Filiz Özkol 10 Ekim 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Ekim 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Bilinçaltınız oldukça yoğun ve yaratıcılığınız gizleme gereği duyuyorsunuz. Yapmak istediğiniz çok şey var. Tereddütlerinizin sizi yormasına izin vermemelisiniz. Bildiğiniz konulardan taviz vermeden yol almak zorundasınız.

BOĞA: Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Bugün yerinizi ve konumunuzu güzel koruyorsunuz.

İKİZLER: Yaşamınızla ilgili olumlu çıkış yapmak üzeresiniz. Mesleki başarılarınızı arttırma çabası içinde olmanız, herkesin dikkatini çekiyor. Görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakmanız, sizi her anlamda mutlu edecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kombinasyon burcunuz Boğa’daki retro Jüpiter, sizi olumlu etkiliyor. Uzun süredir bulunmak istediğiniz ortamlara girmeyi başarıyorsunuz. Düşüncelerinizde pozitif anlamda gelişmeler var. Artık esnek düşünmenin zamanı geldi.

ASLAN: Yaşamınızı ön plana çıkaracak ve kişisel özelliklerinizi ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları değerlendirmelisiniz.

BAŞAK: Karşıt burcunuzda retro, Neptün olumlu duygular veriyor. Bugün duygusal ilişkilerinizde bir hareketlenme söz konusu olacak. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz.

TERAZİ: Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. İçinizdeki duyguları onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba, yanlış anlaşılabilir. Bugün yapacağınız en güzel şey, her şeyi unutup, kendinizi göstereceğiniz özel ilgi olmalıdır.

AKREP: Kombinasyon burcunuz Balık’ta geri giden Neptün, kişisel cazibenizi olumlu bir şekilde arttırırken, aşk yaşantınızda bir hareketlenme söz konusu olacak. Dostlarınızın gösterdikleri ilgi karşısında oldukça mutlu olacaksınız.

YAY: Ailenizle ilgili yapıcı kararlar alırken, onların sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün olacak. Aynı zamanda evinizi güzelleştirecek çalışmalar içinde olacaksınız. Sinir sisteminiz biraz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

Haberin Devamı

OĞLAK: Kardeşlerle bağlarınızı güçlendirme adına yapacağınız iş birlikleri olumlu sonuç verecek. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. İletişim konusunda oldukça şanlısınız.

KOVA: Maddesel kazançlarınızla ilgili özel durumlar söz konusu. Bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var. Özellikle kendinizi mutlu hissettirecek, bazı kişisel şeyler satın almak isteyeceksiniz. Alışveriş yapmak için, uygun bir gün.

BALIK: Burcunuzda geri giden Neptün gezegeni sayesinde son derece cazip ve çekici bir görünüm sergiliyorsunuz. Partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün. Güven duygusunun çok önemli olduğunu ona hissettirmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder