz. Bu tavrınızla çevrenize örnek olmak istiyorsunuz. Uzun süredir şartlandığınız kurallarınızı bir kenara iterek daha özgürce davranabilirsiniz.

ASLAN: Arkadaşlarınıza baskıcı davranmadığınız için onlar size karşı olumlu duygular içindeler. Bugün Ay’ın konumu, çevreyle ilişkilerinizde yaratıcı ve özgürlükçü dostlarınızla bir arada olacağınızı gösteriyor. Mutlusunuz.

BAŞAK: Zihinsel aktivitelerinizi hızla yaşama geçirmek istiyorsunuz. İyi niyetli davranışlarınızın altında çevrenize yardım etme isteği yatıyor. Kendinize güvenmeniz gerektiğinin farkındasınız. Yatırım için beklemelisiniz.

TERAZİ: Duygularınızda hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Bugün Ay’ın konumu, çocuksu heyecanlarınızı körükleyebilir. Bazı konularda çılgınlık yapabilirsiniz. Aklına gelen her şeyi paylaşma ihtiyacındasınız. Hareketli bir gün.

AKREP: İşinizle ilgili güçlü bir motivasyona ihtiyacınız var. Coşkularınızın sizi yönlendirmesine bayılıyorsunuz. Ailenize karşı görevlerinizi yerine getireceğiniz bir gündesiniz. Korumacı yönünüz öne çıkıyor.

YAY: İç güdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizde yapıcı davranırken çevrenizdekilerin düzenine müdahale etmek istemiyorsunuz. Gözlemciliğinizin size sağladığı yararı inkar etmediğiniz kesin.

OĞLAK: Ruhsal anlamda kendinize güveniyor ve yaşama farklı bakıyorsunuz. Bugün, aşk gezegeni Venüs ve Ay’ın bulunduğu konum, kazançlarınızı artırmak için yeni fırsatlar aradığınızı gösteriyor. Hiç kimseye taviz vermeyin.

Haberin Devamı

KOVA: Romantik yönünüz ortaya çıkıyor. Partnerinize karşı daha anlayışlı olmanız gereken bir gün. Ama iddiacı yönleriniz yüzünden küçük tartışmalar yaşanabilir. Unutmayın, ısrarcı olmak size bir şey kazandırmaz.

BALIK: İdeallerinizi yeniden gözden geçirmek ve kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizi geliştirmek için yapacağınız çalışmalardan olumlu yanıt alacak ve ona göre davranacaksınız. Paylaşımlarınız yoğunlaşıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder